Νυχτερινή φωτογραφία

Εδώ είναι ΟΚ, αλλά όταν την είδα σε πλήρη ανάλυση μου άρεσε πάρα πολύ.
Άλλωστε είναι ένα από τα δυνατά σου σημεία Κώστα

Εαν περάσεις ως τουρίστας για 2-3 ημέρες απο το Dubai θα εκπλαγείς πραγματικά απο την πόλη, την τεχνολογια και απίστευτη χλιδή.

Απάντηση: Re: Νυχτερινή φωτογραφία

Εγώ πάλι τη συγκεκριμένη εκδρομή δεν την προτείνω σε κανένα, άντε κανενα τριήμερο όπως λέει ο Κωστας. Πήγα πριν 10 χρόνια και γϋρισα με τις χειρότερες εντυπώσεις. Και λόγω επαγγέλματος στη θεωρία περίμενα να εντυπωσιαστώ. Το μόνο θετικό που μου έμεινε ήταν η εκδρομοϋλα με τα τζιπ στην έρημο και αυτό γιατί είχαμε προμηθευτεί ένα θηρίο, οι υπόλοιποι στη παρέα με σακούλες στο χερι την βγάλανε.

Απάντηση: Re: Νυχτερινή φωτογραφία

Εγώ πάλι τη συγκεκριμένη εκδρομή δεν την προτείνω σε κανένα, άντε κανενα τριήμερο όπως λέει ο Κωστας. Πήγα πριν 10 χρόνια και γϋρισα με τις χειρότερες εντυπώσεις. Και λόγω επαγγέλματος στη θεωρία περίμενα να εντυπωσιαστώ. Το μόνο θετικό που μου έμεινε ήταν η εκδρομοϋλα με τα τζιπ στην έρημο και αυτό γιατί είχαμε προμηθευτεί ένα θηρίο, οι υπόλοιποι στη παρέα με σακούλες στο χερι την βγάλανε.

Συμφωνω υπαρχουν πολυ καλυτερα μερη...

,...και για βραδυνες φωτος !!!

P2080338 by Kostas Pap, on Flickr

Είπα να δοκιμάσω και εγώ σε ένα πρόσφατο ταξίδι και θα ήθελα να ακούσω προτάσεις για βελτιώσεις από τους γνώστες του αθλήματος για να βελτιωθώ σε αυτό το κομμάτι που μου αρέσει πάρα πολύ.

Χωρίς να ανήκω στους ειδικούς, τεχνικά μια χαρά μου φαίνεται. Το κάδρο χωρίς να είναι κακό, είναι λίγο αδιάφορο...