Και αποτην αλλη πλευρα ,εκει που μπαινει,εχει παχος 2 χιλιοστα
με εστειλες τωρα,θεωρειται δλδ ανεβασμενη η αξια ενος καλωδιου το οποιο εχει εσωτερικα λαστιχο ποτισματος λογο του οτι ειναι δυσκολη η επεξεργασια του?Γιατι στο review που ειχα διαβασει το κοροιδευαν....
Λεω κ εγω ρε c Κωστα,γιατι εχουν βαλθει να μας τρελανουν...Να ρωτησω κατι ρε παιδια,τι υλικο θα ηταν αυτο που θα δικαιολογουσε μεγαλο παχος σε καλωδιο?Πχ,τα μεγαλα καλωδια της Shunyata,εχει κανει κανεις καμια αποπειρα να το ανοιξει απο περιεργια να δει τι εχει εσωτερικα κ του δινει τετοιο παχος?Αληθεια υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος για τον οποιο χρειαζονται να ειναι τοσο χοντρα η' απλα κ μονο για το ματι κ να δικαιολογουν την τρελη τιμη τους καποια?
Αυτά είναι καλώδια, οχι παίζουμε... Καταπίνει τον ενισχυτή και τον τρώει σιγά σιγά ! Μόλις ανοίγετε την συσκευασία είναι ναρκωμένο . Το μόνο που κάνετε , παίρνετε μια τανάλια και του βγάζετε τα δόντια, μετά το συνδέετε στο ρεύμα. Τα φίδια είναι εκπληκτικά για AC cords, είναι αγώγιμα και το δέρμα τους προστατεύει από RF και EMI. !
Λεω κ εγω ρε c Κωστα,γιατι εχουν βαλθει να μας τρελανουν...Να ρωτησω κατι ρε παιδια,τι υλικο θα ηταν αυτο που θα δικαιολογουσε μεγαλο παχος σε καλωδιο?Πχ,τα μεγαλα καλωδια της Shunyata,εχει κανει κανεις καμια αποπειρα να το ανοιξει απο περιεργια να δει τι εχει εσωτερικα κ του δινει τετοιο παχος?Αληθεια υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος για τον οποιο χρειαζονται να ειναι τοσο χοντρα η' απλα κ μονο για το ματι κ να δικαιολογουν την τρελη τιμη τους καποια?
...σκεφτείτε το λίγο, μην το χλευάζετε κατευθείαν.
Για υγρά δεν έχω ακούσει.
Έχω ακούσει για Ήλιο όμως...
Κραδασμοί, μόνωση από RFI/EMI, ίσως και περίεργα υλικά που ζητάνε συγκεκριμένο περιβάλλον για να επιζήσουν.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.