Ο Άγγλος ... ασθενής ΧΧΧ Μόνο για ενήλικες ΧΧΧ

Απάντηση: Re: Ο Άγγλος ... ασθενής ΧΧΧ Μόνο για ενήλικες ΧΧΧ

Από περιέργεια... τι διάμετρο έχει το ποτήρι της μερέντας? Εχω πάθει φοβία, υπάρχει μιά μερέντα στο ντουλάπι αλλά εγώ περνάω τοίχο-τοίχο στα 4 μέτρα απόσταση...

:flipout: :flipout: :flipout: :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

που ξερεις .......... καμια φορα .......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο Άγγλος ... ασθενής ΧΧΧ Μόνο για ενήλικες ΧΧΧ

Συγνώμη από τον διαχειριστή και τους συμφορουμίτες, αλλά πρέπει να ανταπαντήσω, και δεν θα επανέλθω αν δεν προκληθώ...
Κε Ιωάννου, σχηματίστε, αν μπορείτε, την εικόνα στο μυαλό σας :
Κάποιος συμφορουμίτης, άνοιξε - καλώς ή κακώς - ένα θέμα... Καλώς ή κακώς επίσης, κάποιοι συμφορουμίτες αποφάσισαν να συμμετάσχουν, ανάμεσά τους κι εγώ, και συμπλήρωσαν ή σχολίασαν το θέμα, είπαν την άποψή τους, έκαναν το χιούμορ τους και το θέμα έπαιρνε την φυσιολογική πορεία του προς την λήθη, ώσπου εμφανίζεστε εσείς... Kαι να τι κάνετε :

Διαβάζετε ΟΛΟ το θρεντ μέχρι εκείνο το σημείο (δεν ενοχληθήκατε κατά την ανάγνωση ωστε να αλλάξετε θέμα?) και κατόπιν "μιλήσατε" :
α) "Συγγνώμη ρε παιδιά..Μόνο εγώ βρίσκω αυτό το θρεντ κακόγουστο και χυδαίο ?? "
Προσβάλετε τον αρχικό συντάκτη που άνοιξε το θρεντ σαν "κακόγουστο και χυδαίο" μια και χαρακτηρίζετε έτσι την προσπάθειά του να μεταφέρει την πληροφορία...
β) " Μήπως το παραχ''με στο φόρουμ μας ? "
Δεν ξέρω αν το παραπάνω το κάνετε εσείς, αλλά εγώ δεν το κάνω και είναι η δεύτερή προσβολή προς το πρόσωπό μου (μια και συμμετέχω στη συζήτηση), αλλά και προς τους άλλους συμμετέχοντες. Τέτοια προσβολή δεν την δέχομαι και την επιστρέφω...
γ) "Είπαμε να πέφτουμε χαμηλά καμμιά φορά αλλά τόσο.."χαμηλά" πια "
Τρίτη προσβολή, σε τρείς προτάσεις... Λίγοι μπορούν να τα καταφέρουν...

Και όχι μόνο αυτό, αλλά έχετε το θράσος να αισθάνεστε θιγμένος και σκούζετε ότι δέχεστε προσωπική επίθεση όταν υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και - έστω και καταχρηστικά, αφού μπορούσαν να το κάνουν μόνοι τους - τους υπόλοιπους που είχαν συμμετάσχει μέχρι εκείνη την ώρα στο θρεντ...
Θα το κλείσω εδώ, και ελπίζω να μην ξαναπροκληθώ, εκφράζοντας την εύλογη απορία που μου ήρθε στο νου από την 4η φράση σας :

δ) "Υ.Γ. Εχω κάτι φωτό από ζωάκια που συνουσιάζονται.Να τα ανεβάσω γι να δημιουργήσω "θέμα" "
Πρώτον - προς ενημέρωσή σας - τα ζωάκια ζευγαρώνουν, ΔΕΝ συνουσιάζονται, αυτό είναι αποκλειστικό προνόμιο του ανθρώπου...
Δεύτερον - η απορία μου - τι είναι αυτό που σας έκανε να κρατήσετε τις φωτό από τα "συνουσιαζόμενα" ζωάκια στο αρχείο σας ή στον υπολογιστή σας κε Ιωάννου ?????

Η εμμονή σας Κε απρόσωπε με το άτομό μου ειλικρινά αρχίζει να με κολακεύει..("ασ τους να ασχολούνται και ας είναι για κακό" που λένε)
Δεν θα ασχοληθώ βέβαια με το να απαντήσω στα σκουξίματα σας(δικός σας όρος).
Μια πρόταση φιλική μόνο : Get A Life !

Υ.Γ. Και μην αναφερθείτε ξανά στο όνομά μου ή σε εμένα προσωπικά..
Αυτά.-bye-

Σας παρακαλώ, ας αποφύγουμε τις προσωπικές διενέξεις.
Εδώ κανείς δεν έχει λόγο να θίξει ή να βλάψει κανέναν.

Και για να ξεκαθαρίσω την θέση μου,ΔΕΝ επιτέθηκα στο μέλος mpokpas που αναπαρήγαγε μια είδηση από κάποιο site χωρίς δόλο και κακία ο άνθρωπος .
Η ένστασή μου έγκειται στην δημοσίευση της ακτινογραφίας από το site και η αναπαραγωγή της εδώ.

Ρωτήθηκε ο ιδιοκτήτης της ακτινογραφίας γι αυτό ?
Η παραπάνω δημοσίευση συνιστά άρση και καταπάτηση του Ιατρικού απορρήτου,πράξη ποινικά "κολάσιμη"..

Απλά κάτι τέτοιες ευαισθησίες παιρνούν στα ψιλά πλέον ακόμα και γι αυτούς που έχουν δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη..

Αυτό ήταν το όλο θέμα μου.Αν προσέβαλα κάποιοιους δεν το έκανα εσκεμμένα ούτε προσωπικά.
Το κλέινω εδώ και εγώ και ας συνεχίσουμε..

mpokepas, σορρυ ξανά δεν τα έβαλα μαζί σου.

Σας παρακαλώ, ας αποφύγουμε τις προσωπικές διενέξεις.
Εδώ κανείς δεν έχει λόγο να θίξει ή να βλάψει κανέναν.

Λίγο αργά δεν τοποθετήθηκες Αννούλα ?
Εγώ δεν ξεκίνησα διένεξη με κανέναν !!Μια τοποθέτηση έκανα για το θέμα του ποστ.

Αλλοι ασχολήθηκαν με έμένα προσωπικά ..

Και για να ξεκαθαρίσω την θέση μου,ΔΕΝ επιτέθηκα στο μέλος mpokpas που αναπαρήγαγε μια είδηση από κάποιο site χωρίς δόλο και κακία ο άνθρωπος .
Η ένστασή μου έγκειται στην δημοσίευση της ακτινογραφίας από το site και η αναπαραγωγή της εδώ.

Η παραπάνω δημοσίευση συνιστά άρση και καταπάτηση του Ιατρικού απορρήτου,πράξη ποινικά "κολάσιμη"..

Απλά κάτι τέτοιες ευαισθησίες παιρνούν στα ψιλά πλέον ακόμα και γι αυτούς που έχουν δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη..

Αυτό ήταν το όλο θέμα μου.Αν προσέβαλα κάποιοιους δεν το έκανα εσκεμμένα ούτε προσωπικά.

Πάντως ιατρικό απόρρητο στην περίπτωση αυτή μάλλον υπερβολή μου κάνει.
Ούτε όνομα αναφέρεται, ούτε το πρόσωπο του...οπισθογεμούς κυρίου.

Εκτός αν κάποιος μπορεί να αναγνωρίσει κάποιον άλλο κοιτώντας μια ακτινογραφία απο τα κόκαλα της λεκάνης του.

Μην είμαστε δα και τόσο υπερευαίσθητοι !!!

Αμ Κε Ιωάννου, δεν μ'αφήνετε ν'αγιάσω... Τέτοια γυριστή είχα καιρό να δω στο φόρουμ... Δηλαδή γι'αυτό ήταν η παρεμβασή σας? γιά το ιατρικό απόρρητο της ακτινογραφίας? Γι'αυτό συγκρίνατε την ακτινογραφία με την φωτο με τα "συνουσιαζόμενα ζωάκια? κοινό τους σημείο το ιατρικό τους απόρρητο?
Είναι αρκετό το να παραδεχτείτε το λάθος σας, δεν χρειάζονται γυριστές και "μη έξυπνες" (sic) δικαιολογίες που σας εκθέτουν περισσότερο... Δεν σας επιτίθεται κανείς, εσείς "άρξατε χειρών αδίκων"...Και αυτή την στιγμή να σας διευκολύνω θέλω... Αντιλαμβάνομαι ότι θέλετε να κρατήσετε τα προσχήματα και την περηφάνεια σας, αλλά το κάνετε με λάθος τρόπο...

Τι θες ρε άνθρωπέ μου από εμένα ????

Αντε τράβα να παίξεις με τα παιχνίδια σου και ασε με ήσυχο.

Αρκετά !
(άλλωστε είσαι ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει για ηθική,αξιοπρέπεια και άλλα ..sic εδώ μέσα-bye- )

Να σου φτιάξει αυτή στιφάδο, να γλύφεις και τα δάκτυλά σου...
Χρυσοχέρα...

Δημτρη και ΒΙΟΣ ρε παιδια ..... ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!!

τι εχετε να χωρισετε βρε παιδια ;;;; κουλαρετε ....

σιγα το θεμα που θα τσακωθουμε κιολας ......

το λεω γιατι και εγω εχω αρπαχτει με αλλους καποτε και το μονο που βγηκε ηταν η κακια μου ......

αντε και το αχτι μου......

ειστε πολυ καλα ατομα ( οσο μπορω να δω στα γραπτα στην οθονη .....) και δεν χρειαζετε τετοια διαμαχη.

Να σου φτιάξει αυτή στιφάδο, να γλύφεις και τα δάκτυλά σου...
Χρυσοχέρα...

Ξεχασα να πω οτι το μενου εκτος απο ζαρζαβατι περιεχει επισης απο καπνιστη μορταδελα, λουκανικα φρανκφουρτης μεχρι και παριζακι. Υφαντης ετσι!!!:flipout: :flipout: :flipout:

Υ.Γ. Sorry αν γινομαι λιγο αισχρος αλλα λεω τα πραματα οπως ειναι

Με συγχωρείτε κύριοι έχω μια απορία ????

Είναι τέτοια ώρα ανοικτή η ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ??????:chinscratch: :chinscratch:

Καλά μιλάμε φοβερό επίπεδο αντεκλίσεων.
Μου θυμίζει τους υπότιτλους από Γαλλικές τσόντες
(πάρτε τον-τηλέφωνο-Κλώντ),(σας γ...Λιζιέν) κτλ.

Είναι τέτοια ώρα ανοικτή η ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ??????:chinscratch: :chinscratch:

Ναι για την τροφοδοσία του Σαββάτου,έχει και μπόλικες λαικές αύριο βλέπεις.Επίσης είναι αυξημένη η κίνηση λόγω του ότι Κυριακές κλειστά (και από Σάββατο μεσημέρι ερημώνει) άσχετα με την βροχή που έπεσε.

Από την Λαχαναγορά Θεσ/νίκης για το AvClub,

Nίκος Καλ.

Last edited: