Νυχτερινή φωτογραφία

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη ξημέρωμα. Στην άκρη της λίμνης περίμενα με αρκετούς άλλους μέσα στο σκοτάδι να έλθουν τα αερόστατα και να περάσουν από πάνω μας. Ο μόνος θόρυβος ήταν αυτός της στιγμιαίας παροχής του αερίου, της ανάφλεξης και της φλόγας που για 2-3 δευτερόλεπτα ζέσταινε τον αέρα και φώτιζε το μπαλόνι στο σκοτάδι. Αδύνατον να εστιάσεις και πολύ δύσκολο να κρατήσεις την στιγμή σε μια φωτογραφία. Επόμενη ανάφλεξη του αερίου μετά από 1 λεπτό περίπου και το αερόστατο έχει μετακινηθεί κάποιες δεκάδες μέτρα παραπέρα, μέχρι να εμφανιστεί το επόμενο με άλλο σχήμα και άλλα χρώματα. Μια μοναδική αίσθηση και ένα σκηνικό που δεν θα ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου.

Kατι για το κλιμα των ημερων...

17917749_10212462261128837_8983523865382538287_o.jpg

Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια.

Να σας πω και δυο λόγια για την φωτογραφία. Η τοποθεσία είναι τριτοκοσμική και το μικρό λιμάνι στην πόλη suva είναι τόπος ελιμενισμού ψαράδικων, μικρών φορτηγών πλοίων και καμιά φορά και εμπορικών. Η συννεφιά σχεδόν κατεβαίνει στην θάλασσα και το τροπικό κλίμα σε συνδιασμό με την ζούγκλα που πνίγει την περιοχή δημιουργούν στην μικρή αποικιακού χαρακτήρα πόλη μια αίσθηση ότι ζεις πχ στις αρχές του 19ου αι. ! Παραδίπλα, ένα πλωτό εστιατόριο, ίσως ένα από τα λίγα μέρη που ένας δυτικός θα μπορούσε να έχει μια μικρή απόδραση από την πραγματικότητα του τόπου. Η ατμόσφαιρα φυσικά απόλυτα ήσυχη και μυστηριακή

Chengdu ε;
Ενα απο τα ταξίδια που θα ήθελα να κάνω στη ζωή μου!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Chengdu ε;
Ενα απο τα ταξίδια που θα ήθελα να κάνω στη ζωή μου!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πλέον η δεύτερη πατρίδα μου...

Πανέμορφη πόλη, πολλές αντιθέσεις αλλά έντονη προσωπικότητα, κάτι σαν την Αθήνα, απλά καμία δεκαριά φορές μεγαλύτερη και πιο κατοικημένη.

Απάντηση: Re: Νυχτερινή φωτογραφία

Μηπως λέω πρέπει να φτιάξουμε και νήμα για φωτό κινητών ? :blink: Χμ θα το προτείνω στη διαχείριση ...

Ωραία η λήψη αν και από κινητό.
Για φωτογραφίες από κινητό υπάρχει και το Facebook...
Αν θυμάμαι καλά είχες σχέση με μια κοπέλα με Ασιατικά χαρακτηριστικά, για αυτό και η δεύτερη πατρίδα σου στην ανατολή πια;