Mihalis S.
Supreme Member
- 19 June 2006
- 3,497
Δε φταιει ο ανθρωπος. Εσυ δηλωσες στο ποστ 53 μεντιουμ .....![]()
Γιατί δήλωσα μέντιουμ; Είπα ίσως. Μάλλον προφήτης!

Δε φταιει ο ανθρωπος. Εσυ δηλωσες στο ποστ 53 μεντιουμ .....![]()
Δεν θα διαφωνήσω επί του συγκεκριμένου μαζί σου. Θα προτιμούσα να έχει αφαιρούμενη μπαταρία. Αλλά μέντιουμ δεν είμαι για να ξέρω πως θα είναι ακριβώς το 2ης γενιάς και τι αυτονομία θα έχει. Εσύ κόβεις το κεφάλι σου ότι το HTC θα έχει καλύτερη αυτονομία;
Ακομα και την ιδια αυτονομία να έχουν εχεις τα παρακάτω πλεονεκτήματα με το htc
-Μεγάλη γκαμα φορτιστών που προφανως ηδη εχεις αλλά και απο αλλες συσκευές
-Κουβαλας δευτερη μπαταρια αν θες και την αλλάζεις σε secs!
-Θα υπαρξει και ενισχυμένη -ελαφρως- ποιο παχιά μπαταρια (ετσι και αλλιως ειναι ελαχιστα ποιο λεπτο με την standard απο το iphone οποτε who cares...)
Ποιό είναι καλύτερο ; Το saab ή το corsa ; Κ τα δύο έχουν Abs... :ernaehrung004:
Όπως επίσης και η Mercedes, Porsche, Ferrari, Bentley και πάει λέγοντας.
Ότι γυαλίζει δεν σημαίνει και ότι είναι καλό. Και το iphone απλά γυαλίζει.
Ένα τηλέφωνο που δεν είναι τηλέφωνο. Ένα organiser που δεν είναι organiser. Και πάει λέγοντας.
Πάντως όπως είπα και παραπάνω η καινοτομία του GPS μέσω WIFI είναι σίγουρα πρωτιά για την Apple και χωρίς ανταγωνισμό. Τι bluetooth και λαλακίες τώρα. Αυτές είναι ξεπερασμένες τεχνολογίες.
Καλά εσυ το χαβά σου. Γιατί δεν είναι τηλέφωνο; Κλήσεις δεν κάνει; Γιατί δεν είναι organizer; Δεν έχει browser, mail, επαφές, ημερολόγιο που όλα συγχρονίζονται με τον υπολογιστή; Και που πάει λέγοντας;
Αν θέλεις να μας κάνεις σύγκριση φίλε μου, να την κάνεις με τα πλήρη χαρακτηριστικά των συσκευών. Αλλά εσύ κόλλησες στο GPS. Λές και είπε η Apple πως το Maps αντικαθιστά το GPS. Κι αν δεν το είχε κι αυτό, προφανώς θα έλεγες: "Μα δεν έχει ούτε ένα χάρτη"...
Μ' άλλα λόγια ν' αγαπιώμαστε...
Μιχάλη ήρεμα. Όπως μιλάω να μου μιλάς σε παρακαλώ. Δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα για κανένα χαβά.
Εάν θέλεις να παραθέσουμε ένα προς ένα τα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα του κάθε τηλεφώνου ευχαρίστως. Το HTC θα βγει καλύτερο για πλάκα σε λειτουργείες. Το iphone κερδίζει στο ότι είναι κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό.
Και δεν κόλησα όπως βλέπεις στο GPS αλλά στην σύνδεση που χρησιμοποιείται για αυτό. Βλέπεις τα σαίνια της Apple θεώρησαν ότι για να μην μπορείς να μεταφέρεις αρχεία και ringtones και χάσουνε καμμιά δραχμή δεν πρέπει να δουλεύει και το bluetooth. Αυτό λέω και όχι για την έλλειψη GPS.
Και organiser που συνεργάζεται μόνο με το πρόγραμμα της Apple που είναι για mp3 και video πρώτη φορά βλέπω.
Όχι flash
Όχι video player (mp4 only)
Όχι MMS
Όχι widgets στην κύρια οθόνη
Όχι multitasking
HTC
Όχι multitouch (εδώ υποκλείνομαι στην Apple)
Όχι TV output
Όχι μεγάλος δίσκος Παίρνει microsd
Όχι google maps Eχει google maps
Όχι οθόνη 16m colors οι οθονες νεου τύπου παρα τα 64K χρώματα δειχνουν εκπληκτικά καμμία σχέση με τις παλιές)
Συμπληρώστε παιδιά
καποιος επιμενει να συγκρινει το 3ετων s100 με τα windows mobile 3.1 με το αναμενομενο firmware 2.0 του iphone...
Βασιζεται δηλαδη σε εμπειρια που ειχε πριν απο 2μιση χρονια και την συγκρινει με την φαντασιωση του firmware 2.0 του iphone...
XAXAXAXAXAXAXA!
Αν αυτο δε λεγεται φανατισμος τοτε τι αλλο να πω...
Το βημα να λες την αποψη σου το εχεις... μην επιμενεις σε αυτην γιατι απλα χανει την οποια αξια ειχε...
http://new.e-go.gr/tech/article.asp?catid=7386&subid=2&tag=5076&pubid=1046542
:a0210:Εννοειται οτι το εβαλα για να γελασουμε...!!!
Ειναι μια ακομη χαζη και ανουσια ερευνα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.