Νυχτερινή φωτογραφία

DSCF6942.JPG

Γεια! :) Μια δικη μου, αν σας αρεσουν να ανεβασω και αλλες. ΕΙναι τραβηγμενη με την τεχνικη "light-painting"
2361
4394009110_aa5851c545_o.jpg

Πολυ καλες και του cane και του chino και με καλη επεξεργασια. Αυτη του dana εχει ευκρινεια, καλη εκθεση αλλα αδιαφορο θεμα...

@chino Πολύ ενδιαφέρουσα!

Ηλία νομίζω ότι δεν την έχει επεξεργαστεί ιδιαίτερα...

Ο sp1thas θέλει προσπάθεια ακόμα (όλοι θέλουμε) αλλά πιθανότατα είναι και θέμα εξοπλισμού...

@chino
Μου αρέσουν πάρα πολύ τα χρώματα :)

και μια δικιά μου από Μαδρίτη ... (πολύ κίνηση :) )

30sec exposure
Μοναδική επεξεργασία, λίγο crop στο Photoshop γιατί έγερνε λίγο :)

[

Είναι η ίδια φωτο χωρίς καμία επεξεργασία. Τραβηγμένη στα 27mm, f8, iso 100 στα 15sec.
[/URL]

Τραβας με f8 να πιασεις λεπτομερεια και μετα τη θαμπωνεις ολη... χρησιμοποιησες καποιο φιλτρο απο το Nik Software (glow ή κατι τετοιο)? Αν ναι, ισως επεμβαινοντας επιλεκτικα με τη βουρτσα στα νερα και αφηνοντας τα δεντρα ανεπαφα να ειχες πιο καλο (3D) αποτελεσμα... οπως και να χει μια ωραια φωτογραφια, παραμενει ωραια...

@chino Πολύ ενδιαφέρουσα!

Ηλία νομίζω ότι δεν την έχει επεξεργαστεί ιδιαίτερα...

Χε χε... και αυτο το light painting που εγραψε τι ειναι? Αυτος ξεκινησε τα περιεργα απο τη ληψη ακομη...:flipout: φαντασου τι εκανε στη συνεχεια.... :flipout:

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Ηλία, ναι στο 1ο, ναι στο 2ο(το έκανα επειδή μου άρεσε σαν αποτέλεσμα), θα δοκιμάσω αυτό που μου λες και σ' ευχαριστώ για τις συμβουλές και τα καλά λόγια.
Αλήθεια από τις 2 (επεξεργασμένη ή όχι) εσύ ποια θα προτιμούσες?

Last edited:
E, οχι και συμβουλες... τη γνωμη μου λεω... θα προτιμουσα, μαλλον την πειραγμενη εκδοση...

E, οχι και συμβουλες... τη γνωμη μου λεω... θα προτιμουσα, μαλλον την πειραγμενη εκδοση...

Κι εγώ για την πειραγμένη θα έλεγα ... αλλά και η άλλη είναι πολύ ωραία

Nαι, αν θυμαμαι καλα κατι τετοιο ειναι... φωτιζεις επιλεκτικα με φλας ή όποιο αλλο τροπο, σημεια του καδρου στην διαρκεια της εκθεσης... δινει εντυπωσιακα αποτελεσματα αν το κατεχεις το αθλημα...