Ο Άγγλος ... ασθενής ΧΧΧ Μόνο για ενήλικες ΧΧΧ

Εντάξει ρε παιδιά, μην το τραβάμε και στα άκρα. Προσωπικά αν οφείλω μια συγγνώμη για κάποιο ποστ μου, αυτή πάει προς τον Λευτέρη που ακόμα δεν έγινε διαχειριστής και τον ρίξαμε στα βαθιά. Προτείνω να το κλείσουμε εδώ το θέμα και να μη χαλάμε τις καρδιές μας.

Προσωπικά ένα δεν έχω καταλάβει.Ποιό thread είναι πιό ´εκρηκτικό´?To thread περί ´αναρχίας´που άνοιξε ο Πέτρος ο Μακρής και προκλήθηκε άμεση παρέμβαση για δύο ´βρωμοκουβέντες ή το παρόν περί διευρυμένων οπών.?
H ερώτηση δεν αφορά κανένα απο τούς συμφορουμίτες που συμμετείχαν και στα δύο threads,και ασφαλώς ούτε τον Λευτέρη ,που θεωρώ ότι είχε μιά πολύ ισορροπημένη τοποθέτηση.
Αφορά μόνον στην διαφορά τού βαθμού βιασύνης,που επιδείχτηκε στο ένα θέμα και στο άλλο.

Ο ΙΑΤΡΟΣ Κος ΣΟΥΡΛΑΣ ΘΑ ΔΕΧΕΤΑΙ 'ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΗ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/2/2007 ΑΠΟ ΩΡΑΣ 13.30 ΕΩΣ ΚΑΙ 19.00 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΝ

ΜΕΤΑ ΤΙΣ 19.00 ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗ... (ΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΕΝΝΟΩ...)

:flipout: :flipout: :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Ο ΙΑΤΡΟΣ Κος ΣΟΥΡΛΑΣ ΘΑ ΔΕΧΕΤΑΙ 'ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΗ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/2/2007 ΑΠΟ ΩΡΑΣ 13.30 ΕΩΣ ΚΑΙ 19.00 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΝ

ΜΕΤΑ ΤΙΣ 19.00 ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗ... (ΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΕΝΝΟΩ...)

:flipout: :flipout: :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Γιατί ρε σύ.??Θα με τυφλώσει ο Ρίμπο πάλι??:flipout: :flipout:

Οχι ο Φρίμπο, αλλά θυμάσαι τι μας λέγανε όταν είμαστε μικροί για την "χειροπρακτική" ??? για τύφλωση κάτι ....

Μάλλον αυτό θα πάθετε...... (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε) εγώ φωτιές δεν βάζω...:flipout: :flipout: :flipout:

Υπήρξε παλιότερο thread,όπου υπήρξε διάλογος υψηλού επιπέδου.Ο συμφορουμίτης ntinos πιθανώς να το θυμάται.Είχε κάνει κάποιες ερωτήσεις,για έναν φίλο του και είχε αναλυθεί διεξοδικά το θέμα.
Nτροπή Αντώνη.Γέρασες και μυαλό δεν ..έβαλες.-bye-

1. Το να διαβάζεις ένα τέτοιο θέμα, διασταυρωμένα αληθινό, σε τοπική εφημερίδα, μπορεί να είναι γελοίο, μπορεί να είναι αποκρουστικό αλλά βγάζει και γέλιο. Σε εμένα βγήκε αυτό το γέλιο και δεν νοιώθω ένοχος, χυδαίος ή φτηνός επειδή το διάβασα και το αναδημοσίευσα, ούτε έχω τίποτα με τις μειονότητες που ακολουθούν τέτοιες πρακτικές.

2. Δεν είχα επ' ουδενί σκοπό να προκαλέσω αντιπαράθεση ανάμεσα στους "ευγενείς" και τους "λαχαναγορίτες" του φόρουμ μας. Ίσως τώρα την έχω αλλά όχι όταν παρέθετα την "είδηση". Ας μου συγχωρεθούν οι χαρακτηρισμοί, έχω μείνει στην εποχή των BBS και του ρομαντισμού της.

3. Το AVClub Cafe είναι περιοχή μελών όπου δεν μπορούν να δούν περαστικοί ή άλλοι ώστε να σχηματίσουν άσχημη εικόνα για εμάς, αν τίθεται θέμα.

4. Το φόρουμ και το ιντερνέτ γενικότερα, μας δίνει την απεριόριστη δυνατότητα να επιλέξουμε αν θέλουμε να δούμε κάτι ή όχι. Όσοι διάβασαν το θέμα αυτό, το έκαναν με την θέλησή τους και καλώς διατύπωσαν την όποια γνώμη τους μέχρι του σημείου που αυτή δεν είναι προκλητική ή προσβλητική.

5. Στους κανονισμούς λειτουργίας δεν έχω δει κάποια λίστα (Ατζέντα) με τα επιτρεπόμενα ή όχι θέματα προς συζήτηση. Υποθέτω ότι αυτό εμπίπτει στην κατηγορία "κοινωνικά" (δεύτερη παράγραφος στα "Γενικά"). Επίσης, δεν έχω δει πουθενά να αναφέρεται ότι τα θέματα προς δημοσίευση πρέπει να υποβάλλονται προς έγκριση από τους διαχειριστές. Άρα σωστά έχω υποθέσει περί ελευθερίας άποψης /λόγου.
Παρ' όλα αυτά όμως η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα να κλειδώσει ή και να διαγράψει θέματα που είναι α)άσχετα β)προσβλητικά γ)προκλητικά δ)δημιουργούν ένταση και χαλούν την επικρατούσα ατμόσφαιρα.

6. Για τον λόγο που αναφέρεται στο 5.β. θα παρακαλούσα την διαχείριση όχι απλώς να κλειδώσει το θέμα αλλά να το διαγράψει.

Καλό θα ήταν αμέσως μετά να γίνει μια συζήτηση περί αυτού που τείνει να καθιερωθεί -εδώ μέσα- ώς ορθό (πολιτικά, όχι το άλλο). Δυστυχώς έχω την άποψη ότι διαμορφώνονται δύο τάσεις (μόνο) (βλ. παρ.2)

Κοίτα να δεις, το θέμα το είχες προστατεύσει σωστά ήδη από τον τίτλο του... "ΧΧΧ Μόνο για ενήλικες ΧΧΧ... τι επιπλέον προστατευτική ταμπέλα να βάλεις ? Τώρα αν μερικοί προσπαθούν να αποκτήσουν ένα σοβαρό προφίλ και ψάχνουν να βρουν τέτοια θέματα για να καυτηριάσουν τον δηθεν ξεπεσμό και να αναδείξουν το ύψος της ηθικής τους και του επιπέδου τους, αυτό είναι άλλο θέμα και μάλλον τρεις λαλούν και δυό χορεύουν μου φαίνεται...

Από περιέργεια... τι διάμετρο έχει το ποτήρι της μερέντας? Εχω πάθει φοβία, υπάρχει μιά μερέντα στο ντουλάπι αλλά εγώ περνάω τοίχο-τοίχο στα 4 μέτρα απόσταση...

Καλά, αυτός ο διαχωρισμός σε "ευγενείς" και "λαχαναγορίτες ήταν όλα τα λεφτά!

Υ.Γ. =silent=, η τύπισσα είναι κασκαντέρ, όχι αστεία! :flipout:

Απάντηση: Re: Ο Άγγλος ... ασθενής ΧΧΧ Μόνο για ενήλικες ΧΧΧ

Μου θυμηζει μια πορνοσταρ αυτη η ιστορια. "Audrey Hollander". Αυτη ασχολειται με μαναβικη και οχι μονο:flipout:

http://en.wikipedia.org/wiki/Audrey_Hollander

καμμιά σχέση με την συνονόματη Ξαβιέρα Χολαντερ , την γνωστή λογοτέχνιδα του μπεστ σέλλερ " Η ευτυχισμένη Πόρνη " ;