Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

Status
Not open for further replies.
Τις σακούλες τις έχω έτοιμες !
Εχουν και κορδονάκι ασφαλείας για να μη τρέχουν τα ζουμιά:BDGBGDB55:.

Μη παρεξηγιέσαι απ το σχόλιό μου.
Μια φιλική παρατήρηση έκανα μιας και έχεις χιούμορ αρκετό.-bye-:operator:

Τεσπα´

Η διάθεση μετράει και όχι η δημοσιοποίηση μιας καλής πράξης.
Προσωπικά πιστεύω στις ανώνυμες και διακριτικές βοήθειες ασχέτως αν και οι "δημόσιες" πολλάκις έχουν ευεργετικό αποτέλεσμα..:grandpa:

Σήμερα το μεσημέρι μαζευτήκαμε εδώ σε μένα οι βλαμμένοι για φαγοπότι.
Όλες αυτές τις ώρες δεν είδα τι έγινε. Τώρα το είδα και δεν το πιστεύω.

Όμως λυπάμαι που τα φόρουμ έγιναν 2.
Πολλά θέματα τα γράφω και στα 2.
Έχω φίλους και στα 2.
Είδα αρκετά θέματα πως αντιμετωπίστηκαν στο ένα και πως στο άλλο.
Έτσι και τώρα απογοητεύτηκα. Λυπάμαι που πήρε τέτοια τροπή το θέμα.
Δεν το έκανα για να δείξω ότι είμαι ελεήμων και να προβάλω τον εαυτό μου. Απορώ γιατί έπρεπε να το δείτε έτσι.
Ήθελα να σας ταρακουνήσω λίγο.

Πράγματι είμαι ένα καθίκι, ρατσιστής και κακός.
Δεν χωνεύω τους κλέφτες και τους εγκληματίες είτε είναι γύφτοι, είτε αλβανοί.
Είμαι υπέρ της δημόσιας τάξης. Κακό είναι αυτό;

Τέλος πάντων απ´ότι φαίνεται δεν με παίρνει εδώ πέρα άλλο.
Ζητώ συγνώμη για την ανησυχία που σας προκάλεσα.
Δεν θα ξανασυμβεί.

Εντάξει μωρέ,δεν τρέχει και τίποτα που ο Μελίδης λέει ότι δεν θα ξαναγράψει.
Και τι έγινε που Χριστουγεννιάτικα τον κάναμε να αισθανθεί άσχημα και να γράψει όσα έγραψε.
Εμείς νάμαστε καλά και από Μελίδηδες,άλλο τίποτα.
Κοίτα φίλε μου από που μπορεί να σου έρθει έεε;

Tόσα χρόνια στο Avforum,Αvclub,Avsite,δεν έχει τσακωθεί με κανέναν,δεν έχει πει κακιά κουβέντα για κανέναν και να την πάθει επειδή ο Άγιος Βασίλης δεν θα πάει δώρο σ´ένα παιδάκι.

Attachments

• 1whatever.JPG
    1whatever.JPG
    994 bytes · Views: 135
Ετσι και αλλοιώς τό θέμα περιφέρεται σάν τήν Παναγία τής Τήνου.
Ανοίγει εδώ ,ανοίγει εκεί,ανοίγει παραπέρα..
Πανελλήνια η συγκίνησις...

Re: Απάντηση: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

Nά δώσουμε δώρα σάν club.
Αρκεί τμήμα αυτών να πάει στά τσιγκανάκια τού Ζεφυρίου.

Ναι, αλλά αν μας ρωτήσουν, μην τους πούμε που μένουμε...

αυταααααααααα........

παντως ....εγω αν ημουν Γυφτακι ......( που δεν ειμαι διοτι ειμαι αρειας φυλης....) αν ημουν ΓΥΦΤΑΚΙ λεω....και δεν ειχα μπαλα ουτε ζωγραφιστη να παιξω ....

οταν καποιος θα μου χαριζε μια και μενα !
δεν πα να το βαζε στην εφημεριδα στην τηλεοραση στον χατζηνικολαου κτλ, ...
για μενα θα ηταν αυτος που μου εδωσε μια μπαλα που την ηθελα τοοοοσο πολυ !!!!!!

δεν ξερω ...... εγω παντως θα θυμομουν πως χαρηκα πολυ !!!!

δεν θα θυμομουν που πηγε και το ειπε ο δωρητης την αλλη μερα !

Κατακαυμένε Μελίδη, τι σού'μελε να πάθεις...
Ποιός ξέρει τι όνειρο νά'βλεπες χτες το βράδυ...
Δεν ήξερες, εμ, δεν ρώταγες ?...

Κώστα και Σπύρο, τι πάθατε σήμερα?
ομαδικώς ? ...

Εγώ θεώρησα τουλάχιστον άκομψη τη δημοσιοποίηση από μέρους του Μιχάλη των φιλάνθρωπων αισθημάτων του. Μερικά πράγματα επιμένω πως πρέπει να παραμένουν δικά μας και προσωπικά χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες. Μου θύμισε λίγο και τον Κώστα Χατζή η όλη φάση, με τον οποίο, πρέπει να σας εξομολογηθώ, ότι με πιάνουν τα γέλια από τότε που ήμουνα μικρό παιδί. Ομολογώ επίσης ότι αυτή η εκ βαθέων συγκίνηση του Μιχάλη με μπέρδεψε: καθένας μας εδώ γράφει και εκτίθεται και σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις μιά ιδέα για πάρτη του διαβάζοντάς τον. Κι ο Μιχάλης, σε πολλές περιπτώσεις, στάζει χολή μιλώντας για "γυφτάκια", "Αλβανούς" κλπ - το άν έχει δίκιο, κάτω από ποιές συνθήκες τα λέει αυτά και κατά πόσο τα εννοεί, δεν το εξετάζω εδώ.
Βλέποντας όμως όλους εσάς, και στο εδώ φόρουμ και στο ...απέναντι, να συμφωνείτε ασμένως και πολλούς να δηλώνουν ότι κλαίνε και ντρέπονται για τον εαυτό τους (επειδή δεν σκέφτηκαν και εκείνοι να κάνουν κάτι παρόμοιο) ομολογώ ότι κλονίστηκα λιγάκι. "Ρε μπάς και κάνω λάθος; Τόσο πολύ πια απέχω από το να συντονισθώ με το κοινό αίσθημα;".

Θα σας απογοητεύσω: το συμπέρασμά μου είναι πως είμαι παντελώς χαλασμένος και αδυνατώ να σας καταλάβω. Τουλάχιστον κάποιους από εσάς.

Χρόνια Πολλά σε όλους.

Αν χάσετε ένα δικό σας γνωστό παιδί, γειτονόπουλο ή ότι άλλο από ναρκωτικά που του τα πουλήσανε οι γύφτοι (αφού τα πουλάνε τι να κάνουμε) θα καταλάβετε γιατί τα έχω με αυτούς.
Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με το θέμα αυτό.

Re: Απάντηση: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

Αν χάσετε ένα δικό σας γνωστό παιδί, γειτονόπουλο ή ότι άλλο από ναρκωτικά που του τα πουλήσανε οι γύφτοι (αφού τα πουλάνε τι να κάνουμε) θα καταλάβετε γιατί τα έχω με αυτούς.
Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με το θέμα αυτό.

Αυτη ειναι μια κουβεντα που καλο ειναι να την κανουμε σε αλλη νημα γιατι εχει πολυ ψωμι και κυριως θα ανοιξει σε αλλους οριζοντες την παρεα μας.
Με την καλη εννοια.

Και κατι ακομα Μιχαλη.

Δεν ειναι αναγκη να αποστασιοποιεισαι απο εδω μεσα επειδη σε χαλασε η τοποθετηση μας.
Αλλωστε εδω για αυτι ακριβως γραφουμε. Για να μοιραστουμε.
Εσυ την πραξη σου, εγω τη φαση με τ γιο μου, ο Βασιλης τη φαση με το γατο του.
Στην ουσια εδω μεσα μοιραζομαστε τα συναισθηματα μας με με τον φανταστικο μας φιλο που ειχαμε οταν ειμαστε μικροι.
Απλα ο ατιμος εδω μεσα εχει πολλες αποψεις και καποιες φορες μας καβαλουν και μας χαλανε το παραμυθι.
Ετσι ειναι αυτο το περιεργο νταραβερι.
Αν το καταλαβεις θα μπορεσεις να παιξεις μαζι του.
Αλλιως θα ακους μονο τις φωνες που σου λενε μπραβο και τιποτα αλλο. Με κινδυνο ομως να μην εξελιχθεις ποτε σου ,ουτε και να μαθεις απο τις διαφορετικες αποψεις. Αν σε ενδιαφερει αυτο.

Καλες γιορτες Μιχαλη και κλεισε τα αυτια στις γλυκες σειρηνες.

Θα σας απογοητεύσω: το συμπέρασμά μου είναι πως είμαι παντελώς χαλασμένος και αδυνατώ να σας καταλάβω. Τουλάχιστον κάποιους από εσάς.

Χρόνια Πολλά σε όλους.

Δεν ειμαστε ασκερι Κωστη για να αισθανομαστε ολοι τα ιδια και με τον ιδιο τροπο απορροφησης.
Μια χαρα εισαι οπως ολοι μας μια χαρα ειμαστε.

Χρονια πολλα και σε σενα και στην οικογενεια σου.

ΥΓ

Αυριο διοργανωνω προβολη :

How the Grinch Stole Christmas

Εγώ θεώρησα τουλάχιστον άκομψη τη δημοσιοποίηση από μέρους του Μιχάλη των φιλάνθρωπων αισθημάτων του. Μερικά πράγματα επιμένω πως πρέπει να παραμένουν δικά μας και προσωπικά χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες. Μου θύμισε λίγο και τον Κώστα Χατζή η όλη φάση, με τον οποίο, πρέπει να σας εξομολογηθώ, ότι με πιάνουν τα γέλια από τότε που ήμουνα μικρό παιδί. Ομολογώ επίσης ότι αυτή η εκ βαθέων συγκίνηση του Μιχάλη με μπέρδεψε: καθένας μας εδώ γράφει και εκτίθεται και σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις μιά ιδέα για πάρτη του διαβάζοντάς τον. Κι ο Μιχάλης, σε πολλές περιπτώσεις, στάζει χολή μιλώντας για "γυφτάκια", "Αλβανούς" κλπ - το άν έχει δίκιο, κάτω από ποιές συνθήκες τα λέει αυτά και κατά πόσο τα εννοεί, δεν το εξετάζω εδώ.
Βλέποντας όμως όλους εσάς, και στο εδώ φόρουμ και στο ...απέναντι, να συμφωνείτε ασμένως και πολλούς να δηλώνουν ότι κλαίνε και ντρέπονται για τον εαυτό τους (επειδή δεν σκέφτηκαν και εκείνοι να κάνουν κάτι παρόμοιο) ομολογώ ότι κλονίστηκα λιγάκι. "Ρε μπάς και κάνω λάθος; Τόσο πολύ πια απέχω από το να συντονισθώ με το κοινό αίσθημα;".

Χρόνια Πολλά σε όλους.

Μερικά πράγματα επιμένω πως πρέπει να παραμένουν δικά μας και προσωπικά χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες

Κώστα θα συμφωνήσω....
Όμως κάθε Χριστούγεννα, θα προβάλουν στην τιβί τις γνωστές ιστορίες με το Σκρουτζ, τον άγγελο που ήρθε να βάλει τάξη στα κακώς κείμενα και θα μας δείξουν σε ποιά ενορία στρώσανε τραπέζι γιά τους φτωχούς που επί 364 μέρες τους κλείνουν την πόρτα, ή κοιτάνε (-με) από την άλλη πλευρά.

Το θέμα που ξεκίνησε ο Μιχάλης, προσωπικά, θεωρώ ότι ήταν μιά παραίνεση προς όλους, ένα σκούντημα.
Η "κατσάδα" από την πλευρά μου έγινε γιά ένα και μοναδικό λόγο:
Πιστεύω ότι όσοι βιάστηκαν να κρίνουν τον Μιχάλη το έκαναν πάνω στη βιασύνη του πληκτρολογίου καθώς ΔΕΝ τον γνωρίζουν. Τυχαίνει, όπως ξαναείπα, και γνωρίζω και τους τρείς σας, όπως και άλλους που έγραψαν εδώ. Και εδώ έγκειται η αδυναμία που επικαλείται ο Κώστας.

Τοποθετήθηκα, έχω γνώση των λόγων μου και των πράξεών μου και γι αυτό το έκανα.

Τώρα αν κάνω και λάθος, δεν με νοιάζει, Χριστούγεννα είναι.

Τέλος, το αν το θέμα δημοσιοποιήθηκε, πήρε έκταση και σε άλλα φόρα, και δικά μας μέλη έτυχαν ατυχών σχολιασμών (δεν είναι δα και η πρώτη φορά) σε άλλα φόρα, ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ προσωπικά, αλλά ούτε και ως AVCLUB.
Και δεν θα γίνω χωροφύλακας και δικηγόρος κανενός και μάλιστα σε ξένα χωράφια.

Τεσπα´

Η διάθεση μετράει και όχι η δημοσιοποίηση μιας καλής πράξης.
Προσωπικά πιστεύω στις ανώνυμες και διακριτικές βοήθειες ασχέτως αν και οι "δημόσιες" πολλάκις έχουν ευεργετικό αποτέλεσμα..:grandpa:

Ένα μύνημα με όλο το "ζουμί" της υπόθεσης!

Εύγε νέε μου! :SFGSFGSF:

οι "δημόσιες" πολλάκις έχουν ευεργετικό αποτέλεσμα..

ακριβώς αυτό....

Εγώ πάντως εξακολουθώ να τη βλέπω ως μία πολύ ωραία ιστορία.
Συμφωνώ ότι θα μας άρεσε περισσότερο εάν την είχε διηγηθεί κάποιος τρίτος αντί του πρωταγωνιστού της.
Εξάλλου τεχνικώς ο Μιχάλης δεν μίλησε για γεγονός, αλλά για πρόθεσή του. Δεν έχουμε φτάσει ακόμη στη φιλανθρωπία, αλλά παραμένουμε στο παιδί από την κάτω γειτονιά που όλο το ξεχνάει ο Άγιος. Εγώ εκεί έμεινα τουλάχιστον. Καλά Χριστούγεννα σε όλους, φίλοι μου!

Απάντηση: Re: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

Εγώ θεώρησα τουλάχιστον άκομψη τη δημοσιοποίηση από μέρους του Μιχάλη των φιλάνθρωπων αισθημάτων του.

Θα συμφωνούσα υπό την προϋπόθεση ότι
θα εθεωρείτο άκομψη επίσης η δημοσιοποίηση αισθημάτων συμπαράστασης προς ληστές ( "απαλλωτριωτές ) τραπεζών
θα εθεωρείτο άκομψη επίσης η δημοσιοποίηση αισθημάτων συμπαράστασης προς άτομα παραβατικής συμπεριφοράς ( γύφτων συμπεριλαμβανομένων )
θα εθεωρείτο άκομψη επίσης η δημοσιοποίηση αισθημάτων περιφρόνησης προς τους ψηφοφόρους συγκεκριμένων προσώπων ( όχι προς τα ίδια τα πρόσωπα - τους ψηφοφόρους τους . Το τονίζω )
θα εθεωρείτο άκομψη επίσης η δημοσιοποίηση του περιεχομένου προσωπικών μηνυμάτων
θα εθεωρείτο άκομψη επίσης η δημοσιοποίηση αισθημάτων καταφρόνησης ( με σκαιότατο περιεχόμενο ) για όσους αδυνατούν να αντιληφθούν το de facto "μεγαλείο" καλλιτεχνών και της μεγάλης τους μουσικής δημιουργίας και έχουν το "θράσος" να το λένε , ειδικά από όσους υποτίθεται ότι έχουν φιλικές σχέσεις .

Αυτά τα ολίγα
Merry Christmas

Μερικά πράγματα επιμένω πως πρέπει να παραμένουν δικά μας και προσωπικά χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες.

Τελικά αυτή την εντύπωση έδωσα;

Εγώ πάντως εξακολουθώ να τη βλέπω ως μία πολύ ωραία ιστορία.
Συμφωνώ ότι θα μας άρεσε περισσότερο εάν την είχε διηγηθεί κάποιος τρίτος αντί του πρωταγωνιστού της.
Εξάλλου τεχνικώς ο Μιχάλης δεν μίλησε για γεγονός, αλλά για πρόθεσή του. Δεν έχουμε φτάσει ακόμη στη φιλανθρωπία, αλλά παραμένουμε στο παιδί από την κάτω γειτονιά που όλο το ξεχνάει ο Άγιος. Εγώ εκεί έμεινα τουλάχιστον. Καλά Χριστούγεννα σε όλους, φίλοι μου!

αρχή εκτελέσεως φιλανθρωπίας ; :flipout::flipout::flipout: μας έστειλες Τάσο

Τελικά αυτή την εντύπωση έδωσα;

οχι, οριζοντίως και καθέτως όχι !

και είπαμε, κομπασμός και προβολή φιλανθρωπικού έργου για μια μπάλα ..... ε δεν στέκει πως να το κάνουμε τώρα...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΒΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ-bye-

Status
Not open for further replies.