Νυχτερινή φωτογραφία

Re: Φωτογράφηση τη νύχτα

Το πρόγραμμα έλεγε τέλη του 2008 αλλά μάλλον πάει για την Άνοιξη του 2009 εκτός κι αν έχουμε εκλογές νωρίτερα... :smile:

Το πολύ τότε να ανοίξουν κανένα φουαγιέ, για λαμπρά κενά εγκαίνια με φόντο το ηλιοβασίλεμα.
Από ακουστική άραγε, να έχει προσεχθεί περισσότερο το καινούργιο? Αν και αυτό είναι συζήτηση υπαγόμενη σε άλλη κατηγορία.

Re: Απάντηση: Φωτογράφηση τη νύχτα

Αν κατάφερες να κάνεις τόσο ωραία φωτογράφιση με τον "σπόρο" μαζί, σου βγάζω το καπέλο!!!

Το λέω γιατί το έχω δοκιμάσει κι εγώ αλλά με πλήρη αποτυχία...

Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στην απαίτηση "μπαμπά τσίσα" όταν μόλις έχεις στήσει...

(μιλάμε για κοριτσάκι, το αγόρι δεν έχει τέτοιου είδους προβλήματα,ως γνωστόν)

"σπόρο" εννοώ τον μεγάλο, κοντεύει 7*. Τον είχα βοηθό φωτογράφου, κουβαλούσε το τρίποδο. Του άνοιξε τα πόδια, στήσαμε τη μηχανή, την έβαλα σε liveview, βλέπαμε με τον τηλεφακό τα πλοία, πώς εστιάζει, μετά με το χέρι περνούσαμε ένα ντρεγκραντέ μπροστά και βλέπαμε πώς αλλάζει η εικόνα... μετά μου ποζάρησε για λίγο με φόντο το ΜΜΘ (αλλά αυτό πάει στα πορτραίτα, όχι στο τοπίο!). Οκ, βαριούνται εύκολα, εάν τα βάλεις και αυτά μέσα σ' αυτό που κάνεις, κάτι γίνεται. Εάν του πω πχ να πάμε να βγάλουμε ζωάκια, φύγαμε σφαίρα.

*ο χαμογελαστός με το καπάκι Asahi Pentax στα αριστερά είναι

Last edited:

attachment.php

Πολύ ωραία φωτογραφία.
Με τι φακό και σώμα είναι τραβηγμένη;

Κάτι τέτοια κάνω και γώ.Απλώς αναφέρω το απροσδόκητο που μπορεί να τύχει όταν είσαι στη πρίζα.

Ο γιός είναι 5 και λίγο στον "κόσμο του".

Η κόρη είναι 6 και πιο συνεργάσιμη αλλά βαριέται πιο εύκολα...

Thanks για τις ιδέες (και την συμπαράσταση)...

Από μία άλλη γωνία.

Αυτή τη φορά είχα βοηθό φωτογράφου τον σπόρο-σπόρο (3 ετών) γι' αυτό και το τρίποδο στήθηκε στους 60 πόντους!

attachment.php

Πάρα πολύ καλός. Οι αντανακλάσεις, οι φωτισμοί, έχουν καθίσει άψογα.

Μπράβο στον 3χρονο φωτογράφο μας! -bye-:grinning-smiley-043

Απάντηση: Φωτογράφηση τη νύχτα

Φλώρινα μια κρύα νύχτα του Μάρτη κάτω στο ποτάμι. Πλέον στην περιοχή γύρω από τον Σακουλέβα έχουν τοποθετηθεί εξαιρετικά κίτρινα φώτα.

attachment.php

attachment.php

Χωρίς χρωματική επεξεργασία και χωρίς αύξηση κορεσμού.

Απάντηση: Re: Φωτογράφηση τη νύχτα

Προχθες το βραδυ ηταν και δευτερο πλοιο εξω απο το λιμανι αλλα βαρεθηκα να κατεβω. Εχασα μαλλον.
Εγω με την απεργια των τελωνιακων πετυχα και τα τρια
το καταδυναμην

Μπραβο παιδες !
αν και ολοι σχεδον εχετε βαλει απο αριστα δειγματα εως καλα ... οι φωτος του ΣΕΝΤ ομως ειναι κορυφαιες και συγνωμη που αδικω τους αλλους χωρις παρεξηγηση.....

οι φωτος του Βλασιδη αν και σωστες σε καδρο ευκρινεια και θεμα ειναι ενα κλικ πισω διοτι εχουν αυτο που εχουν και οι δικες μου οταν φωτογραφιζω νυχτα ... βγαινουν κιτρινοκοκκινες με αυτην την σπαστικη αποχρωση !

πως γινεται να ρυθμιστει αυτο ρε παιδια;

εχει κατι ρυθμισεις για λαμπες ηλιο συνεφια λαμπες φθοριου κτλ, αλλα παλι δεν βρισκω αυτο που θελω...

δηλ, να φυγει η εντονη κιτριναδα!

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Φωτογράφηση τη νύχτα

Εγω με την απεργια των τελωνιακων πετυχα και τα τρια
το καταδυναμην

Σωστος!!

Κανε και μια ελαφρη περιστροφη, να διορθωσεις λιγο τον οριζοντα.

Η περιοχη εχει καλη παρουσια στο φορουμ παντως.

Εχει περασει κανεις απο τον Προαστιακο??

Ετσι για να δουμε τι γινεται?

γεια σας παιδια , οποτε θελετε βρισκομαστε το χειμωνα εχω πολυ χρονο ενω το καλοκαιρι καθολου -bye-

Απάντηση: Re: Φωτογράφηση τη νύχτα

Εχει περασει κανεις απο τον Προαστιακο??

Ετσι για να δουμε τι γινεται?

Δεν μου έχει δοθεί ευκαιρία,αλλά το έχω στις προτεραιότητές μου...

Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει.Ίσως πάω το ΣΚ.

γεια σας παιδια , οποτε θελετε βρισκομαστε το χειμωνα εχω πολυ χρονο ενω το καλοκαιρι καθολου -bye-

Φίλε Βασίλη γειά σου!Εγώ ξέρεις ότι είμαι ακριβώς το αντίθετο!

Τα πρωϊνά όμως είμαι γενικά ελεύθερος...-bye-