Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

Λοιπόν φίλοι του AVClub.
Δεν πρόκειται ποτέ να συμπαθήσω τους γύφτους τουλάχιστον όσο θα συμπεριφέρονται σαν γύφτοι.
Με τα ιδιαίτερα χαρίσματα που τους χαρακτηρίζουν (βρωμιά, κλεψιά, απατεωνιά)
Ούτε και τους αλβανούς που εγκληματούν εις βάρος μας μέσα στη χώρα μας.
Ούτε τους λαθρομετανάστες που πολύ κομψά ονομάσαμε "οικονομικούς μετανάστες"
Ούτε τα καλόπαιδα που ρημάζουν τις περιουσίες του κοσμάκη και για τα οποία είμαι υπέρ της καταστολής με όποιο τρόπο.
Αν σας κάψουν το αυτοκινητάκι σας θα δείτε τι καλή είναι η απόλυτη ελευθερία και η δημοκρατία μας.
Πρέπει να τους συμπαθήσω όλους αυτούς για να μην χαρακτηριστώ ρατσιστής;
Όχι ποτέ μου. Οπότε δεν κάνω για εδώ μέσα.
Συμπαθήστε εσείς τους καημένους τους γύφτους στο Ζεφύρι.
Ας πουλάνε ναρκωτικά στα παιδιά σας. Μυστικό ε; Κανείς δεν το ξέρει.
Αγαπήστε τους, Βάλτε τους και στο σπίτι σας. Δεν με ενδιαφέρει.
Εσείς είστε καλοί άνθρωποι, μορφωμένοι και πολιτισμένοι.
Ο παράδεισος είναι γεμάτος από σας και τους ομοίους σας.
Ξέρω όμως πολύ καλά ότι αυτά τα λέτε μόνο στα λόγια.
Αν έρθει στο σπίτι σας δίπλα να μείνει ένας γύφτος με τα παιδιά του, δεν θα σας αρέσει καθόλου. Κανέναν δεν αρέσει.
Εμένα με χωρίζει ένας τοίχος απ´αυτούς. Ευτυχώς στο μαγαζί, όχι στο σπίτι, αλλιώς θα είχα μετακομίσει.
Αν σας επιτεθεί ο χωρίς χαρτιά αλβανός και σας μαχαιρώσει για 10 ευρώ ή βιάσει την κόρη σας να δω πόσο θα τους συμπαθείτε.

Γι´αυτό λοιπόν δεν γίνεται να συμμετέχω σαν αγκάθι μέσα στα άνθη.
Σας αφήνω στο ωραίο αποστειρωμένο και ιδανικό περιβάλλον που ζείτε χωρίς να σας ενοχλώ.

Οι φίλοι μου από δω μέσα, θα συνεχίσουν να είναι φίλοι και θα συνεχίσουμε να περνάμε καλά όποτε βρισκόμαστε.
Θα συνεχίσω όμως να διαβάζω. Είμαι εθισμένος.
Θα συμμετέχω μόνο αν το κρίνω αναγκαίο για οποιονδήποτε λόγο.
Χρόνια πολλά σε όλους.

Μιχαλη αν μεγαλωνες κι εσυ μεσα στη ρεμουλα , την πεινα και την εγληματικοτητα πως νομιζεις οτι θα ειχες γινει?

Μηπως πιστευεις ,οτι θα χαιροσουν που κανεις πραγματικοτητα το ονειρο ενος παιδιου?
Μπα.....μαλλον μια απο τα ιδια θα ησουν οπως και οι πιο πολλοι απο εμας που δεν θα ειχαμε την εξεχουσα εκεινη συνθηκη για να μας κανει να ξεχωρισουμε απο το σωρο της κοπριας (για κοινωνικες καστες μιλω) .
Αντι να ψαχνεις Αγιο Βασιλη για το παιδακι μαλλον θα ντυνοσουν εσυ Αγιος για να πουλησεις οτιναναι σε οποιον ειχε τον παρα....

Μην ψαχνουμε δικαιολογιες για το ΓΙΑΤΙ αντιπαθουμε καποιους. Ας ζουσαμε πρωτα στην ζουγκλα που μεγαλωσαν και μετα ας κριναμε.
Αλλα απο την ωραια μας πολυθρονα ειναι ευκολο να κριτικαρουμε τους Αλβανους, τους Γυφτους και οποιον αλλο για το ΤΙ κανουν.
Καναμε ποτε μας κατι για αυτο?
Μπα......
Μονο κριτικη για τις συνεπειες των πραξεων τους? καμμια αντιδραση για τις αιτιες?
Για την κοινωνικη αδικια, την εξαθλιωση, τα γκετο,τα κοινωνικα προτυπα πλουτισμου που τους μοστραρουμε στη μαπα καθε μερα με την συμπεριφορα μας ,αναγκαζοντας τους να κανουν ΟΤΙ περνα απο το χερι τους ( γιατι ετσι εμαθαν ) για να τα γευτουν κι αυτοι?

Και πραγματικα αν ειχα μια ενσταση πριν για την δημοσοιοποιηση της καλης σου πραξης, τωρα εχω χιλιες.
Απορω πως ειναι δυνατον να χωρα στην καρδια του ιδιου ανθρωπου τετοια ευαισθησια για ενα μικρο παιδι και τοσο μισος για τοσους συνανθρωπους του.

Απορω......

Δεν είναι όλα σ' αυτήν την ζωή άσπρα ή μαύρα, υπάρχουν και γκρι..........

Αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό?

Ή μήπως εφόσον κάποια πράγματα είναι έτσι τότε δεν μπορούν να γίνουν αλλιώς?

υ.γ η αντιπάθεια δηλώνει αυτόματα μίσος ? απο πότε ?

υ.γ2 Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή η κόντρα!

Μόλις ξανακαεί τό Ράϊχσταγκ καί ρίξουν τήν ευθύνη στούς κομμουνιστές ,στούς ομοφυλόφιλους ,στούς Εβραίους,στούς τσιγκάνους ,στούς ψυχικά πάσχοντες ,θά βγούν οι ´καλοί άνθρωποι´στούς δρόμους να καίνε βιβλία και νά ´ξεκαθαρίζουν ´τά ´αποβράσματα´.

Απορω πως ειναι δυνατον να χωρα στην καρδια του ιδιου ανθρωπου τετοια ευαισθησια για ενα μικρο παιδι και τοσο μισος για τοσους συνανθρωπους του.

Απορω......

κάνε λίγη υπομονή: αυτό θα μας το εξηγήσουν οι φίλοι του που έσπευσαν να του συμπαρασταθούν και να τον συγχαρούν για τα καλά του αισθήματα και αυτομαστιγώνονταν δημόσια που δεν του μοιάζουν -bye-

Δεν είναι όλα σ' αυτήν την ζωή άσπρα ή μαύρα, υπάρχουν και γκρι..........

Αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό?

Ή μήπως εφόσον κάποια πράγματα είναι έτσι τότε δεν μπορούν να γίνουν αλλιώς?

υ.γ η αντιπάθεια δηλώνει αυτόματα μίσος ? απο πότε ?

υ.γ2 Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή η κόντρα!

Petran μην κολλαμε σε λεξεις.
Εμενα μου φανηκε μισος, αν κανω λαθος ζητω συγνωμη και αντικαθιστω την λεξη μισος με την λεξη αντιπαθεια.
Ξαναρωτω λοιπον:

Απορω πως ειναι δυνατον να χωρα στην καρδια του ιδιου ανθρωπου τετοια ευαισθησια για ενα μικρο παιδι και τοση αντιπαθεια για τοσους συνανθρωπους του.

( γιατι ετσι εμαθαν )

δηλαδή ούτε το γιο του Πλεύρη (π.χ.) μπορούμε να κρίνουμε. Αφού έτσι έμαθε. Όλοι κάπως μάθαμε άρα τίποτα δεν δύναται να αλλάξει.

κάνε λίγη υπομονή: αυτό θα μας το εξηγήσουν οι φίλοι του που έσπευσαν να του συμπαρασταθούν και να τον συγχαρούν για τα καλά του αισθήματα και αυτομαστιγώνονταν δημόσια που δεν του μοιάζουν -bye-

Θα στο εξηγησω εγω......ειναι αυτο που αισθανονται οι περισσοτεροι ....μονο που ο Μιχαλης δεν ειναι υποκριτης να το κρυψει..

δηλαδή ούτε το γιο του Πλεύρη (π.χ.) μπορούμε να κρίνουμε. Αφού έτσι έμαθε. Όλοι κάπως μάθαμε άρα τίποτα δεν δύναται να αλλάξει.

Δεν το υπερασπιζομαι αυτο.
Απλα το καταλαβαινω.
Φυσικα και θα επιθυμουσα ,οπως κι αυτοι (οι Περιθωριακοι) σε βαθος χρονου ,διαφορετικες διδαχες.

Θα στο εξηγησω εγω......ειναι αυτο που αισθανονται οι περισσοτεροι ....μονο που ο Μιχαλης δεν ειναι υποκριτης να το κρυψει..

Οι περισσοτεροι απο εμας αισθανονται ετσι?
Γιατι αυτο μας μειωνει ακομα πιο πολυ......
Ελπιζω οτι κανεις λαθος.

Αυτα που εχετε πει τα εχουν πει αλλοι πριν απο σας...και εγω σε απειρα ποστ εχω υπερασπιστει τις μειονοτητες κυριως οσο αφορα την κρατικη ευθυνη η οποια θεωρω οτι ειναι τεραστια..

Τωρα οσο αφορα τον ανθρωπο ...κραταω και μια πισινη γιατι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια ξερουν ολοι..

Ναι λοιπον προκειται για αντιπαθεια...και ο Μιχαλης εξηγησε το λογο...μια αντιπαθεια που νιωθει η πλειοψηφια του Ελληνικου λαου για τους λογους που εξηγησε ο Μιχαλης...γιατι απορειτε ??

Πρωτη φορα το βλεπετε ? Που ζειτε ?

Τι σημαινει αυτο..οτι επειδη καποιος αντιπαθει τους Αλβανους η τους γυφτους δεν επιτρεπετε να δειξει ενα ανθρωπινο προσωπο σε αλλη περιπτωση ?

Εγω δεν συμφωνω εξ ολοκληρου με τον Μιχαλη σε αυτα τα θεματα ...αλλα ειναι ανθρωπινη αυτη η αντιδραση....το βλεπω και σε πολλες περιπτωσεις το δεχομαι...

Σβάστιγκα????

νομίζω οτι έχει ξεφύγει η συζήτηση.

κι επειδή πάνω κάτω συμφωνώ με τα λεγόμενα του Μιχάλη θα ήθελα να παρακαλέσω τέτοιου είδους κουβέντες να αποφεύγονται καθότι μας χαρακτηρίζουν όλους όσους δεν συμφωνούμε με τα λεγόμενα σου doc...

Δεν το υπερασπιζομαι αυτο.
Απλα το καταλαβαινω.
Φυσικα και θα επιθυμουσα ,οπως κι αυτοι (οι Περιθωριακοι) σε βαθος χρονου ,διαφορετικες διδαχες.

δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...
Ότι δείχνεις κατανόηση προς όλους που το περιβάλλον τους έχει μάθει να φέρονται και να σκέφτονται κάπως;
Και τι ακριβώς δεν υπερασπίζεσαι;

Σβάστιγκα????

νομίζω οτι έχει ξεφύγει η συζήτηση.

κι επειδή πάνω κάτω συμφωνώ με τα λεγόμενα του Μιχάλη θα ήθελα να παρακαλέσω τέτοιου είδους κουβέντες να αποφεύγονται καθότι μας χαρακτηρίζουν όλους όσους δεν συμφωνούμε με τα λεγόμενα σου doc...

Θεωρώ το παραπάνω κείμενο τού κυρίου ρατσιστικό μανιφέστο.
Δικαίωμά μου...

Ο Πλέυρης καταδικάστηκε πρόσφατα γιά υποκίνηση σέ ρατσιστική βία από ελληνικό δικαστήριο πάντως

εννοούσα ότι ο συγκεκριμένος δεν φύτρωσε, αλλά γεννήθηκε με δεδομένο πατέρα δεδομένων ιδεών και παρελθόντος, αυτό. Το όνομα είναι άσχετο, απλώς έφερα παράδειγμα τον υιό, επειδή προηγήθηκε πατέρας.
Θα μπορούσε να είναι και ο υιός Τζωρτζ τζούνιορ το παράδειγμα.

Θεωρώ το παραπάνω κείμενο τού κυρίου ρατσιστικό μανιφέστο.
Δικαίωμά μου...

τότε μήπως θα πρέπει να απευθύνεσαι με quote προσωπικά στον καθένα?

γιατί μας παίρνει όλους η μπάλα.

και αυτόν τον χαρακτηρισμό για μένα δεν τον δέχομαι !

edit: εκτός αν πραγματικά απευθύνεσαι σε όλους μας ...................

Ο Μιχαλης αυτο που νομιζει οτι πρεπει να το πει θα το πει.Πολλα ειναι αυτα που δεν γνωριζεις για τον χαρακτηρα του και δεν εχει αναγκη υπερασπισης απο κανενα.

Status
Not open for further replies.