Νυχτερινή φωτογραφία

Re: Απάντηση: Φωτογράφηση τη νύχτα

απο το αγαπημενο μου ναυπλιο...το μπουρτζι. τραβηγμενη στις 9/7/2007 ωρα 01:25 με τριποδα και προγραμμα νυχτας...αυτο που εκανα ειναι να σβησω τα φωτα απο τον οριζοντα πισω και χαμηλωσα λιγο..το εντονο κιτρινο φως

Καλά τρελάθηκα που την είδα έτσι σκοτεινή. Διάβαζα και ξαναδιάβαζα αλλά δεν έβλεπα ότι έσβησες τα φώτα στο PS. Διότι οι δικές μου έχουν τις καταραμένες λάμψεις...

Απάντηση: Φωτογράφηση τη νύχτα

ειναι παντως αδικημενο κτιριο απο τον κακο φωτισμο...αν προσεξτε οι λαμπες πεφτουν καθετα πανω στο κτιριο και οχι απο κατω με γωνια προς τα πανω οπως κανουν σε αλλα μνημεια..με αποτελεσμα να γινεται πολυ εντονος ο φωτισμος σε συγκεκριμενα σημεια στο κτιριο επανω κατι που φαινεται και με το ματι φυσικα..

Re: Φωτογράφηση τη νύχτα

εννοείτε πως η σημερινή βόλτα τελείωσε αργά

_1010482.jpg

το παρακάτω εφε με τα φώτα έγινε με zoom in-zoom out...
τρίποδο δεν υπήρχε και οφείλεται μάλλον σε θαύμα που δεν βγήκε
πολύ κουνημένη..

σαν να δεχόμαστε επίθεση από εξωγήινους δεν βγήκε??

_1010475.jpg

Ωππππ, εδώ Νίκο κάτι έχουμε, ή μάλλον δεν έχουμε. Ωραίο το χρώμα, ωραίες οι αντανακλάσεις, αλλά τί δείχνει η φωτογραφία; Μπορούμε να πούμε ότι είναι το τάδε ή το δείνα μέρος ; τα μόνα που διακρίνονται είναι κάποιοι φωτισμένοι τοίχοι με διαφημίσεις.

Όταν τραβούμε νυχτερινή φωτογραφία επιδιώκουμε είτε τη φόρμα, είτε την αποτύπωση ενός καλά φωτισμένου μνημείου, τόπου, κλπ.

ΥΣΤ. Άλλες έχεις;

Απάντηση: Φωτογράφηση τη νύχτα

Εχω αλλες Βλαση αλλα ολες αποτυπωνουν το λιμανακι απο το μπαλκονι που ημουν. Δεν υπηρχε κατι να μου κεντρισει το ενδιαφερον για να επικεντρωθω και ετσι εβγαλα γενικες.

για Ναουσα στην Παρο μου κανει...

καλησπερα και απο μενα.

Μοναστηρακι:

Πασχα πετωντας γουρουνες με ST : 30"

ημουν Ολυμπικο και παω στη παραλια και βλεπω ενα καφασι.Και απεναντι την Καστελλα ( ? ) βρισκω ενα πεταμενο καφασι , το στερεωνω , βαζω τη μηχανη πανω και τραβαω.Προσπαθησα στο χερι με 1600ISO αλλα μου την εσπαγε ο θορυβος και γιαυτο προτιμησα ετσι.Βεβαια βγηκε στραβη και την ισιωσα

Γεφυρα Σεφ.Απο τις πρωτες μου βραδυνες φωτος.F22 ωστε να παει 8seconds.
3070920449_1a7321c6a7.jpg

Το ιδιο και εδω στην περιοχη Χασια (βεβαια το white balance ειναι αθλιο.Δε το εχω διορθωσει)
3098836506_dca8208e0f.jpg

Εδω ST : 30" και με εναν αναπτηρα γραφω στον αερα το ονομα μου (Ιασων)
3141751912_6ce831b38f.jpg

Αυτα..:p