Νυχτερινή φωτογραφία

Της παλιας σχολης και εσυ ε ; (Iso , οχι asa :p)
περα απο την πλακα.

η δευτερη ειναι 153 δευτερολεπτα / 400 asa :p / f4.5 @10mm
η πρωτη ειναι 169 δευτερολεπτα / 400 / 4.5 @10μμ

Εκπληκτικες.

Θα προτιμουσα τη δευτερη με περισσοτερο ουρανο και λιγοτερη γη.

Δουλεψε ο αισθητηρας σου, χε.

Nαι, εννοειται οτι μ αρεσαν πολυ κι εμενα και οι δυο.ΑΠλα μου εκανε εντυπωση ο χρονος..ειναι αρκετα σκοτεινη γι αυτα τα στοιχεια, η ετσι μου φαινεται τελος παντων.

Gomar ... super και οι δυο.

Εννοείς 150sec μονοκοπανιά ή σε πολλαπλές λήψεις.

Οπως έγραψε και ο Γιάννης φαίνεται λιγο περίεργο ... στην δευτερη θα έπρεπε να ήταν κατακαμμένη ολη η παραλία με τα φώτα ενώ κάτι αχνοφαίνεται.

Επιπλέον η Θάλασσα θα ήταν λάδι χωρίς καθόλου κυματισμό ... εκτός αν συμμετέχουν πολύ στο τελικό αποτέλεσμα οι στιγμές των αστραπών που είναι και πολύ φωτεινότερες.

σας ευχαριστω παιδια...
150-170 δευτερολεπτα η καθε ληψη.
Ναι με την μια.
Αν δειτε στην δευτερη στην παραλια φαινεται σαν αφρος η θαλασσα.Και ηταν πιο εντονοι οι φωτισμοι στην παραλια λογω της μεγαλης ληψης.Γιαυτο και μειωσα τοπικα λιγο τον φωτισμο.
Η θαλασσα φαινεται ετσι στο πελαγος γιατι ο φακος εγραψε την θαλασσα ως εχει με την "φλασια" απο τις αστραπες που πεφταν.

αν θελετε μπορω να ανεβασω και τις αρχικες γιατι αυτες ειναι ψευδοhdr

σας ευχαριστω παιδια...
150-170 δευτερολεπτα η καθε ληψη.
Ναι με την μια.
Αν δειτε στην δευτερη στην παραλια φαινεται σαν αφρος η θαλασσα.Και ηταν πιο εντονοι οι φωτισμοι στην παραλια λογω της μεγαλης ληψης.Γιαυτο και μειωσα τοπικα λιγο τον φωτισμο.
Η θαλασσα φαινεται ετσι στο πελαγος γιατι ο φακος εγραψε την θαλασσα ως εχει με την "φλασια" απο τις αστραπες που πεφταν.

αν θελετε μπορω να ανεβασω και τις αρχικες γιατι αυτες ειναι ψευδοhdr

Πολύ ωραίες, εντύπωση μου κάνει η θάλασσα με τέτοιους χρόνους - αν δεις λίγο πρίν την δικιά μου από Άνδρο, είναι στα ~7sec με Iso 80 και η θάλασσα είναι εξίσου "κουνημένη". Βέβαια άλλο η TZ7, κι άλλο το "θεριό" σου...

Re: Απάντηση: Νυχτερινή φωτογραφία

Και μια από εμένα από τις καλοκαιρινές διακοπές μας.στην Πάργα.
Ταχύτητα 20sec, διάφραγμα 8 και iso 100.

Ωραιο καδρο... ωστοσο -κατα τη γνωμη μου- τα βραχια μπροστα θα μπορουσαν να λειπουν ή αλλοιως να καταλαμβανουν περισσοτερο χωρο...τωρα απλως ειναι καμμενα και τραβανε το ματι ασχημα... ισως σε επερνε και μικροτερη εκθεση...ωραιες οι αντανακλασεις...:a0210:

cacau : πιστευω οτι δε διχνει κουνημενη γιατι φλασαριστηκε στιγμιαια απο τις αστραπες.Αν δεις στην ακτη , εχει την υπερτατη θολουρα :p

πετεσουλης : σε ευχαριστω φιλε μου:)

Τρεις κάθετες λήψεις στα 13 sec η κάθε μια, ενωμένες πανόραμα με το microsoft ice... Δοκιμάζοντας και το καινούριο τριπόδι Vanguard Alta+ 263AP

fixednightnet2.jpg

Τρεις κάθετες λήψεις στα 13 sec η κάθε μια, ενωμένες πανόραμα με το microsoft ice... Δοκιμάζοντας και το καινούριο τριπόδι Vanguard Alta+ 263AP

fixednightnet2.jpg

Όχι κι άσχημα! Τί πρόγραμμα είναι αυτό που λές?

Όχι κι άσχημα! Τί πρόγραμμα είναι αυτό που λές?

Ευχαριστώ... Όπως έγραψε και ο racer είναι το πιο απλό προγραμματάκι για να φτιάχνεις πανόραμα και ομολογουμένως κάνει αυτόματα πολύ καλή δουλειά, σε περίπτωση που δεν έχεις ανομοιομορφίες φωτισμού δεν χρειάζεται καν επεξεργασία στο photoshop...

Πανέμορφη!:a0210:

Ευχαριστώ πολύ...:grinning-smiley-043