Η δεύτερη φωτογραφία μου άρεσε πολύ... μέχρι που ανακάλυψε το τεράστιο λάθος στη σύνθεση. Συγκεκριμένα το τζαμί κρύβει το Έρέχθειο... απογοήτευση.
Επίσης απογοήτευση ότι για λόγους ασφαλείας είναι έτσι τοποθετημένα τα κάγκελα που δεν μπορεί να φωτογραφίσει κανείς τον Ηριδανό στην κοίτη του τη νύχτα.
Πλατεία Κοτζιά, Αθήνα...
ναι. ο Ηριδανός φαίνεται κι από το σταθμό του μετρό...
Έχω καταεντυπωσιαστεί από την βραδυνή φωτογράφηση, από τις ικανότητες της D60 (κ του VR) ή μάλλον γενικότερα από τις ικανότητες των DSLR...
Όλες οι λήψεις είναι στο χέρι εκτός της τρίτης φωτογραφίας στην οποία τοποθέτησα την κάμερα σε πλώρη μικρού καραβιού πού πλησίαζε το λιμάνι στο Ελσίνκι. Έτσι κατέγραψε την κίνηση πού φαίνεται. Στο βάθος φαίνεται η Tuomiokirrko, ο καθεδρικός του Ελσίνκι...
Πόσο ενδιαφέρουσα ή αδιάφορη σας είναι η τελευταία φωτογραφία...?
Ευχαριστώ!
Η πρώτη στο χέρι? Πάρα πολύ καλή.
Στην τελευταία μου αρέσει πάρα πολύ η συμμετρία της τριχρωμίας.
Και ακόμα μία νυχτερινή στο χέρι (λίγο υπερφωτισμένη κ ολίγον κουνημένη) με Φ7.1 ISO400 και 1 sec. Καμία αλλαγή στο Photoshop εκτός της αφαίρεσης κάποιων φαναριών κ σημάτων στα αριστερά (γι'αυτό κ οι περίεργες διαστάσεις του κάδρου)...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.