Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

εννοούσα ότι ο συγκεκριμένος δεν φύτρωσε, αλλά γεννήθηκε με δεδομένο πατέρα δεδομένων ιδεών και παρελθόντος, αυτό. Το όνομα είναι άσχετο, απλώς έφερα παράδειγμα τον υιό, επειδή προηγήθηκε πατέρας.
Θα μπορούσε να είναι και ο υιός Τρωρτζ τζούνιορ το παράδειγμα.

Ο γιός δέν έχει σχέση μέ τίς αξιόποινες πράξεις τού πατέρα

τότε μήπως θα πρέπει να απευθύνεσαι με quote προσωπικά στον καθένα?

γιατί μας παίρνει όλους η μπάλα.

και αυτόν τον χαρακτηρισμό για μένα δεν τον δέχομαι !

edit: εκτός αν πραγματικά απευθύνεσαι σε όλους μας ...................

είναι σαφές ότι μίλησα γιά τό κείμενο τού κυρίου.
Οποιος τον υποστηρίζει δικό του πρόβλημα

Re: Απάντηση: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...
Ότι δείχνεις κατανόηση προς όλους που το περιβάλλον τους έχει μάθει να φέρονται και να σκέφτονται κάπως;
Και τι ακριβώς δεν υπερασπίζεσαι;

Ακριβως ετσι.

Οταν μεγαλωσεις στην ζουγκλα θα γινεις θηριο απο μικρος.
Δεν μου αρεσει που ειναι ετσι αλλα δεν μπορω να τους μισησω γι'αυτο που ειναι.
Νομικα θαναι εγληματιες οσοι προβαινουν σε τετοιες πραξεις αλλα ξερουμε ολοι μας πολυ καλα οτι οι αληθινοι ενοχοι ειναι αλλου.

Ο Μιχαλης αυτο που νομιζει οτι πρεπει να το πει θα το πει.Πολλα ειναι αυτα που δεν γνωριζεις για τον χαρακτηρα του και δεν εχει αναγκη υπερασπισης απο κανενα.

εγώ τον κρίνω λοιπον από αυτά που λέει. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, ανοίγει το στόμα του και βγαίνουν κατσαρίδες.

σιγά μην ...κοιμηθώ και μαζί του για να τον γνωρίσω καλύτερα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο άδικος και ξεχασιάρης Αη Βασίλης.

Ο γιός δέν έχει σχέση μέ τίς αξιόποινες πράξεις τού πατέρα

εννοώ ότι είναι υιός που μεγάλωσε, δέχθηκε εν πάση περιπτώσει την επίδραση ενός συγκεκριμένου τρόπου σκέψης, μια συγκεκριμένης στάσης/ιδεολογίας, για να είμαι πιο σαφής. Άρα υπό την ανωτέρω λογική ("έτσι έμαθαν") θα οφείλαμε και στην περίπτωση αυτή κατανόηση εάν ο υιός επεδείκνυε σημεία αντίστοιχης ιδεολογίας;

Δεν έφερα το παράδειγμα για να γίνει συζήτηση επί της ουσίας για τους συγκεκριμένους.

Η ιστορία πάντως θυμίζει τόν παπά πού έπιασε την παπαδιά να τόν κερατώνει..
Οταν ο παπάς διαμαρτυρήθηκε ,η παπαδιά τού είπε´Μά άντρα μου εμένα πιστεύεις ή τά μάτια σου´????.
Καλές γαργάρες.

λοιπόν...

δεν νομίζω να έχει κανείς την εξουσιοδότηση να χαρακτηρίζει έτσι, ελαφριά την καρδία, τους συμφορουμίτες....

και επειδή δεν μιλάμε για απλούς χαρακτηρισμούς, νομίζω οτι πρέπει να είμαστε πιο κόσμιοι...

Σιγά που επειδή έδωσε μια μπάλα σε κάποιον αλλά απο την άλλη δεν συμπαθεί κάποιους άλλους να πρέπει να υψώσει την σβάστιγκα!
κι αυτός και οι υπόλοιποι που συμφωνούν μαζί του.

Α,μάλιστα δέν συμπαθεί τον Νικοπολίδη,γι´αυτό και αντιδρούμε.
Αντιπαθεί κάποιους έτσι γενικά.
Ναί ,όποιον δέν μιλά ελληνικά και δέν έχει ίδιο χρώμα με τούς Αρειους.

εγώ τον κρίνω λοιπον από αυτά που λέει. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, ανοίγει το στόμα του και βγαίνουν κατσαρίδες.

σιγά μην ...κοιμηθώ και μαζί του για να τον γνωρίσω καλύτερα.

Βαριες κουβεντες...απο τους γνωστους θεωρητικους υπερανω...που κραζουν ακομα και αυτους που δεν συμφωνουν με το μουσικο τους γουστο...

Και νομιζουν οτι οι ανθρωποι ειναι...δισκοι..και αποκτησαν και αποψη για τον χαρακτηρα του καθενος...

ΚΑΛΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ

Βαριες κουβεντες

εσύ κοίτα να ευθυγραμμίζεσαι με τις "πλειοψηφίες" και τους "περισσότερους" και άσε τους δίσκους κατά μέρος.

βολέψου με κανα σπληνάντερο

εσύ κοίτα να ευθυγραμμίζεσαι με τις "πλειοψηφίες" και τους "περισσότερους" και άσε τους δίσκους κατά μέρος.

βολέψου με κανα σπληνάντερο

Εισαι τοσο τυφλωμενος απο την γνωστη σου επαρση που δεν αναρωτιεσαι καν γιατι ειναι εναντιον σου...η πλειοψηφια

Θεωρώ το παραπάνω κείμενο τού κυρίου ρατσιστικό μανιφέστο.
Δικαίωμά μου...

Σπυρο δεν πιστευω σε ρατσες αλλα σε ανθρωπους, παντου υπαρχουν καλοι και κακοι αλλα οταν σου κανουν χιλιαδες ευρω ζημια (ειμαι πολυ προσφατα παθων) δεν μπορεις να μην εισαι επιφυλακτικος και σχεδον αγριεμενος απεναντι τους.Ελπιζω μην να παθετε οτι εχει συμβει σε πολλους απο μας για να καταλαβετε τον Μιχαλη και τον καθε Μιχαλη που τους ζει καθε μερα και εχει παθει και ζημια απο αυτους τους ανθρωπους.

Σπυρο δεν πιστευω σε ρατσες αλλα σε ανθρωπους, παντου υπαρχουν καλοι και κακοι αλλα οταν σου κανουν χιλιαδες ευρω ζημια (ειμαι πολυ προσφατα παθων) δεν μπορεις να μην εισαι επιφυλακτικος και σχεδον αγριεμενος απεναντι τους.Ελπιζω μην να παθετε οτι εχει συμβει σε πολλους απο μας για να καταλαβετε τον Μιχαλη και τον καθε Μιχαλη που τους ζει καθε μερα και εχει παθει και ζημια απο αυτους τους ανθρωπους.

Βλέπεις φίλε μου πουθενά καλούς και κακούς???
Δυστυχώς ολοι οι ´καλοί´είναι απο εδώ και οι ´κακοί´από εκεί.

Βαριες κουβεντες...απο τους γνωστους θεωρητικους υπερανω...που κραζουν ακομα και αυτους που δεν συμφωνουν με το μουσικο τους γουστο...

Και νομιζουν οτι οι ανθρωποι ειναι...δισκοι..και αποκτησαν και αποψη για τον χαρακτηρα του καθενος...

ΚΑΛΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ

Καλά βρέ σύ.Σάν guest μπαίνεις στήν μουσική κατηγορία???

έγραψα έσβησα.... και ξανά και ξανά και ξανά!

και κάθε φορά μετάνιωνα κι διέγραφα το κείμενο και κάθε φορά το άλλαζα!

είναι κακό να μην δέχεσαι το γκρι σαν άποψη, δεν είναι μόνο τα άκρα σ' αυτήν την ζωή...

Ας είναι, εγώ δέχομαι κάποια απο αυτά που λέτε γιατί έχετε δίκιο.-

Την σβάστιγκα όμως............... ξεφύγατε άσχημα κύριοι.

-bye-

Μαριε τα ναρκωτικα τα πουλησαν πρωτοι οι λευκοι.....Αρειοι.

Απλα ολοι πια προσπαθουν να αρπαξουν κομματι απο την πιτα.

Το ιδιο και για τους καταστροφεις......

Δεν θυμαμαι να πεταχτηκε κανεις απο εδω μεσα με τετοιες διακυρηξεις γιατι του βανδαλισαν το αυτοκινητο στο πολυτεχνειο η γιατι του το εσπασε ο ζοχαδας γειτονας του.

Ουτε με αυτες τις ενεργειες καποιων κατηγοριοποιησαμε μια ολοκληρη κοινωνικη ομαδα........

Ουτε με αυτες τις ενεργειες καποιων κατηγοριοποιησαμε μια ολοκληρη κοινωνικη ομαδα........

κι όμως...
το "έτσι έχουν μάθει" προς την κατεύθυνση της κατηγοριοποίησης λειτουργεί (αφού κρίνει κάτι αφαιρετικώς στα πλαίσια των ειωθότων σε μία ομάδα και όχι ειδικώς ως συμπεριφορά δεδομένου ατόμου). Απλώς εσύ το χρησιμοποιείς προς υπεράσπιση και όχι προς καταδίκη.

Μήπως, λέω μήπως θα έπρεπε να κλειδωθεί το tread γιατί απλά
το εξαντλήσαμε ? λέω μήπως ?
To μόνο που μπορεί να γίνει αν συνεχιστή είναι μια
κοκορομαχία χωρίς τελειωμό

Status
Not open for further replies.