Νυχτερινή φωτογραφία

Iωσηφ, καλυτερη, αλλα κατι δεν μου καθετε καλα...
ισως η παραμωρφωση που δημιουργη ο φακος να "τραβα" το φως δεξια/αριστερα..
Κωστη απο αμερικα ειναι η φωτογραφιες???
σαν παστελ ειναι, jpg???

Miami , ναι jpg με τα raw δεν τα πάω καλά . Ανοίγω raw μόνο αν δεν βλέπεται το jpg και ότι σώσω .

Πω πω !!!!! Εύχομαι να έχεις αρκετές ακόμη μια και έφυγες από εκεί .
Βάζε τες μία μία κάθε φορά να έχεις να μας ταξιδεύεις .
Και η μαρίνα ωραία .

Re: Απάντηση: Νυχτερινή φωτογραφία

Σύντομα θα περάσω στην ελληνική θεματολογία που έχουμε και 100 φορές καλύτερη και ομορφότερη χώρα, έρχεται και η άνοιξη .. βλέπω να γίνεται χαμός

Μαρίνα Φλοίσβου:

CTS_0291_zpsocdl5nbp.jpg

Να σου την αλήθεια .. ποιό πάνω δεν έχει (λάθος κάδρο).
Γι'αυτό πήρα τον ευρυγώνιο και πλέον βάζω μέσα στο κάδρο από το φεγγάρι μέχρι και τα παπούτσια μου

Μια χαρά την βρίσκω και τη σφεντόνα και την φωτογραφία!
Εξελίσσεσαι ωραιότατα και περνάς και καλά!

:)

Άψογη Γιάννη!

(πρέπει και συ να φτιάξεις ένα flickr, γιατί ανεβάζοντας τες έτσι χάνουν σε ποιότητα)

Ευχαριστω πολυ!

Δημητρη το πιστευεις οτι τωρα μολις αυτο κανω? :flipout:
Το προσεξα στις φωτογραφιες που ειχα βαλει τις προαλλες στο nature, που εχουν χασει ολη την οξυτητα τους ενω στο pc μου φαινονται ξυραφενιες :furious3:
Με upload στο flickr βεβαια γινετε το ακριβως αναποδο και παιρνουν παραπανω οξυτητα απο οσο ηθελα.. Βρηκα τα εργαλεια για διορθωσεις μεν, αλλα με κοβουν τα firewall της δουλειας και δεν μπορω ουτε να κανω replace σε καποιες που εβαλα απο το σπιτι, ουτε να κανω upload καινουργιες.. μαμω τα firewalls, μονο απο το σπιτι γινετε δουλεια! Παντως καμια σχεση η ποιοτητα των φωτογραφιων με upload στο flickr.. λες και πηρα νεα μηχανη :flipout:

Last edited:
Ευχαριστω πολυ!

Δημητρη το πιστευεις οτι τωρα μολις αυτο κανω? :flipout:
Το προσεξα στις φωτογραφιες που ειχα βαλει τις προαλλες στο nature, που εχουν χασει ολη την οξυτητα τους ενω στο pc μου φαινονται ξυραφενιες :furious3:
Με upload στο flickr βεβαια γινετε το ακριβως αναποδο και παιρνουν παραπανω οξυτητα απο οσο ηθελα.. Βρηκα τα εργαλεια για διορθωσεις μεν, αλλα με κοβουν τα firewall της δουλειας και δεν μπορω ουτε να κανω replace σε καποιες που εβαλα απο το σπιτι, ουτε να κανω upload καινουργιες.. μαμω τα firewalls, μονο απο το σπιτι γινετε δουλεια! Παντως καμια σχεση η ποιοτητα των φωτογραφιων με upload στο flickr.. λες και πηρα νεα μηχανη :flipout:

:afro:

Κάτσε τώρα που θα αρχίσω να τραβάω raw και να ανεβάζω στο flickr θαρχισουν να μου λένε επιτελους αλλαξες μηχανή!:flipout:

Παντως καμια σχεση η ποιοτητα των φωτογραφιων με upload στο flickr.. λες και πηρα νεα μηχανη :flipout:

Θα τις ανεβάζουμε όλες εκεί και όταν έρχονται φίλοι στο σπίτι θα τους δείχνουμε εκείνες :flipout:

Πες το ψεμματα :flipout:

Το προβλημα ειναι οτι εχω ηδη κανει καποιο sharpening απο το lr ωστε στο pc να φαινονται σουπερ (μετα και απο luminance), αλλα τωρα το flickr μου τις παρακανει.. πφφφ, οτι να 'ναι, παλι πρεπει να βρω την μεση οδο, αυτη την φορα και για το sharpening.. Απιστευτο μου φαινεται.. :violent-smiley-030: