Lector_Teo
Established Member
- 14 November 2010
- 171
Φανταστικές και οι 2 ... Μπράβο Chris :a0210:
Να σε ρωτήσω, με ποιον φακό έβγαλες την πρώτη;
Καλησπέρα , για να έχεις πιο καθαρές νυχτερινές λήψεις θα χρειαστείς υποχρεωτικά τρίποδο.θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου ελεγε καποιες ρυθμισεις για να εξασφαλισω την καλυτερη ληψη(συμφωνα παντα με τις δυνατοτητες της φωτογρ.μηχανης) σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου.Ελπιζω να μην ειμαι εκτος θεματος,ευχαριστω εκ των προτερων.
Εχει manual mode γι αυτο και ζητησα απ' οποιον γνωριζει να μου δωσει ρυθμισεις,ευχαριστω για την ανταποκριση.Καλησπέρα , για να έχεις πιο καθαρές νυχτερινές λήψεις θα χρειαστείς υποχρεωτικά τρίποδο.
Ρυθμίζεις το iso στην χαμηλότερη τιμή και για αρχή προτίμησε το Ap.Priority πρόγραμμα.
Ρυθμίζεις το διάφραγμα σχετικά κλειστό εξαρτάται από την μηχανή 5,6-8 (έτσι θα γράψουν ωραία και τα φώτα σαν αστεράκια)
και ρυθμίζεις την έκθεση με το κουμπί exposure compensation ανάλογα.
Εάν τραβάς jpeg πρέπει να ρυθμίσεις το WB συνήθως επιλέγεις tungsten.
Αργότερα με την εμπειρία θα πάς στο Manual Mode (εάν διαθέτει η μηχανή σου).
Ελπίζω να βοήθησα και ας με διορθώσουν-συμπληρώσουν οι παλιοί εάν χρειάζεται . διότι και εγώ συνάδελφος αρχάριος είμαι..
Σε ευχαριστώ πολύ!
Και οι δύο έχουν βγει με τον canon EF 24-105 L IS F4.
Είναι ο μόνος φακός που έχω μέχρις στιγμής αλλά είναι εξαιρετικός κανονικό pass par tous!
Μπορείς να μου προτείνεις κάποιον άλλο; ή γενικά σε mm να κοιτάξω; Νομίζω ότι οποιοσδήποτε 24άρης wide θα μου κάνει ...
Θα σου 'λεγα να κάνουμε τράμπα αν σε ενδιέφερε (για λίγο καιρό για δοκιμή), να σου έστελνα τον Sigma 10-20 και να δοκίμαζα κι' εγώ τον Nokton που θέλω αλλά μπαίνω στρατό τώρα..![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.