Νυχτερινή φωτογραφία

Re: Φωτογράφηση τη νύχτα

@ paulmarinis πολύ ωραίο χρώμα.:a0210:
Λίγο πιο νωρίς, θα ήταν και για magic light.[/quote]

Ειναι την ωρα της γης, αμα δεις τα περισσοτερα φωτα στα αρχαια ειναι κλειστα....:)-bye-

Τώρα την είδα.
Πάρα πολύ καλή. Η σκιά είναι πετυχημένη....

Καθαρή χωρίς να τρέμει και ... κοιτάζει το φακό!:grinning-smiley-043

Αν θέλεις πες λίγες πληροφορίες.

nikon d70 f@ 4.5 exposure time 4s exposure bias -1
Ήταν μια εντελώς πειραματική λήψη σε έναν σκοτεινό χώρο, το αποτέλεσμα το θεωρώ εντελώς τυχερό -bye--bye-

Απάντηση: Φωτογράφηση τη νύχτα

attachment.php

Attachments

• LIGHT5.jpg
    LIGHT5.jpg
    179.8 KB · Views: 302

_DSC4877.jpg

ποπ κορν, μαλλί της γριας, γλυφιτζούρια και όλα τα συναφή :BDGBGDB55:

στη Νάουσα της Πάρου το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα.

D300 με nikon MF28mm f2,8

f8, 0.2sec

Ο τύπος ακριβώς πίσω απο την καντίνα, εκεί που γράφει 'Candyfloss', είναι εγκληματίας; Το βλέμα του σαν να δηλώνει 'μόλις σκότωσα την αδερφή σου, σειρά τώρα έχεις εσύ...' :flipout:

:flipout:

Σκεψου τώρα να πουλάει αυτός αυτός ο τύπος καραμέλες σε μικρά παιδάκια... :jester:

Re: Απάντηση: Φωτογράφηση τη νύχτα

μια καλοκαιρινη νυχτα στο σουνιο...με τριποδα sony H2

Ο φωτισμός είναι πολύ μελετημένος από ότι βλέπω. Δώσε μας σε παρακαλώ περισσότερες πληροφορίες. Π.χ. τί ώρα βγήκε και τι εποχή, αν υπάρχουν κι άλλες αξιόλογες γωνίες, αν είσαι έξω από το φράχτη, αν μπορείς να καβαλήσεις το φράχτη και τραβήξεις φωτογραφίες χωρίς να σε δουν κλπ.

ητανε 3/5/2008 ωρα 7:54 το απογευμα..δεν εκανα κατι ιδιαιτερο για το φωτισμο, απλα εβαλα το προγραμμα νυχτερινο..το βιδωσα σε ενα μικρο φορητο τριποδα που εχω και το εστησα σε ενα τραπεζι στο εστιατοριο καφετερια που υπαρχει κατω απο το ναο...απλα ενεργοποιησα το αυτοματο χρονομετρη για να αποφευγω καθε κουνημα της μηχανης.

Πολύ καλό αποτέλεσμα serreos73. Μου αρέσει πάρα πολύ!!

Εγώ θα έλεγα καλύτερα να ήταν λίγο κίτρινος ο φωτισμός.
Αυτός το άσπρο φως δεν το έχει συνηθίσει το μάτι για μνημεία που σχεδόν πάντα κιτρινίζει λίγο.
Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι ωραία φωτογραφία.

Εγώ θα έλεγα καλύτερα να ήταν λίγο κίτρινος ο φωτισμός.
Αυτός το άσπρο φως δεν το έχει συνηθίσει το μάτι για μνημεία που σχεδόν πάντα κιτρινίζει λίγο.
Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι ωραία φωτογραφία.

Είναι το καινούριο φως που φωτίζει τα μνημεία της κλασικής εποχής. Δες ότι είναι το ίδιο με τις στήλες του Ολυμπίου Διός. Ακόμη και στον Παρθενώνα το τωρινό είναι λιγότερο κίτρινο από εκείνο πριν το 2004.

Δεν το έχω παρατηρήσει, μάλλον έχεις δίκαιο.
Αλλά τόσο άσπρο και ουδέτερο δεν νομίζω να είναι. Δεν κολακεύει το μνημείο, ίσως βέβαια να είναι θέμα συνηθειας.

εχει αλλαξει ο φωτισμος των μνημειων σε καποια τουλαχιστον... στην συγκεκριμενη φωτο σκεφτομουν οταν τη εβλεπα ποσο ωραια θα ητανε αν ειχει και πανσεληνο απο πανω..και επειδη δεν ετυχε τοτε..φωτογραφησα παλι με τριποδα μια αλλη φορα την πανσεληνο και δημιουργησα μια συνθεση με τα δυο θεματα μαζι... αν θελετε να την ανεβασω..αργοτερα.

Re: Απάντηση: Φωτογράφηση τη νύχτα

εχει αλλαξει ο φωτισμος των μνημειων σε καποια τουλαχιστον... στην συγκεκριμενη φωτο σκεφτομουν οταν τη εβλεπα ποσο ωραια θα ητανε αν ειχει και πανσεληνο απο πανω..και επειδη δεν ετυχε τοτε..φωτογραφησα παλι με τριποδα μια αλλη φορα την πανσεληνο και δημιουργησα μια συνθεση με τα δυο θεματα μαζι... αν θελετε να την ανεβασω..αργοτερα.

Θέλουμε, θέλουμε.

την φωτο με την πανσεληνο την τραβηξα 28/8/2007 ωρα 8:01 χρησιμοποιωντας και το ψηφιακο ζουμ της μηχανης απο το μπαλκονι του σπιτιου και οταν μετα τραβηξα το ναο ειδα οτι ειχανε παρομοιο φωτισμο και ειπα να δοκιμασω μια συνθεση! αφου μικρινα την πανσεληνο ωστε να ταιριαζει με το μεγεθος του ναου.. πως σας φαινεται?

απο το αγαπημενο μου ναυπλιο...το μπουρτζι. τραβηγμενη στις 9/7/2007 ωρα 01:25 με τριποδα και προγραμμα νυχτας...αυτο που εκανα ειναι να σβησω τα φωτα απο τον οριζοντα πισω και χαμηλωσα λιγο..το εντονο κιτρινο φως