Συγνώμη από τον διαχειριστή και τους συμφορουμίτες, αλλά πρέπει να ανταπαντήσω, και δεν θα επανέλθω αν δεν προκληθώ...
Κε Ιωάννου, σχηματίστε, αν μπορείτε, την εικόνα στο μυαλό σας :
Κάποιος συμφορουμίτης, άνοιξε - καλώς ή κακώς - ένα θέμα... Καλώς ή κακώς επίσης, κάποιοι συμφορουμίτες αποφάσισαν να συμμετάσχουν, ανάμεσά τους κι εγώ, και συμπλήρωσαν ή σχολίασαν το θέμα, είπαν την άποψή τους, έκαναν το χιούμορ τους και το θέμα έπαιρνε την φυσιολογική πορεία του προς την λήθη, ώσπου εμφανίζεστε εσείς... Kαι να τι κάνετε :
Διαβάζετε ΟΛΟ το θρεντ μέχρι εκείνο το σημείο (δεν ενοχληθήκατε κατά την ανάγνωση ωστε να αλλάξετε θέμα?) και κατόπιν "μιλήσατε" :
α) "Συγγνώμη ρε παιδιά..Μόνο εγώ βρίσκω αυτό το θρεντ κακόγουστο και χυδαίο ?? "
Προσβάλετε τον αρχικό συντάκτη που άνοιξε το θρεντ σαν "κακόγουστο και χυδαίο" μια και χαρακτηρίζετε έτσι την προσπάθειά του να μεταφέρει την πληροφορία...
β) " Μήπως το παραχ''με στο φόρουμ μας ? "
Δεν ξέρω αν το παραπάνω το κάνετε εσείς, αλλά εγώ δεν το κάνω και είναι η δεύτερή προσβολή προς το πρόσωπό μου (μια και συμμετέχω στη συζήτηση), αλλά και προς τους άλλους συμμετέχοντες. Τέτοια προσβολή δεν την δέχομαι και την επιστρέφω...
γ) "Είπαμε να πέφτουμε χαμηλά καμμιά φορά αλλά τόσο.."χαμηλά" πια "
Τρίτη προσβολή, σε τρείς προτάσεις... Λίγοι μπορούν να τα καταφέρουν...
Και όχι μόνο αυτό, αλλά έχετε το θράσος να αισθάνεστε θιγμένος και σκούζετε ότι δέχεστε προσωπική επίθεση όταν υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και - έστω και καταχρηστικά, αφού μπορούσαν να το κάνουν μόνοι τους - τους υπόλοιπους που είχαν συμμετάσχει μέχρι εκείνη την ώρα στο θρεντ...
Θα το κλείσω εδώ, και ελπίζω να μην ξαναπροκληθώ, εκφράζοντας την εύλογη απορία που μου ήρθε στο νου από την 4η φράση σας :
δ) "Υ.Γ. Εχω κάτι φωτό από ζωάκια που συνουσιάζονται.Να τα ανεβάσω γι να δημιουργήσω "θέμα" "
Πρώτον - προς ενημέρωσή σας - τα ζωάκια ζευγαρώνουν, ΔΕΝ συνουσιάζονται, αυτό είναι αποκλειστικό προνόμιο του ανθρώπου...
Δεύτερον - η απορία μου - τι είναι αυτό που σας έκανε να κρατήσετε τις φωτό από τα "συνουσιαζόμενα" ζωάκια στο αρχείο σας ή στον υπολογιστή σας κε Ιωάννου ?????