Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

Status
Not open for further replies.
Οι απόψεις πρέπει να εκφράζονται.

Εδώ δεν θα γίνει το σπίτι στο λιβάδι, αγαπητέ meletov.

Τυχαίνει όμως να γνωρίζω και τους τρεις και ειλικρινά τα έχω χαμένα.
Και οι τρείς είναι καλοί μου φίλοι, δυστυχώς οι δυο με τον τρίτο δεν γνωρίζονται από κοντά.
Θεωρώ ότι ήταν τουλάχιστον άκομψος ο τρόπος που ειπώθηκαν ορισμένα πράγματα.
Και αυτά τα λέω ως ΑΓΔ αλλά περισσότερος ως φίλος.

Δυστυχώς κύριοι το πληκτρολόγιο είναι άτιμο πράγμα.

Προφανως δεν τους ηξερες καλα...

Λενε οτι οταν θυμωνει καποιος δεν ξερει τι λεει.....εγω πιστευω οτι τοτε μονο εκφραζει αυτο που πραγματικα πιστευει...γιατι αγνοει τις ευπρεπειες και τα σχετικα....

Το πληκτρολογιο δεν ειναι ατιμο πραγμα...ατιμο πραγμα ειναι ο καθωσπρεπισμος και οι δηθεν

Ξέρω όμως ότι έχει πολλούς που ακούνε beach boys! :guitarist:

εγώ δεν ξέρω κανέναν . Τους εξαφάνισα όλους στο τελευταίο πογκρόμ. :flipout: ( Μένει μόνον ο Παναγιωτίδης , αλλά αυτός κατοικοεδρεύει μακριά κι είναι και φίλος μου )

Re: Απάντηση: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

Είδαμε στήν τηλεόραση τό ´Οι Γερμανοί Ξανάρχονται´.
Καί μάς έπιασε η ζήλεια.
Ελα μωρέ Δημήτρη μέ τούς αυτοκρατορικούς αντίχειρες.:flipout::flipout:
Πάω γιά γόβες.-bye--bye-

Ρε Σπυρο δεν τους δινεις και μια δωροεπιταγη για τα Hondos center να παρουν και καμια μασκαρα , κανενα eyeliner κανενα βερνικι νυχιων .:flipout::flipout:
Το κανεις που το κανεις , ολοκληρωσε το τουλαχιστον .

Καλά.
Τήν Πρωτοχρονιά θά ντυθώ ´Ιτιά η κλαίουσα´γιά νά μήν πάω κόντρα στό ´Δημόσιο Αίσθημα´.
Τώρα τό τί είναι άκομψο και τί αισθητικά άκομψο είναι ολόκληρη κουβέντα...
Καλές ´Φιλανθρωπίες´.-bye--bye-.

Πάω να ξαναδώ τούς ´Αδιάφθορους´.
Θέλω να ξαναθυμηθώ τήν εκπληκτική σκηνή πού αφού ο Ντε Νίρο καθαρίζει με το μπαστούνι τον ´προδότη´τής Φαμίλιας πάει στήν Οπερα και κλαίει ακούγοντας τούς Παλιάτσους.

Οπως και να χει ο καθενας σκεφτεται οπως θελει οποτε......
Μιχαλη αξιος και χρονια πολλα σε ολους.Ας εβρισκαν ολα τα παιδακια απο ενα Μιχαλη ή ενα Γκεητς και ας το θεωρουσαν οσο επιδειξη ηθελαν οι διαφωνουντες.-bye-

βοήθα με, φτωχέ, να μη σου μοιάσω, κι εγώ τις εορτές θα σ'ελεήσω ...

off topic, σε σχέση μ'αυτό που ήθελε να εκφράσει ο Μιχάλης με το αρχικό του μήνυμα, αλλά ούτως ή άλλως πέσανε μπόλικα ανάλογα μηνύματα σε τούτο το thread κι είπα να ρίξω και το δικό μου ...

Σήμερα το μεσημέρι μαζευτήκαμε εδώ σε μένα οι βλαμμένοι για φαγοπότι.
Όλες αυτές τις ώρες δεν είδα τι έγινε. Τώρα το είδα και δεν το πιστεύω.

Όμως λυπάμαι που τα φόρουμ έγιναν 2.
Πολλά θέματα τα γράφω και στα 2.
Έχω φίλους και στα 2.
Είδα αρκετά θέματα πως αντιμετωπίστηκαν στο ένα και πως στο άλλο.
Έτσι και τώρα απογοητεύτηκα. Λυπάμαι που πήρε τέτοια τροπή το θέμα.
Δεν το έκανα για να δείξω ότι είμαι ελεήμων και να προβάλω τον εαυτό μου. Απορώ γιατί έπρεπε να το δείτε έτσι.
Ήθελα να σας ταρακουνήσω λίγο.

Πράγματι είμαι ένα καθίκι, ρατσιστής και κακός.
Δεν χωνεύω τους κλέφτες και τους εγκληματίες είτε είναι γύφτοι, είτε αλβανοί.
Είμαι υπέρ της δημόσιας τάξης. Κακό είναι αυτό;

Τέλος πάντων απ´ότι φαίνεται δεν με παίρνει εδώ πέρα άλλο.
Ζητώ συγνώμη για την ανησυχία που σας προκάλεσα.
Δεν θα ξανασυμβεί.

Πως κανεις ετσι ρε Μιχαλη ?
Αφου το ξερεις ......... της στραβης ψ@λης τα μαλλια της φταινε :flipout:

Καλες γιορτες και κοιτα να παρεις το σωστο νουμερο παπουτσια στον πιτσιρικα λεω εγω και ασε μας εμας που εχουμε ο καθενας την κ@βλ@ντζα του .

Ενταξει αμα σε δουμε στο " αξιζει να το δεις " .............. θα πουμε : κοιτα το φουστη !! επιτηδες το κανε , μεχρι τοτε -bye-

πάντως, επειδή έτυχε και συζήτησα με το Μιχάλη παρόμοια κατάσταση, μπορώ να πω ότι τον ζηλεύω, παρ όλο που δεν είμαι άξιος να μπω στα παπούτσια του (που λένε οι άγγλοι).
Και το σίγουρο είναι ότι το χάρηκε, παρά τα όσα γράφτηκαν εδώ.

Ήρθαν τα Χριστούγεννα, εορτή μεγάλη...
και το δέντρο Του Χριστού, ήρθε ήρθε πάλι...

Δέντρο με χρυσά στολίδια, με κουφέτα με παιχνίδια...
Δώρα πάρετε παιδιά, απ' τα πλούσια κλαδιά..

Άντε και του χρόνου.....................

Το "απαγορεύεται η είσοδος στους διαφωνούντες" δεν ισχύει στα αθλητικά;
Εκεί γιατρέ,έχεις φαγωθεί να "ψάχνεις" και να κάνεις σχόλια για εκείνον τον βάζελο που έγραψε κάποτε ειρωνικά και όχι μόνο σχόλια για τον Ολυμπιακό.

Επίσης,μήπως πρέπει να βάλουμε και "απαγορεύονται τα μονολεκτικά σχόλια" γιατί σε είδα και εκεί να "ζορίζεσαι" για τον φίλο που ίσως το έκανε για να έχει το δικαίωμα καταχώρησης αγγελίας.

Ά,και την επόμενη φορά που θα μιλήσεις για ρατσισμό,εκτός από τους γύφτους και τους Αλβανούς,θυμήσου και τους Άγγλους ποδοσφαιριστές.

Απάντηση: Re: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

Πως κανεις ετσι ρε Μιχαλη ?
Αφου το ξερεις ......... της στραβης ψ@λης τα μαλλια της φταινε :flipout:

Καλες γιορτες και κοιτα να παρεις το σωστο νουμερο παπουτσια στον πιτσιρικα λεω εγω και ασε μας εμας που εχουμε ο καθενας την κ@βλ@ντζα του .

Ενταξει αμα σε δουμε στο " αξιζει να το δεις " .............. θα πουμε : κοιτα το φουστη !! επιτηδες το κανε , μεχρι τοτε -bye-

Ρε αγόρι,χρονιάρες μέρες παίρνω το θάρρος να σε παρακαλέσω κάτι.

Ολοι γράφουμε εδώ μέσα αλλά δεν γράφουμε σαν λιμενεργάτες !

Το πώς μιλάμε με τους κολλητούς μας μερικοί δεν αφορά στο υπόλοιπο φόρουμ.

Λίγη ,επαναλαμβάνω λίγη κοσμιότητα στα γραπτά (τα οποιία καλώς ή κακώς μένουν) δεν βλάπτει.

Αισθητικά και οπτικά τουλάχιστον.

Αν αρχίσουμε να γράφουμε όλοι όπως εσύ,θα γίνουμε οίκος ανοχής (για να το θέσω κομψά) και θα το κλείσουμε το ρημάδι ..

και πάλι καλές γιορτές και χωρίς μπινελίκια.:grandpa:

Ελα να φερω και τα εργαλεια λογο δουλειας , τις σακουλες αλλος παρακαλω και να ναι και ανθεκτικες :flipout::flipout:

Attachments

• 3307_large.jpg
    3307_large.jpg
    137.4 KB · Views: 9
  • universal.jpg
    universal.jpg
    11.2 KB · Views: 8
  • untitled.jpg
    untitled.jpg
    24.1 KB · Views: 9
Εχεις Απολυτο δικιο σ αυτο που λες, αλλα δυστηχως "κατοικω" δε αδερ σαιντ και φλερταρω συνεχως με τον κινδυνο ............ ( του Ban )

Ζητω συγνωμη που προκαλω το δημοσιο αισθημα ( μας διαβαζουν και παιδια και συνεχως μου διαφευγει ) .

Εντ οφ στορυ καλες γιορτες σε ολους και "φιλολογικοτερα σφαξιματα"

Status
Not open for further replies.