Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει σε αυτό το θρεντ. :tdown:

δεν νομιζω να χαρακτηρισε κανεις απο τους υπολοιπους "απιστευτη" την διαφορετικοτητα.

Λιγη εγκρατεια παρακαλω.

Ολοι εχουμε την αποψη μας και την καταθετουμε αλλα μεχρι εκει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

δεν νομιζω να χαρακτηρισε κανεις απο τους υπολοιπους "απιστευτη" την διαφορετικοτητα.

Λιγη εγκρατεια παρακαλω.

Ολοι εχουμε την αποψη μας και την καταθετουμε αλλα μεχρι εκει.

Αγαπητέ μου, όλα είναι σχετικά στον κόσμο ετούτο.
Έτσι είναι και σε αυτό το φόρουμ.

Η διαφορετικότητα και η έκφραση πολλών απόψεων είναι πάντοτε καλό.

Φαντάζεσαι να φορούσαμε όλοι τα ίδια ρούχα ή να είχαμε όλοι μάγκνεπαν?

Μπλιαχ!

Αυτό το οποίο μου φαίνεται απίστευτο είναι ο κριτικός σχολιασμός στο κείμενο-εμπειρία του Μελίδη.

Μείναμε δηλαδή στο ότι ο Μιχάλης δημοσιοποίησε το ότι θα κάνει (ή έκανε) δώρο σε ένα παιδάκι, μάλιστα χωρίς το ίδιο να το καταλάβει, αφού ο Μιχάλης θα φροντίσει να φανεί ότι ο Άγιος Βασίλης του το έφερε και όχι στην ίδια την πράξη.

Αυτή η "κριτική διάθεση" κατά την ταπεινή μου άποψη ήταν προσβλητική και προς τον γράφοντα του κειμένου αλλά και προς την πλειοψηφία (θέλω να πιστεύω) των αναγνωστών του κειμένου του.

Ακόμη και αν οποιοσδήποτε αισθάνθηκε αηδία ή οτιδήποτε άλλο νομίζω ότι το πιο ευγενικό θα ήταν να μη γράψει τίποτε, πόσο μάλλον με τόσο επικριτικό στυλ που αν κάποιος δε διαβάσει το πρώτο μύνημα του θρεντ θα νομίζει ότι ο Μιχάλης έκλεψε την μπάλα και τα παπούτσια από κάποιο μικρό παιδάκι...

...δυστυχώς όμως στο βωμό της δημοκρατίας και της ελεύθερης έκφρασης των απόψεων έχει σαφέστατα θέση και η έλλειψη τακτ, παιδείας και ανθρωπιάς...

Kαλη χρονια και με περισσοτερη μετριοφροσυνη του χρονου.
Μάλλον δεν εκφράστηκα σωστά.
Εγώ δεν έχω σκεφτεί ποτέ κάτι τέτοιο όπως ο Μιχάλης, για αυτό κ είπα ότι υπάρχουν ελάχιστοι που σκέφτονται όπως αυτός.
Το είμαστε έπρεπε να είναι είσαστε...τι να κάνουμε, λάθη γίνονται...

Εγώ δεν έχω σκεφτεί ποτέ κάτι τέτοιο όπως ο Μιχάλης, για αυτό κ είπα ότι υπάρχουν ελάχιστοι που σκέφτονται όπως αυτός.

ααααααααα, να προσέχεις τι γράφεις και πως! :7SFGSFG:

Τό ότι σύν-τρώγετε ,δέν σημαίνει ότι θά πρέπει νά μάς βγάλεις όλους τούς υπόλοιπους γύφτους...Μάλλον θά πρέπει να τό μαζέψεις λιγάκι.
Οσο γιά τά περί Δημοκρατίας,όντως ουδέποτε ήταν από τά φόρτε μερικών.Μάλλον μέ τά τάνκς είναι.

Έλα ντε...μου ξέφυγε ένα γράμμα κ αμέσως.....νταν...καρφί....

Ότι κ να λέμε, ο Μιχάλης Μελίδης είναι άνθρωπος ! Έστω κ αν, μια υπόθεση κάνω γιατί δεν τον γνωρίζω προσωπικά, κάνει αυτή την κίνηση τώρα τα Χριστούγεννα κ όχι συνέχεια...εμείς ούτε αυτήν κάνουμε...μέσα σε αυτούς βάζω κ εμένα...

Και επειδή δέν κοινοποιείται στό παιδάκι τί έγινε???
Κοινοποιείται στό φόρουμ.
Αυτό λέγεται κομπασμός.
Οσο γιά τά περί Παιδείας,Δημοκρατίας και Ανθρωπιάς άς μήν σχολιαστεί καλύτερα γιατί θά πέσει μεγάλο γέλιο....

Τό ότι σύν-τρώγετε ,δέν σημαίνει ότι θά πρέπει νά μάς βγάλεις όλους τούς υπόλοιπους γύφτους...Μάλλον θά πρέπει να τό μαζέψεις λιγάκι.
Οσο γιά τά περί Δημοκρατίας,όντως ουδέποτε ήταν από τά φόρτε μερικών.Μάλλον μέ τά τάνκς είναι.

Αυτό αναφέρεται σε εμένα? :hippy:

Αφού έχει εκφραστεί η επιθυμία εξολόθρευσης κάθε μειονότητας σέ άπειρα πόστς θά χειροκροτήσουμε τήν ´ανθρωπιά´.
Και μάς βγαίνεις και αγενέστατα τιμητής κιόλας..

Και επειδή δέν κοινοποιείται στό παιδάκι τί έγινε???
Κοινοποιείται στό φόρουμ.
Αυτό λέγεται κομπασμός.
Οσο γιά τά περί Παιδείας,Δημοκρατίας και Ανθρωπιάς άς μήν σχολιαστεί καλύτερα γιατί θά πέσει μεγάλο γέλιο....

Για τα υπόλοιπα που έγραψα δεν είδα κανένα σχόλιο.

Δηλαδή περι της ουσίας που είναι η πράξη και όχι η δημοσιοποιηση αυτής, περι του "άστοχου" της κριτικής σας διάθεσης σχετικά με τη χρονική στιγμή (Χριστούγεννα αύριο αν θυμάστε) κλπ κλπ

Ε?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

Αγαπητέ μου, όλα είναι σχετικά στον κόσμο ετούτο.
Έτσι είναι και σε αυτό το φόρουμ.

Η διαφορετικότητα και η έκφραση πολλών απόψεων είναι πάντοτε καλό.

Φαντάζεσαι να φορούσαμε όλοι τα ίδια ρούχα ή να είχαμε όλοι μάγκνεπαν?

Μπλιαχ!
Συμφωνουμε απολυτα ,αλλωστε και η σωστη διαχειρηση αυτο ακριβως επιδιωκει......

Aυτό το οποίο μου φαίνεται απίστευτο είναι ο κριτικός σχολιασμός στο κείμενο-εμπειρία του Μελίδη.

Μείναμε δηλαδή στο ότι ο Μιχάλης δημοσιοποίησε το ότι θα κάνει (ή έκανε) δώρο σε ένα παιδάκι, μάλιστα χωρίς το ίδιο να το καταλάβει, αφού ο Μιχάλης θα φροντίσει να φανεί ότι ο Άγιος Βασίλης του το έφερε και όχι στην ίδια την πράξη.

Μαλλον δεν διαβασες καλα η απλα δεν καταλαβες τι εννοω.
Ο ιδιος εδωσα συγχαρητηρια στον Μιχαλη κατι που παραβλεπεις.
Εξεφρασα την πιο ταπεινη θεση της μη δημοσιοποιησης σαν εναλλακτικη σταση ζωης.
Προσωπικα αν κατι με ευχαριστει ειναι να μην χαμογελω με τετοιες πραξεις γιατι δεν ειναι ουτε σταγονα στον ωκεανο στην δυστηχια του κοσμου.

Αυτή η "κριτική διάθεση" κατά την ταπεινή μου άποψη ήταν προσβλητική και προς τον γράφοντα του κειμένου αλλά και προς την πλειοψηφία (θέλω να πιστεύω) των αναγνωστών του κειμένου του.

Ακόμη και αν οποιοσδήποτε αισθάνθηκε αηδία ή οτιδήποτε άλλο νομίζω ότι το πιο ευγενικό θα ήταν να μη γράψει τίποτε, πόσο μάλλον με τόσο επικριτικό στυλ που αν κάποιος δε διαβάσει το πρώτο μύνημα του θρεντ θα νομίζει ότι ο Μιχάλης έκλεψε την μπάλα και τα παπούτσια από κάποιο μικρό παιδάκι...

Αποψη σου.
Μπορει ο Μιχαλης να αισθανεται πικρια, αλλα μπορει κι εγω η κι αλλοι που μιλουν λιγοτερο να αισθανονται επισης απογοητευμενοι με τους δικους σας χαρακτηρισμους ως προς την αποψη μας.
Αλλωστε δεν χαλασαμε την καλη πραξη του Μιχαλη.
Εκει ειναι και τον περιμενει. Εδω απλα κουβεντα κανουμε.

.
..δυστυχώς όμως στο βωμό της δημοκρατίας και της ελεύθερης έκφρασης των απόψεων έχει σαφέστατα θέση και η έλλειψη τακτ, παιδείας και ανθρωπιάς...

Αν ο χαρακτηρισμος απιστευτο για την εκφραση μας ειναι η πιο ευκολη για σενα τοτε ναι.... εχεις δικιο..

Καποιοι εδω μεσα αλλα κι εκει εξω χρειαζονται επειγοντως μαθηματα καλης συμπεριφορας και κυριως Δημοκρατιας

Δεκτο Μιχαλη

Απλα τοδα και σε Bold και νομιζα πως το τονιζες κι ολας....:grinning-smiley-043

Ολοι μας θα επρεπε να το κανουμε, ειδικα οταν ειμαστε και σε μια πιο υπευθυνη θεση οπως εσεις.:afro:

Re: Απάντηση: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

Αν με βλέπεις έτσι κάνεις λάθος.

Πρέπει να ακους και την άλλη άποψη. Αυτό είναι υγεία -bye-

Εσυ ακουσες την αποψη μας χαρακτηριζοντας μας απιστευτους δηλαδη?

Kαι επειδή είναι Χριστούγεννα???
Θά πρέπει να κάνω τον χαζό???
Ποιός ζητά σε πόστς τήν καταστολή σε οτιδήποτε συμβαίνει.??
Ποιός βρίζει διαρκώς τίς μειονότητες στήν Ελλάδα???
Και φυσικά είμαι αντίθετος στην κοινοποίηση τής φιλανθρωπίας.
Και το γράφω ευθαρσώς.
Απο πού και ως πού θα απαγορευτεί η γνώμη μου???
Και θά κατηγορηθώ αγενέστατα και εγώ και ο Λυμπερόπουλος και ο Kosh (και οι 3 διαφωνήσαμε)ότι μάς λείπει η ανθρωπιά και η Παιδεία???
Y.Γ.
Ξέρω και κάτι Γερμανούς στην Κατοχή που μετά από τήν εξολόθρευση τών Τσιγκάνων και τών Εβραίων έκαναν φιλανθρωπίες.

Τελικά μετά από τα τελευταία μυνήματα κατάλαβα ότι το όλο θέμα δεν έχει να κάνει τόσο με την πράξη και το κείμενο του Μελίδη, αλλά με τον ίδιο το Μελίδη και με κάποιο προηγούμενο θέμα.

Έτσι εξηγούνται όλα.

Η διαφορά είναι ότι η δική μου αντίδραση θα ήταν η ίδια, άσχετα με το ποιος έγραψε αυτά που έγραψε.

Έτσι δεν είναι ντόκτορ? -bye-

Kαι επειδή είναι Χριστούγεννα???
Θά πρέπει να κάνω τον χαζό???
Ποιός ζητά σε πόστς τήν καταστολή σε οτιδήποτε συμβαίνει.??
Ποιός βρίζει διαρκώς τίς μειονότητες στήν Ελλάδα???
Και φυσικά είμαι αντίθετος στην κοινοποίηση τής φιλανθρωπίας.
Και το γράφω ευθαρσώς.
Απο πού και ως πού θα απαγορευτεί η γνώμη μου???
Και θά κατηγορηθώ αγενέστατα και εγώ και ο Λυμπερόπουλος και ο Kosh (και οι 3 διαφωνήσαμε)ότι μάς λείπει η ανθρωπιά και η Παιδεία???
Y.Γ.
Ξέρω και κάτι Γερμανούς στην Κατοχή που μετά από τήν εξολόθρευση τών Τσιγκάνων και τών Εβραίων έκαναν φιλανθρωπίες.

Πάλι δίκιο είχα ο άτιμος. :grandpa:

1)Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως με την δημοσιοποίηση οποιασδήποτε ´ευεργεσίας´.Τόπα 20 φορές.
2)Φυσικά και έχει σημασία η Ιστορία.
Μερικές φορές μάλιστα μοιάζει πολύ ειρωνική.

Status
Not open for further replies.