Νυχτερινή φωτογραφία

Ωραία και πολύ καλοκαιρινή!!!
Ευτυχώς που πλησιάζουν και οι δικές μου διακοπές και αντέχω να τις βλέπω... χεχε
Απο πού ειναι?

Θενκς-bye-
απο τον Πλατυ Γιαλο στην Σιφνο
Για που ετοιμαζεσαι?

Καταρχήν να γυρίσω Ελλάδα...
Μάλλον στο εξοχικό μου στο Πήλιο θα την βγάλω όλο τον καιρό εκτός αν πάω μερικές μέρες Κέρκυρα.
Σίφνο είχα πάει πέρισυ. Μέτριες παραλίες και Χώρα αλλα εκπληκτικό φαΐ! Πιο πολύ μου έχει μείνει ένα εστιατόριο που για να το βρείς έπρεπε να πάρεις ένα δρομάκι που ξεκινούσε στο τέλος του Πλατύ Γιαλού, ψιλοχωματόδρομος, και πήγαινε σε μια διπλανή "παραλία". Στην ουσία δεν ήταν παραλία, είχε φτιάξει αυτός ένα deck μέσα στο νερό όπου είχε ξαπλώστρες και ένα μπαράκι και απο πάνω σε επίπεδα ένα εστιατόριο. Έψηνε σε ξυλόφουρνο και διέθεται δική του φάρμα με κουνέλια, στρουμφοκάμηλους, γίδες και ελάφια (ναι ναι, ελάφια!!!).
Το μέρος γενικά ήταν εκπληκτικό!

απο τα αγαπημενα μου νησια η Σιφνος...

πηγα φετος για τεταρτη φορα απο το 1997... μετριες παραλιες, εξαιρετικο φαγητο, πολυ καλος κοσμος, ησυχια στα μεσα Ιουλιου, μικρες αποστασεις, θετικη ατμοσφαιρα, μαγικο το Καστρο, το Στενο στην Απολλωνια, οπως επισης κι αυτο απο Ανω Πεταλι για Αρτεμωνα...

Αλεξ ελπιζω να εφαγες στο Mama Mia, ε???

Σημερινή...

attachment.php

Attachments

• DSC_0069p.jpg
    DSC_0069p.jpg
    205.2 KB · Views: 206
σιγουρα τραβας με d300 ε?
σου εχουμε πει τοσες φορες τι να κανεις για καλυτερη ποιοτητα αλλα χωρις αποτελεσμα.
η φωτογραφια ειχε προδιαγραφες για πολυ καλυτερο καδρο btw..

σιγουρα τραβας με d300 ε?
σου εχουμε πει τοσες φορες τι να κανεις για καλυτερη ποιοτητα αλλα χωρις αποτελεσμα.
η φωτογραφια ειχε προδιαγραφες για πολυ καλυτερο καδρο btw..

Σίγουρα με D300 και η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από το αυτοκίνητο.

Βρε Αλεξάνδρα κατι κάνεις λάθος.
Εχεις ωραία καδρα, ωραίες φωτογραφικές ευκαιρίες αλλά κάπου λαθεύεις.
Οι εμπειρότεροι ας μιλήσουν.

Re: Απάντηση: Νυχτερινή φωτογραφία

Βρε Αλεξάνδρα κατι κάνεις λάθος.
Εχεις ωραία καδρα, ωραίες φωτογραφικές ευκαιρίες αλλά κάπου λαθεύεις.
Οι εμπειρότεροι ας μιλήσουν.

Μια βοήθεια που κάνω λάθος για να το διορθώσω

Έχω και εγώ μια από το ίδιο σημείο από τις περσινές διακοπές.
Η πόλη της Ζακύνθου όπως φαίνεται από Μπόχαλη, με Νικον D300 και 28mm MF φακό στο f11

attachment.php

Attachments

• zakinthos_bohali.jpg
    zakinthos_bohali.jpg
    108.5 KB · Views: 185