Νυχτερινή φωτογραφία

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νυχτερινή φωτογραφία

Χαίρομαι που οι φωτογραφίες μου σε πήγαν πίσω σε όμορφες θϋμισες :ernaehrung004:

Πρώτη προσπάθεια μετά από παρότρυνση φίλου

42256348155_97382d1b12_b.jpg
[/url]_IMG6422 In the woods by Miltos Kostoulas, on Flickr[/IMG]

Πολύ ωραία η φωτογραφία από το Dubai Κώστα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Νυχτερινή φωτογραφία

καλή προσπάθεια!

στον ουρανό - νυχτα, μην εχεις την μηχανή σου σε auto-wb αλλα χειροκίνητο κάπου στους 3500kelvin ωστε να σου δώσει πιο "νυχτερινά" χρώματα´.

πχ:

R7N2MZi.jpg

Στην μηχανή μου δεν ρυθμίζεται η θερμοκρασία μόνο κάποιες κατηγορίες όπως daylight, cloudy, night κλπ.
Θα μπορούσα να την πειράζω στο Lightroom αλλά απο την άλλη δεν μου αρέσει τόσο ψυχρή.

Στην μηχανή μου δεν ρυθμίζεται η θερμοκρασία μόνο κάποιες κατηγορίες όπως daylight, cloudy, night κλπ.
Θα μπορούσα να την πειράζω στο Lightroom αλλά απο την άλλη δεν μου αρέσει τόσο ψυχρή.

Καλα προφανως και οπως σου αρέσει θα την αποτυπώσεις, αλλα γενικά αν δεις παίζουν πιο ψυχρά χρώματα στους νυχτερινούς ουρανούς (προσωπικά μου αρέσουν πολυ)

Επισης θα σου πρότεινα να φτιάξεις ενα λογαριασμο flickr για να εχεις την gallery σου. Τα attachments του tapatalk γενικά εχουν χαμηλή ποιότητα και ειναι αγνωστο για το ποσο θα υπαρχουν online.

Οκ σε ευχαριστώ για τις συμβουλές μην παρεξηγηθώ :) κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη. Ακόμα περισσότερο όταν είμαι και πολύ φρέσκος στο χώρο της φωτογραφίας.

Οκ σε ευχαριστώ για τις συμβουλές μην παρεξηγηθώ :) κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη. Ακόμα περισσότερο όταν είμαι και πολύ φρέσκος στο χώρο της φωτογραφίας.

Δεν κανει τπτ. Αυτο ακριβως το σκεπτικο εχω και εγω. Όποιος παρεξηγιέται με την κριτική μάλλον θα πρέπει να κρατάει τις φωτογραφίες του για τον ευατό του! keep shooting...

Πρώτη προσπάθεια για νυχτερινή φωτογραφία. Μία λήψη 20 sec, 1600 ISO. Χωρίς επεξεργασια μόνο λιγο denoise και resize. O φωτισμός στα δεντρα βγήκε "καταλάθος" καθώς ήταν ανοιχτα τα πίσω φανάρια του αυτοκινητου που ήταν παρκαρισμένο λιγο μέτρα πιο πίσω.
Σίγουρα παίρνει βελτίωση, κάθε παρατήρηση επιθυμητή.
Milky Way by Kapa Taf, on Flickr