Kosh
AVClub Fanatic
Re: Απάντηση: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.
Μιχαλη αν μεγαλωνες κι εσυ μεσα στη ρεμουλα , την πεινα και την εγληματικοτητα πως νομιζεις οτι θα ειχες γινει?
Μηπως πιστευεις ,οτι θα χαιροσουν που κανεις πραγματικοτητα το ονειρο ενος παιδιου?
Μπα.....μαλλον μια απο τα ιδια θα ησουν οπως και οι πιο πολλοι απο εμας που δεν θα ειχαμε την εξεχουσα εκεινη συνθηκη για να μας κανει να ξεχωρισουμε απο το σωρο της κοπριας (για κοινωνικες καστες μιλω) .
Αντι να ψαχνεις Αγιο Βασιλη για το παιδακι μαλλον θα ντυνοσουν εσυ Αγιος για να πουλησεις οτιναναι σε οποιον ειχε τον παρα....
Μην ψαχνουμε δικαιολογιες για το ΓΙΑΤΙ αντιπαθουμε καποιους. Ας ζουσαμε πρωτα στην ζουγκλα που μεγαλωσαν και μετα ας κριναμε.
Αλλα απο την ωραια μας πολυθρονα ειναι ευκολο να κριτικαρουμε τους Αλβανους, τους Γυφτους και οποιον αλλο για το ΤΙ κανουν.
Καναμε ποτε μας κατι για αυτο?
Μπα......
Μονο κριτικη για τις συνεπειες των πραξεων τους? καμμια αντιδραση για τις αιτιες?
Για την κοινωνικη αδικια, την εξαθλιωση, τα γκετο,τα κοινωνικα προτυπα πλουτισμου που τους μοστραρουμε στη μαπα καθε μερα με την συμπεριφορα μας ,αναγκαζοντας τους να κανουν ΟΤΙ περνα απο το χερι τους ( γιατι ετσι εμαθαν ) για να τα γευτουν κι αυτοι?
Και πραγματικα αν ειχα μια ενσταση πριν για την δημοσοιοποιηση της καλης σου πραξης, τωρα εχω χιλιες.
Απορω πως ειναι δυνατον να χωρα στην καρδια του ιδιου ανθρωπου τετοια ευαισθησια για ενα μικρο παιδι και τοσο μισος για τοσους συνανθρωπους του.
Απορω......
Λοιπόν φίλοι του AVClub.
Δεν πρόκειται ποτέ να συμπαθήσω τους γύφτους τουλάχιστον όσο θα συμπεριφέρονται σαν γύφτοι.
Με τα ιδιαίτερα χαρίσματα που τους χαρακτηρίζουν (βρωμιά, κλεψιά, απατεωνιά)
Ούτε και τους αλβανούς που εγκληματούν εις βάρος μας μέσα στη χώρα μας.
Ούτε τους λαθρομετανάστες που πολύ κομψά ονομάσαμε "οικονομικούς μετανάστες"
Ούτε τα καλόπαιδα που ρημάζουν τις περιουσίες του κοσμάκη και για τα οποία είμαι υπέρ της καταστολής με όποιο τρόπο.
Αν σας κάψουν το αυτοκινητάκι σας θα δείτε τι καλή είναι η απόλυτη ελευθερία και η δημοκρατία μας.
Πρέπει να τους συμπαθήσω όλους αυτούς για να μην χαρακτηριστώ ρατσιστής;
Όχι ποτέ μου. Οπότε δεν κάνω για εδώ μέσα.
Συμπαθήστε εσείς τους καημένους τους γύφτους στο Ζεφύρι.
Ας πουλάνε ναρκωτικά στα παιδιά σας. Μυστικό ε; Κανείς δεν το ξέρει.
Αγαπήστε τους, Βάλτε τους και στο σπίτι σας. Δεν με ενδιαφέρει.
Εσείς είστε καλοί άνθρωποι, μορφωμένοι και πολιτισμένοι.
Ο παράδεισος είναι γεμάτος από σας και τους ομοίους σας.
Ξέρω όμως πολύ καλά ότι αυτά τα λέτε μόνο στα λόγια.
Αν έρθει στο σπίτι σας δίπλα να μείνει ένας γύφτος με τα παιδιά του, δεν θα σας αρέσει καθόλου. Κανέναν δεν αρέσει.
Εμένα με χωρίζει ένας τοίχος απ´αυτούς. Ευτυχώς στο μαγαζί, όχι στο σπίτι, αλλιώς θα είχα μετακομίσει.
Αν σας επιτεθεί ο χωρίς χαρτιά αλβανός και σας μαχαιρώσει για 10 ευρώ ή βιάσει την κόρη σας να δω πόσο θα τους συμπαθείτε.
Γι´αυτό λοιπόν δεν γίνεται να συμμετέχω σαν αγκάθι μέσα στα άνθη.
Σας αφήνω στο ωραίο αποστειρωμένο και ιδανικό περιβάλλον που ζείτε χωρίς να σας ενοχλώ.
Οι φίλοι μου από δω μέσα, θα συνεχίσουν να είναι φίλοι και θα συνεχίσουμε να περνάμε καλά όποτε βρισκόμαστε.
Θα συνεχίσω όμως να διαβάζω. Είμαι εθισμένος.
Θα συμμετέχω μόνο αν το κρίνω αναγκαίο για οποιονδήποτε λόγο.
Χρόνια πολλά σε όλους.
Μιχαλη αν μεγαλωνες κι εσυ μεσα στη ρεμουλα , την πεινα και την εγληματικοτητα πως νομιζεις οτι θα ειχες γινει?
Μηπως πιστευεις ,οτι θα χαιροσουν που κανεις πραγματικοτητα το ονειρο ενος παιδιου?
Μπα.....μαλλον μια απο τα ιδια θα ησουν οπως και οι πιο πολλοι απο εμας που δεν θα ειχαμε την εξεχουσα εκεινη συνθηκη για να μας κανει να ξεχωρισουμε απο το σωρο της κοπριας (για κοινωνικες καστες μιλω) .
Αντι να ψαχνεις Αγιο Βασιλη για το παιδακι μαλλον θα ντυνοσουν εσυ Αγιος για να πουλησεις οτιναναι σε οποιον ειχε τον παρα....
Μην ψαχνουμε δικαιολογιες για το ΓΙΑΤΙ αντιπαθουμε καποιους. Ας ζουσαμε πρωτα στην ζουγκλα που μεγαλωσαν και μετα ας κριναμε.
Αλλα απο την ωραια μας πολυθρονα ειναι ευκολο να κριτικαρουμε τους Αλβανους, τους Γυφτους και οποιον αλλο για το ΤΙ κανουν.
Καναμε ποτε μας κατι για αυτο?
Μπα......
Μονο κριτικη για τις συνεπειες των πραξεων τους? καμμια αντιδραση για τις αιτιες?
Για την κοινωνικη αδικια, την εξαθλιωση, τα γκετο,τα κοινωνικα προτυπα πλουτισμου που τους μοστραρουμε στη μαπα καθε μερα με την συμπεριφορα μας ,αναγκαζοντας τους να κανουν ΟΤΙ περνα απο το χερι τους ( γιατι ετσι εμαθαν ) για να τα γευτουν κι αυτοι?
Και πραγματικα αν ειχα μια ενσταση πριν για την δημοσοιοποιηση της καλης σου πραξης, τωρα εχω χιλιες.
Απορω πως ειναι δυνατον να χωρα στην καρδια του ιδιου ανθρωπου τετοια ευαισθησια για ενα μικρο παιδι και τοσο μισος για τοσους συνανθρωπους του.
Απορω......