O βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο νέος βασιλιάς HTC TOUCH DIAMOND

Λοιπον επειδη το εχω βαλει στο ματι μου αυτο το τρομερο κινητο εδω και μηνες ειδα οτι βγαλανε ακριβως ιδιο λιγο πιο παχυ με keyboard και sd slot για 16γιγα μαξ.λεει να περιμενω εκεινο?βασικα εγω τα κινητα θεωρω οτι ειναι μονο για να μιλας και ολα τα λοιπα ειναι του εμποριου κολπα και οτι προσπαθουν να τα χωρεσουν ολα σε ενα γιατι οπως και να το κανουμε καμερες ειναι καλητερες απο κινητα και στ 5mp kai iparxoun kai ta pda μονο για organization. εγω αν δεν χαλασει το κινητο μου δεν περνω καινουργιο(ετσι ελεγα εχω ericsson t39m του 2000 και δουλευει μπομπα οπως και τ18)αλλα μολις ειδα το htc diamond επαθα πλακα.οποτε τι να κανω να περιμενω το keyboard?ειδα οτι εχει και μεγαλυτερη μπαταρια.

Αν γραφεις πολλα sms περιμενε με το πληκτρολογιο...
Εγω που δε γραφω... (3-4 το μηνα) θα προτιμησω το απλο diamond...
Ειναι να ξερεις ενα πολυπλοκο πολυεργαλειο... Δεν ειναι ενα κινητο που εχει και λειτουργιες touch. Ειναι μια υπερπληρες PDA-GPS συσκευη που εχει και τηλεφωνο...

Nai kαι εγω δεν γραφω πολλα κανα 3αρι και αμα τη βδομαδα ομως σκεφτομαι τα messenger kai ta alla που λογικα θα εχει μεσα και επισης εχει το ατου τις sd slot που δεν εχει το απλο. ι dont know μου φενεται οτι πρεπει να τα πιασω πρωτα στα χερια μου για να αποφασισω

Nai kαι εγω δεν γραφω πολλα κανα 3αρι και αμα τη βδομαδα ομως σκεφτομαι τα messenger kai ta alla που λογικα θα εχει μεσα και επισης εχει το ατου τις sd slot που δεν εχει το απλο. ι dont know μου φενεται οτι πρεπει να τα πιασω πρωτα στα χερια μου για να αποφασισω

Ναι αν χρησιμοποιεις msn, mail, κλπ τοτε η αγορα του μοντελου που θα ακολουθησει (σε λιγους μηνες) θα ειναι για σενα πιο σωστη!

Λοιπόν, κάτι για να μη βιαστείτε και πολύ να το αγοράσετε:
Τις τελευταίες 2 ημέρες, ζεσταίνεται πολύ στο πίσω μέρος, ακόμη και με κλειστή την οθόνη. Φαίνεται ότι η μπαταρία "βαράει" για κάποιο λόγο υπερωρίες, με αποτέλεσμα να αδειάζει απίστευτα γρήγορα και το τηλέφωνο να "βράζει". Δε νομίζω ότι ευθύνεται κάποιο πρόγραμμα που εγκατέστησα, γιατί δεν έχω βάλει πολλά, μόνο τα βασικά. Εντούτοις, θα δοκιμάσω hard reset και restore με κάποιο από τα πρώτα backups που είχα κρατήσει.
Κρίμα, γιατί το πρόβλημα φαίνεται να το έχουν και άλλοι χρήστες στο internet...

Απάντηση: Re: O βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο νέος βασιλιάς HTC TOUCH DIAMOND

Φαίνεται ότι η μπαταρία "βαράει" για κάποιο λόγο υπερωρίες, με αποτέλεσμα να αδειάζει απίστευτα γρήγορα και το τηλέφωνο να "βράζει".

Αμ μπράβο...αυτή την στιγμή περιγράφεις 100% με ακρίβεια αυτό που πάθαινα με το 2020i και έψαχνα να βρω αν έχω καμιά εφαρμογή ανοικτή. Εννοείται ότι δεν έπαιζε καμιά εφαρμογή.

Ζήτω ο βασιλιάς παιδιά.... :flipout::flipout:

Λοιπόν, κάτι για να μη βιαστείτε και πολύ να το αγοράσετε:
Τις τελευταίες 2 ημέρες, ζεσταίνεται πολύ στο πίσω μέρος, ακόμη και με κλειστή την οθόνη. Φαίνεται ότι η μπαταρία "βαράει" για κάποιο λόγο υπερωρίες, με αποτέλεσμα να αδειάζει απίστευτα γρήγορα και το τηλέφωνο να "βράζει". Δε νομίζω ότι ευθύνεται κάποιο πρόγραμμα που εγκατέστησα, γιατί δεν έχω βάλει πολλά, μόνο τα βασικά. Εντούτοις, θα δοκιμάσω hard reset και restore με κάποιο από τα πρώτα backups που είχα κρατήσει.
Κρίμα, γιατί το πρόβλημα φαίνεται να το έχουν και άλλοι χρήστες στο internet...

Δε χρειαζετε να βαλεις πολλα για να κολλησει εστω και 1...
Υπαρχουν προγραμματα που δε φαινονται στον (ας πουμε) task manager και τρεχουν κανονικα... ειδικα καποια startup...
Σιγουρα δε φταιει η συσκευη ή το λειτουργικο παντως...

Update:
Έκανα Hard Reset και restore με το τελευταίο backup (σημερινό). Περίμενα ότι θα ξαναπαρουσιάσει το πρόβλημα και όντως έτσι έγινε. Ξανά Hard Reset και restore με παλαιότερο backup, όπου δεν υπήρχε το πρόβλημα. Αποτέλεσμα; Το πρόβλημα φαίνεται να έχει λυθεί!
Συμπέρασμα; Φταίει/έφταιγε κάποιο πρόγραμμα που εγκαταστάθηκε στο ενδιάμεσο και το μυαλό μου πάει στο wmwifirouter, παρότι το είχα απεγκαταστήσει, γιατί δε μου δούλευε σωστά και γιατί δεν άφηνε (ακόμη και μετά την απεγκατάσταση) το Wi-Fi της συσκευής να κατεβάσει δεδομένα!
Σημειωτέον, το πρόγραμμα δουλεύει με το Kaiser (WM6, όχι WM6.1).

Γενικό συμπέρασμα: Βάλτε τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε συνήθως και μετά κάντε ένα backup που θα το φυλάτε ως κόρη οφθαλμού! ΜΕΤΑ, και μόνο μετά, πειραματιστείτε με άλλα προγράμματα. Επίσης, μη ξεχνάτε ότι τα WM 6.1 είναι καινούρια και δεν έχουν προσαρμοστεί όλα τα υπάρχοντα προγράμματα σε αυτά. Τα περισσότερα είναι συμβατά, κάποια όμως ενδέχεται να μην είναι. Να βλέπετε στις προδιαγραφές τους αν υποστηρίζουν και τα συγκεκριμένα Windows...

Ναι, οπως το φανταστικα...
PS. Aπορω με την χαιρεκακια μερικων iphone-ακιδων... Που αγοραζουν ενα τηλεφωνο σε μεγεθος παντοφλας νομιζοντας οτι κανει και τιποτα παραπανω απο photo dialing...!
The Greek Pul-Mur lives for ever!

Ενταξει βρε Energy δεν ειναι ακριβως έτσι, προσωπικα εγω εχω αναμεικτα συναισθηματα και απο τους 2 κόσμους, τιποτα δεν ειναι απολυτο...

Ενω αυτοι που αγοραζουν ενα τηλεφωνο και καλα για τις δυνατοτητες του, και δε χρησιμοποιουν ουτε το 1/10 αυτων, σε ποια κατηγορια ανηκουν?

Απάντηση: Re: O βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο νέος βασιλιάς HTC TOUCH DIAMOND

Ναι, οπως το φανταστικα...
PS. Aπορω με την χαιρεκακια μερικων iphone-ακιδων... Που αγοραζουν ενα τηλεφωνο σε μεγεθος παντοφλας νομιζοντας οτι κανει και τιποτα παραπανω απο photo dialing...!
The Greek Pul-Mur lives for ever!

Προφανώς αυτή η ελληνική νοοτροπία του Pul-Mur που λες έχει κατακτήσει τόσο κόσμο ανά την υφήλιο κ το αγοράζουν.......:flipout: -bye-

Το ότι είναι "παντόφλα" μήπως να οφείλεται στο γεγονός ότι έχει την μεγαλύτερη οθόνη ; λέω εγώ τώρα....

Ενταξει βρε Energy δεν ειναι ακριβως έτσι, προσωπικα εγω εχω αναμεικτα συναισθηματα και απο τους 2 κόσμους, τιποτα δεν ειναι απολυτο...

Συμφωνώ κ επαυξάνω. :a0210:
Κανένα δεν είναι τέλειο...αν υπάρχει τέτοιο δλδ...

έχοντας δουλέψει iphone, htc tytnII, και communicator... πιστεύω ότι καλύτερα τη δουλειά του για κάπως επαγγελματικό τηλέφωνο την κάνει το communicator.
To γιατί:
1. απροσκοπτα ελληνικά!
2. internet σε νορμαλ οθόνη και με καλύτερη ταχύτητα από τα άλλα 2
3. πρώτα απ'όλα τηλέφωνο! μπορούσες να τηλεφωνήσεις με το 1 χέρι! άντε να πάρεις τηλέφωνο ή να ψάχνεις για κάποια επαφή καταχωρημένη στο Tytn ή στο iphone... χωρίς και τα 2 χέρια στη συσκευή είναι αδύνατο! τώρα κάντα όλα αυτά στο φανάρι ή κρατώντας κάτι στο άλλο χέρι...
4. Δεν χρειάζεται να καθαρίζεις οθόνες κάθε 3 και λίγο.
5. Ανοικτό bluetooth και συμβατότητα με όλα! υπολογιστές, Η/F, τα πάντα. Και contacts update της προκοπής και σε mac και σε pc.
6. επιπλέον εκείνο που με ενόχλησε στο Kaizer/htc είναι η ΚΑΚΙΣΤΗ ποιότητα κατασκευής και η χείριστη οθόνη! να μην συζητήσω για την ποιότητα των φωτογραφιών ή τα videos...

Αυτά τα λίγα θυμάμαι αυτή τη στιγμή... για τα κλειδώματα κλπ νομίζω αναφέρθηκαν πολλοί...

Γεγόνος είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως "επαγγελματικό τηλέφωνο". Θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι αυτό που έχει γρήγορο και εύκολο μενού, ΔΕΝ κολάει, έχει ΔΥΝΑΤΗ μπαταρία, καλή και απρόσκοπτη ακουστική, πολύ καλό contacts update. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! γιατί 1 επαγγελματίας δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από 1 τηλέφωνο που κανει καλά τη δουλειά του ΩΣ τηλέφωνο! ένα καλό nokia ή SE δλδ... :grandpa:

Re: Απάντηση: O βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο νέος βασιλιάς HTC TOUCH DIAMOND

Ενω αυτοι που αγοραζουν ενα τηλεφωνο και καλα για τις δυνατοτητες του, και δε χρησιμοποιουν ουτε το 1/10 αυτων, σε ποια κατηγορια ανηκουν?

:SFGSFGSF:
Αυτοι ειναι δυστυχως τα θυματα της διαφημισης ("ειναι το καλυτερο") ειτε των μεν ειτε των δε...

Re: Απάντηση: Re: O βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο νέος βασιλιάς HTC TOUCH DIAMOND

Προφανώς αυτή η ελληνική νοοτροπία του Pul-Mur που λες έχει κατακτήσει τόσο κόσμο ανά την υφήλιο κ το αγοράζουν.......:flipout: -bye-
"o κοσμος" = αναφερεσε στα πανεξυπνα αμερικανακια?
Γιατι ολα τα αλλα ειναι παρανομο παραεμποριο... που οτιδηποτε παρανομο τραβαει το βλεμα... ειναι μοναδικο, ειναι πιο pul mur, εχει πολυ wow factor κλπ...
Δηλαδη απλα με αυτο που ειπες ανισχυσες αυτο που εγραψα παραπανω...! -bye-

Ας μην ξεχναμε και το i900 omnia της Samsung που θα ειναι η κορυφη των WM 6.1 για φετος...