Νυχτερινή φωτογραφία

Ωραίο μαγαζί το le roi! Το θυμάμαι ήδη από την προηγούμενη τοποθεσία του στο Γαλάτσι...

οταν γραφει καποιος για το γαλατσι, ας στελνει ενα pm για να βλεπω το περιεχομενο...

το le roi το εχει ακομα αυτος που ειχε και το γαλατσι? ξερει κανεις?

mmee.jpg~original

Πολύ καλή! Αντε να σε βλέπουμε πάλι συχνότερα...

Thanks, χαίρομαι που σας άρεσε :). Είναι περίεργη φωτο, ήθελα να δω αν αρέσει και σε άλλους εκτός από 'μένα.. Θα προσπαθήσω να επανέλθω :D

Αυλή by Panos Tiniakos, on Flickr
To καλοκαίρι φωνές και φασαρία.
Όλα τα παιδιά το ήθελαν για μία βόλτα.
Τώρα κανείς, παρατημένο σε μιαν άκρη.
Τυχαία καμιά γάτα δίνει ζωή στην ακινησία του.
Και το καλοκαίρι πάλι φωνές και φασαρία...

Last edited:
1492551_10203075234140243_165012163_o.jpg

Πήγα μια βόλτα να δω τις τιμές του πετρελαίου και άλλαξα γνώμη αντί να πάρω έβγαλα photos :p

Ωραία φωτό και αυτή!!!
Έπειδή έχω δουλέψει σε διυλιστήριο,βράδυ,έχει άλλη χάρη να βλέπεις όλη αυτήν την κατασκευή εκείνες τις ώρες...με όλα αυτά τα φώτα!!
Είχα βγάλει και εγώ μερικές τότε,με το κινητό,αλλά είναι ανάξιες λόγου...μόνο 2 μπορώ να πώ,ότι βγήκαν καλά,και σε σχέση με αυτό που είχα στα χέρια μου. Με 3,2 megapixels,δεν κάνεις κ πολλά πράγματα. ΧΕΧΕ!

όντως την νύχτα με τα φώτα κλπ.
έχω σταμπάρει και ένα άλλο που μάλλον θα δώσει κάτι πιο εξωπραγματικό, πρέπει όμως να βρω ευκαιρία να ξανακατέβω εκεί κάτω, είμαι και λίγο μακριά γμτ :D

όντως την νύχτα με τα φώτα κλπ.
έχω σταμπάρει και ένα άλλο που μάλλον θα δώσει κάτι πιο εξωπραγματικό, πρέπει όμως να βρω ευκαιρία να ξανακατέβω εκεί κάτω, είμαι και λίγο μακριά γμτ :D

Κάτι μου θυμίζει πάντως....απο ελλάδα είναι η φωτό;

Πολύ ωραία
Παλιότερα είχε ανεβάσει μια ωραία από ψηλά ο racer αν θυμάμαι καλά

Δεν ειναι Ελευσινα αλλα λιγο μετα τους Αγιους Θεοδωρους πανω στην παλια εθνικη οδο πηγαινοντας απο Αθηνα προς Κορινθο.