Ο Άγγλος ... ασθενής ΧΧΧ Μόνο για ενήλικες ΧΧΧ

Θυμήθηκα ένα περιστατικό που μου έτυχε πριν λίγες μέρες. Πάω στο φαρμακείο του ξάδερφού μου και είναι ένας τύπος πριν από εμένα. Ακολουθεί ο διάλογος:

-Χειρουργικά γάντια έχετε;
-Απλά ή αποστειρωμένα;
-Εεε... καλύτερα αποστειρωμένα.
-Τα αποστειρωμένα είναι πολύ ακριβά όμως και πωλούνται με το ζεύγος, ενώ τα απλά είναι με το κουτί. Αν επιτρέπεται, για τι χρήση τα θέλετε;
-Εεε... γυναικολογική.
-Τότε και με απλά θα κάνετε τη δουλειά σας.
-Εντάξει, δώστε μου τα απλά.

Περιττό να αναφέρω τι γέλιο έπεσε με το που έφυγε ο τύπος. Και το πιο αστείο απ' όλα ήταν και το συνωμοτικό ύφος του...

Ε, πρέπει να βρεθει ενας τρόπος να βγει η μερέντα αν συμβει το ατύχημα...

Λυσσάξατε !!... Νο2 το θρέντ με 100 θεάσεις πάνω από την "Formula 1 2007"... κοντεύει στα μισά του "Θέματα Παιδείας 2"... Χυδαίοι !
Αιντε παλικάρια και τους φάγαμε τους δασκάλους !!

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

1. Ο Κύριος Ιωάννου στο ποστ νο29, έκανε μια γενική παρατήρηση σχετικά με την ποιότητα του συγκεκριμένου νήματος, προφανώς για να προκαλέσει διαχειριστική αντίδραση, την οποία και έλαβε στο ποστ νο32.

Το συγκέκριμένο θέμα δεν διεκδικεί σε καμία περίπτωση με την "ουσία" του δάφνες πρωτιάς από όποια πλευρά και αν το αναλύσεις, αλλά από τη στιγμή που ήδη είχαν μπει κάποια μηνύματα και δεν δημιουργήθηκε στην αρχή τουλάχιστον κάποιο πρόβλημα έμεινε "ξεκλείδωτο".

2. Ο Κύριος ΒΙΟS στο ποστ νο31 αναφέρθηκε προσωπικά στον Κύριο Ιωάννου και αυτή η παρέμβαση δημιούργησε μια αλυσίδα μηνυμάτων που είναι αντίθετα με τον κανονισμό λειτουργίας του avclub καθώς περιλαμβάνουν προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Επιπλέον είχαμε και πάλι το φαινόμενο της κρίσης ή της επίκρισης για το πως που και πότε παρεμβαίνει η διαχείρηση (κάτι που πιστέψτε με δεν βοηθάει το έργο μας).

Για τα παραπάνω λοιπόν Κύριε ΒΙΟS θεωρείστε το παραπάνω μήνυμα μου ως επίπληξη, αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείται προσωπικούς χαρακτηρισμούς θίγοντας άλλα μέλη ο λογαριασμός σας θα διακοπεί για μια βδομάδα κ.λ.π.

Για τα παραπάνω λοιπόν Κύριε ΒΙΟS θεωρείστε το παραπάνω μήνυμα μου ως επίπληξη, αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείται προσωπικούς χαρακτηρισμούς θίγοντας άλλα μέλη ο λογαριασμός σας θα διακοπεί για μια βδομάδα κ.λ.π.

1) Δέχομαι την επίπληξη αν μου υποδείξετε στο παρόν θρεντ εστω και ΕΝΑΝ προσβλητικό προσωπικό χαρακτηρισμό που έκανα σε κάποιον...

2) Επιβεβαιώστε μου ότι τα...
" Μήπως το παραχ''με στο φόρουμ μας ? "
"Είπαμε να πέφτουμε χαμηλά καμμιά φορά αλλά τόσο.."χαμηλά" πια "
"κουκουλοφόρε εκδικητά"
"η κουκούλα σας καλύπτει το πληκτρολόγιο"

...ΔΕΝ συνιστούν προσβολή προς έναν ή περισσότερους συμφορουμίτες.

3) Επιβεβαιώστε μου επίσης, οτι ΜΠΟΡΩ να χρησιμοποιήσω ατιμωρητί - σαν γενικόλογη τοποθέτηση κι εγώ - τις ίδιες εκφράσεις, σε άλλο θρεντ αν με ενοχλήσει το περιεχόμενό του, ή έστω αν θίγεται το ιατρικό απόρρητο μιας ανώνυμης ακτινογραφίας...

4) φυσικά και απευθύνθηκα - προσωπικά μεν, κόσμια δε - στον Ιωάννου γιατί αυτός ήταν που με πρόσβαλε - και οχι μονο εμένα - με το αρχικό πόστ του.

Ελπίζω να μου απαντήσετε το συντομότερον δυνατόν που μπορείτε...

Το παρόν θέμα θα κλειδωθεί για 24 ώρες και ελπίζω να μην υπάρχει συνέχεια μετά.

1) Δέχομαι την επίπληξη αν μου υποδείξετε στο παρόν θρεντ εστω και ΕΝΑΝ προσβλητικό προσωπικό χαρακτηρισμό που έκανα σε κάποιον...
Ευχαριστώ για την κατανόηση, σας υπέδειξα παραπάνω πιο κατά τη γνώμη μου ήταν το ποστ που άναψε τα αίματα και ο λόγος της παρέμβασης μου.

2) Επιβεβαιώστε μου ότι τα...
" Μήπως το παραχ''με στο φόρουμ μας ? "
"Είπαμε να πέφτουμε χαμηλά καμμιά φορά αλλά τόσο.."χαμηλά" πια "
"κουκουλοφόρε εκδικητά"
"η κουκούλα σας καλύπτει το πληκτρολόγιο"

...ΔΕΝ συνιστούν προσβολή προς έναν ή περισσότερους συμφορουμίτες.

Τα πρώτα δύο είναι γενικές παρατηρήσεις που δεν ανφέρονται προσωπικά σε κανένα και μπορείτε να τις χρησιμοποιήτε αν νομίζετε πως με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε το δικτυακό μας τόπο καλύτερο. Τα επόμενα δυο όπως και πολλά άλλα γράφηκαν αφού ξεκίνησε ο χωρός των προσωπικών ....
3) Επιβεβαιώστε μου επίσης, οτι ΜΠΟΡΩ να χρησιμοποιήσω ατιμωρητί - σαν γενικόλογη τοποθέτηση κι εγώ - τις ίδιες εκφράσεις, σε άλλο θρεντ αν με ενοχλήσει το περιεχόμενό του, ή έστω αν θίγεται το ιατρικό απόρρητο μιας ανώνυμης ακτινογραφίας...

4) φυσικά και απευθύνθηκα - προσωπικά μεν, κόσμια δε - στον Ιωάννου γιατί αυτός ήταν που με πρόσβαλε - και οχι μονο εμένα - με το αρχικό πόστ του.

Ελπίζω να μου απαντήσετε το συντομότερον δυνατόν που μπορείτε...

Θα σε παρακαλέσω λοιπόν να μην υπάρξει συνέχεια στο παρόν θέμα και αν θέλεις να συζητήσουμε κι άλλο για αυτό το θέμα μπορείς να μου στείλεις ένα π.μ.