Νυχτερινή φωτογραφία

Ωραία χρώματα και πολύ καθαρή. Το μόνο που προσωπικά με χαλάει λίγο είναι τα φουγάρα. Ίσως αν είχες κεντράρει τον ήλιο και είχε περισσότερη θάλασσα η φωτογραφία να ήταν καλύτερη.

@ toliskot: Ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις σου. Δεν κέντραρα τον ήλιο διότι ήθελα να φαίνονται οι κυρίες που βλέπουν προς την θάλασσα. Επίσης μου άρεσε ο διαχωρισμός που δημιουργεί το κάγκελο. -bye-

Ποιά από τις τρείς προτιμάτε

Την τρίτη μάλλον, αλλά και οι τρεις είναι πολύ σκοτεινές, λόγω του προχωρημένου της ώρας. Η μαυρίλα πάνω - κάτω είναι πολύ έντονη. Θα έπρεπε να ήσουν νωρίτερα εκεί, για να προλάβεις τον ουρανό με περισσότερο φως (όπως και τη θάλασσα να αντικατοπτρίζει μέρος αυτής της φωτεινότητας).

sdajv.jpg

Καπου στην πολη της Ναξου

DSC01999 by ntinos5, on Flickr

Ντίνο, μου αρέσει πολύ η γωνία λήψης. Παρόλα αυτά ίσως προτειμούσα όρθιο, σφιχτό καδράρισμα. Με ενοχλεί κάπως το επάνω αριστερό μπλέ «τρίγωνο» και επίσης στο δεξιο μέρος του κάδρου υπάρχει κάποιο αντικείμενο μου μπαίνει ελαφρός στο κάδρο σου.
Με το δικό μου μάτι θα την έκοβα αρκετά αριστερά και δεξιά της αφού διόρθωνα της κλιση που έχει. :ernaehrung004:

:ernaehrung004:

Ευχαριστω Ηλια για τα σχολια. Ειμαι αδικαιολογητος και παπατρεχας :jester:

Εκεινος ο ουρανος αριστερα πανω, μαυρος ηταν. Ας οψετε το 1.8 του φακου

Θα την μαζεψω ;-)

Σε ευχαριστώ πολύ!
Η σκέψη μου ήταν η φιγούρα του κολλητού μου -που είναι "κεντρική"- να είναι στην διαχωριστική γραμμή μεταξύ του φωτεινού και του σκοτεινού, των φώτων της πόλης κάτω και του φωτός των αστεριών πάνω (και αριστερά).