Εγώ πιστεύω ότι η Χ-Τ10 (ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε) μετά το καλοκαίρι που θα αρχίσει να μειώνεται η τιμή της θα γίνει best seller για τους jpeg lovers.
Πάνο και Δημήτρη, φοβερές οι φωτογραφίες σας. Μπραβο!!!
Ευχαριστώ για τη συμβουλή Κώστα.
Όσες νυκτερινές έχω από εκεί προσπαθούσα πάντα να πάρω χρόνο έκθεσης κοντά στα 30 δευτερόλεπτα. Το γιατί όμως, ούτε εγώ μπορώ να το ερμηνεύσω
Εχεις κάποιο βάσιμο θεματάκι, αλλά, ο κόσμος στην πλατεία δεν σταματάει ποτέ. Εγώ θα έβαζα το τρίποδο τέρμα ψηλά και για 2-3 δεύτερα που θα χρειαζόταν η λήψη .. τι διάολο .. θα έβρισκα ένα άνοιγμα στον κόσμο και θα έβγαζα την φωτογραφία μου.
(για την μηχανή που αναφέρεσαι δεν ξέρω ποια είναι)
Να βάλω και μια φωτογραφία νυκτερινή από ένα πολυσύχναστο μέρος με τελείως πεντακάθαρο (ως προς τον φωτισμό) αποτέλεσμα
To exif αναφέρει: Sony ILCE-7
Εγώ καταλαβαίνω fullframe mirrorless.
Και σκευτόμουν αν μια τόσο ικανή μηχανή μπορούσε να κρατήσει και τον κόσμο (που δεν μπορείς να ελέγξεις) τουλάχιστον εστιασμένο.
Την δική μου; Ρωτάω αν η FF μηχανή που τράβηξε την φωτογραφία του πύργου, μπορούσε να τον τραβήξει με συντομότερο χρόνο έκθεσης, ώστε να μην προκληθεί η θολούρα από τον κόσμο που κινείται. Αλλά μάλλον δεν θα μάθουμε, αφού δεν έγινε προσπάθεια.
Μιλάω για χρόνο έκθεσης μικρότερο από δευτερόλεπτο.
Ευχαριστώ για τη συμβουλή Κώστα.
Όσες νυκτερινές έχω από εκεί προσπαθούσα πάντα να πάρω χρόνο έκθεσης κοντά στα 30 δευτερόλεπτα. Το γιατί όμως, ούτε εγώ μπορώ να το ερμηνεύσω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.