o βοας

καντε κανα τεστ
δεν βλαπτει
κανει το απιστευτο πραγματικοτητα
μετα βλεπεις τον κοσμο με καχυποψια
λες να ?
και αν ?
ψαχτε το λιγο ..................

Παραγεμισμένο με άχυρα πρέπει να είναι.
Το λάστιχο ποτίσματος είναι πολύ δύσκολο υλικό και συναντάται σε πολύ ακριβότερες υλοποιήσεις.

:flipout::flipout::flipout::flipout:

με εστειλες τωρα,θεωρειται δλδ ανεβασμενη η αξια ενος καλωδιου το οποιο εχει εσωτερικα λαστιχο ποτισματος λογο του οτι ειναι δυσκολη η επεξεργασια του?Γιατι στο review που ειχα διαβασει το κοροιδευαν....

Απάντηση: Re: o βοας

με εστειλες τωρα,θεωρειται δλδ ανεβασμενη η αξια ενος καλωδιου το οποιο εχει εσωτερικα λαστιχο ποτισματος λογο του οτι ειναι δυσκολη η επεξεργασια του?Γιατι στο review που ειχα διαβασει το κοροιδευαν....

Ρε άντε απο δω.
Πλάκα κάνω.

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Λεω κ εγω ρε c Κωστα,γιατι εχουν βαλθει να μας τρελανουν...Να ρωτησω κατι ρε παιδια,τι υλικο θα ηταν αυτο που θα δικαιολογουσε μεγαλο παχος σε καλωδιο?Πχ,τα μεγαλα καλωδια της Shunyata,εχει κανει κανεις καμια αποπειρα να το ανοιξει απο περιεργια να δει τι εχει εσωτερικα κ του δινει τετοιο παχος?Αληθεια υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος για τον οποιο χρειαζονται να ειναι τοσο χοντρα η' απλα κ μονο για το ματι κ να δικαιολογουν την τρελη τιμη τους καποια?

Αυτά είναι καλώδια, οχι παίζουμε... Καταπίνει τον ενισχυτή και τον τρώει σιγά σιγά ! Μόλις ανοίγετε την συσκευασία είναι ναρκωμένο . Το μόνο που κάνετε , παίρνετε μια τανάλια και του βγάζετε τα δόντια, μετά το συνδέετε στο ρεύμα. Τα φίδια είναι εκπληκτικά για AC cords, είναι αγώγιμα και το δέρμα τους προστατεύει από RF και EMI. !

Τα πιο χοντρά καλώδια που έχω δεί (σίγουρα μαζί με αυτό) ήταν κάτι τρομερά που δεν είχα ρωτήσει μάρκα , κάτι σαν αυτά τα χοντρά μόβ-κόκκινα κορδόνια που βάζουν στις εκκλησίες και συνδέουν τις χρυσές κολώνες για να μην περνάει ο κόσμος.

Να κάνουμε ενα Test πάντως Χονδρών εναντίων Λιγνών. Φέρτε οτι πιο χοντρό στο μάτι να τα βάλουμε σε κόντρα με τα 1μμ. Solid Core της Mundorf !

Απάντηση: Re: o βοας

Λεω κ εγω ρε c Κωστα,γιατι εχουν βαλθει να μας τρελανουν...Να ρωτησω κατι ρε παιδια,τι υλικο θα ηταν αυτο που θα δικαιολογουσε μεγαλο παχος σε καλωδιο?Πχ,τα μεγαλα καλωδια της Shunyata,εχει κανει κανεις καμια αποπειρα να το ανοιξει απο περιεργια να δει τι εχει εσωτερικα κ του δινει τετοιο παχος?Αληθεια υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος για τον οποιο χρειαζονται να ειναι τοσο χοντρα η' απλα κ μονο για το ματι κ να δικαιολογουν την τρελη τιμη τους καποια?

Σιλικονη, διαφορα υγρα π.χ.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να κοροϊδεύουμε επειδή το καλώδιο είναι χοντρό κ θεωρούμε/τε ότι δεν κάνει δουλειά, αλλά μόνο εφέ...
Υπάρχουν περιπτώσεις που πράγματι δεν...
Υπάρχουν όμως κ περιπτώσεις που πίσω από το χ καλώδιο, κρύβεται τεχνογνωσία, μελέτη κτλ. Μεγάλο θέμα βέβαια ανοίγουμε πάλι...
Το ότι είναι χοντρό μπορεί να σημαίνει ότι διαθέτει μεγάλη προστασία από όλων των ειδών τα παράσιτα...σκεφτείτε το λίγο, μην το χλευάζετε κατευθείαν.
Άλλωστε ο καλύτερος κριτής είναι τα αυτιά μας.
Συν ότι το κάθε καλώδιο δεν σημαίνει ότι σε οποιοδήποτε σύστημα θα κάνει θαύματα...είναι θέμα ταιριάσματος...σε άλλα κάνει, σε άλλα όχι κτλ.

Για υγρά δεν έχω ακούσει.
Έχω ακούσει για Ήλιο όμως...
Κραδασμοί, μόνωση από RFI/EMI, ίσως και περίεργα υλικά που ζητάνε συγκεκριμένο περιβάλλον για να επιζήσουν.

Αμ τι; Για ρώτα τι περνάνε αυτοί που έχουν ενυδρεία με τροπικά ψάρια και ειδικά δίσκους! :flipout:

Αυτά είναι καλώδια, οχι παίζουμε... Καταπίνει τον ενισχυτή και τον τρώει σιγά σιγά ! Μόλις ανοίγετε την συσκευασία είναι ναρκωμένο . Το μόνο που κάνετε , παίρνετε μια τανάλια και του βγάζετε τα δόντια, μετά το συνδέετε στο ρεύμα. Τα φίδια είναι εκπληκτικά για AC cords, είναι αγώγιμα και το δέρμα τους προστατεύει από RF και EMI. !

Κάτι σχετικό είχε ποστάρει ο Κokar σε άλλη κατηγορία!!:flipout::flipout:

http://www.youtube.com/watch?v=sYF03VeoLuM

Σε κάποια καλώδια όπως της Shunyata το πάχος φαίνεται να οφείλεται στην γεωμετρία της πλέξης των αγωγών.

http://www.shunyata.com/Content/technical-PowerSnakes.html

Re: Απάντηση: o βοας

...σκεφτείτε το λίγο, μην το χλευάζετε κατευθείαν.

Ειδικά εγώ φίλε Μιχάλη όχι μόνο δεν τα χλευάζω αλλά
όταν βρίσκομαι πίσω από το rack των μηχανημάτων νιώθω σαν τον
Λαοκόοντα!!

Για υγρά δεν έχω ακούσει.
Έχω ακούσει για Ήλιο όμως...
Κραδασμοί, μόνωση από RFI/EMI, ίσως και περίεργα υλικά που ζητάνε συγκεκριμένο περιβάλλον για να επιζήσουν.
:flipout:

έχω ακούσει εγώ...
στο dr Strangelove ....(bodily fluids...):flipout:

και γιά κραδασμούς ...γιατί όχι..
σκεφτείτε το καημένο το σήμα, να τρέχει με 300000 km/s και στο διπλανό δωμάτιο η υπηρέτρια να έχει βάλει την ηλεκτρική...
:flipout:

Γέλα εσύ! Δεν ξέρεις!
Εδώ στην F1 με 300 km την ώρα αν πέσουν σε λακούβα θα δεις το αυτοκίνητο να ξεπουπουλιάζεται στον αέρα! Για σκέψου τα καημένα τα ηλεκτρόνια!

τι παιδεύεστε με βόες και κροταλίες... πάρτε καλώδιο απο πορτατίφ και βάλτε 2 μαγνήτες, εκεί να δείτε απόδοση!!!! lolol