Νυχτερινή φωτογραφία

συγχαρητηρια και απο μενα.σεληνιαστικαμε τελευταια με την πανσεληνο..εχω δει το φεγγαρι με ολα τα ειδη των φακων,ελεος!η δικια σου ομως φιλε sfortis ειναι πολυ ωραια.εχει ενα μυστηριο,μια ατμοσφαιρα!

και εμενα εχουν γινει καποιες φωτο επιλογη στο exlore αλλα να πω την αληθεια δεν ξερω τι ειναι ακριβως,δεν εχω ασχοληθει περαιτερω..

@Tiniakos να σου πω την αληθεια, μπροστά σε τέτοιες φωτογραφιάρες που εχω δει, δεν την θεωρώ καθόλου φοβερη την φωτογραφία μου. Δεν το βρίσκω κακο το social κομμάτι του flickr, εξάλου ειναι social hobby και η φωτογραφία η ιδια! Και εδώ που τα λέμε, λιγα favs σου δίνουν και motivation ;)

@Φρα.Πε. χεχε ναι, καπως ετσι ειναι, το διάβασα... το πως δουλευει τωρα, black box!!

Απάντηση: Re: Νυχτερινή φωτογραφία

συγχαρητηρια και απο μενα.σεληνιαστικαμε τελευταια με την πανσεληνο..εχω δει το φεγγαρι με ολα τα ειδη των φακων,ελεος!η δικια σου ομως φιλε sfortis ειναι πολυ ωραια.εχει ενα μυστηριο,μια ατμοσφαιρα!

και εμενα εχουν γινει καποιες φωτο επιλογη στο exlore αλλα να πω την αληθεια δεν ξερω τι ειναι ακριβως,δεν εχω ασχοληθει περαιτερω..

thanks, νασαι καλα! βγήκε λιγο spooky ειναι η αλήθεια ! λιγο πιο κατω ουρλιαζαν και οι λυκοι :p βασικα αποτι κατάλαβα, για 24ώρες ειναι "πρωτοσέλιδο" στο flickr μαζί με άλλες 499 και πέφτει μια βροχή απο views και favorites :)

Καλη αρχη sfortis! Μου θυμησες τον εαυτο μου στο πρωτο explore, εμπαινα καθε 10λεπτο να δω ποσο αυξηθηκαν views και faves....:flipout:

Μετά από πολύ καιρό, λόγω ενός 6μήνου τρομακτικής πίεσης - αποφοίτησης, και με αφορμή ένα ταξιδάκι στη Δυτική Ακτή, η κάμερα ξαναβγήκε απ'την τσάντα.

Δυστυχώς ήμουν τελείως απροετοίμαστος για το τι θα αντίκρυζα εκείνο το βράδυ, οπότε δεν κρατούσα ούτε τρίποδο, ούτε τσάντα, ούτε καν μπουφάν, και η παρακάτω είναι ό,τι καλύτερο κατάφερα να κάνω στηρίζοντας την κάμερα σε ένα (κυλινδρικό!) κάγκελο...

A night in San Francisco by Iason Konstantzos, on Flickr

Εχοντας περάσει 10+ χρονια στα Γιάννενα δεν είδα ούτε μια φορά να το στρώνει τόσο πολύ με χιόνι. Η κατάρα των Ιωαννίνων. Συνεχόμενη Βροχή απο Σεπτέμβρη μέχρι Μάη και χιόνι στην πόλη σχεδον ποτέ! Ο συγκεκριμένος δρόμος πισω από το Καστρο είναι μαγευτικός τις εποχές τους έτους!

Ευχαριστώ παιδιά.

Δεν ρίχνει συχνά χιόνι αλλά όταν έχει όρεξη... σήμερσ ξυπνήσαμε με 40εκ (στο κέντρο).
Το κακό είναι ότι από αρχές Δεκεμβρίου είχαμε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Το -7 έως -12 καθημερινά.
Η λίμνη έχει αρχίσει και παγώνει στις άκρες.
Σήμερα η πρόγνωση είναι για -9.
Αυτό σημαίνει ότι αύριο όλο αυτό θα είναι ένα τεράστιο γλυστερό παγάκι...

Απάντηση: Re: Νυχτερινή φωτογραφία

Aύριο ξημερώματα ανεβαίνω για ενα τρίωρο ελπίζω να έχει περισσέψει λίγο χιόνι να προλάβω να βγάλω και εγώ καμιά φωτό ..

Εννοείς ανεβαίνεις στα Γιάννενα?
Θα βρεις αρκετό να πάρεις και μαζί σου αν θέλεις! :flipout:

Να ξέρεις ότι (μέχρις στιγμής τουλάχιστον) χρειάζονται αλυσίδες και μέσα στην πόλη.