o βοας

ειδικα αν διπλα στο φορτατιφ
υπαρχει ενα μπουκαλι pampero aniversario
και ενα ποτηρι μπακαρα
ολα ιδια ειναι

προσοχη μην πεσουν οι φεριτες στο ποτηρι

Attachments

• 164_1.jpg
    164_1.jpg
    23.5 KB · Views: 16
  • imageshvjyde.jpg
    imageshvjyde.jpg
    3.9 KB · Views: 23
να και το πορτατιφ
με καλωδιο με γυαλισμενους αγωγους χρυσους

Attachments

• rgdas.jpg
    rgdas.jpg
    4 KB · Views: 24
Όντως, αλλά είμαστε και φοιτητές, και το plantation πολύ είναι.

Άμα δεν είχα και κολλητό μπάρμαν (σε κυριλέ μπαρ), δε θα τα ήξερα καν. Πήγαινα, έπινα 5-6 διαφορετικά και μετά έφευγα...:ADFADF1:

from the one and only premier cuban master blender
αυτο το 5-6 διαφορετικα δειχνει οτι ηξερες τι σου γινοτανε

Attachments

• sdf.jpg
    sdf.jpg
    1.4 KB · Views: 22
Τώρα, μετά τα δυο πρώτα δεν πολυήξερα τι μου γινότανε, αλλά λέμε...:D

Πάντως, το συγκεκριμένο δε μου λέει κάτι (είναι και μικρή η φωτο)...

Δεν θα επιμείνω καθόλου βέβαια αλλά εμένα μου φαίνονται υπερβολικά. Όπως και να το κάνουμε, για καλώδια ρεύματος μιλάμε και για μικρές μάλιστα αποστάσεις.
Δηλαδή αν θα πρέπει να βάλει κανείς κάτι τέτοιο εκεί, λόγω τόσο ιδιαίτερων συνθηκών του συστήματός του, τί θα πρέπει να κάνει από την πρίζα και πριν;! Θα βάλει καλώδια κουζίνας μέχρι πίνακα;!

Με κάθε επιφύλαξη βέβαια...

ρε παιδια ντρινκ κατι μην παμε απο αφυδατωση
μετα ολα τα καλωδια ειναι ιδια

Άμα το ρούμι δεν είναι από χαμένο πειρατικό καράβι… δεν έχουμε βρει το θησαυρό ακόμα.
Γιο Χο Χο, Γιο Χο Χο

Έχει κανείς καλή εκτέλεση του Λουκιανού? Άντε βάλτε το τραγουδάκι κ ένα ρούμι και βουρ για τη δοκιμή του βόα.

αυτο που εμαθα απο ενα περασμα απ το tobago σχετικα με το ρουμι ειναι οτι:
α) μετα τα τρια ποτηρακια δεν υπαρχουν παχουλες μαυρουλες και ολες χορευουν σαν την σακίρα
β) μετα τα τεσσερα ποτηρακια εχεις χορεψει και εχεις καλεσει ολες τις παχουλες μαυρουλες στο greece και αρχιζουν να σε κυνηγαν οι αντρες τους
γ) το πεμπτο το πινεις και κερνας και τους αντρες τους για να μη σε κανουν μαυρο

αυτο που εμαθα απο ενα περασμα απ το tobago σχετικα με το ρουμι ειναι οτι:
α) μετα τα τρια ποτηρακια δεν υπαρχουν παχουλες μαυρουλες ... ΜαυρουΚες τις λεγαμε στο Τρινινταντ ... και ολες χορευουν σαν την σακίρα
β) μετα τα τεσσερα ποτηρακια εχεις χορεψει και εχεις καλεσει ολες τις παχουλες μαυρουλες στο greece και αρχιζουν να σε κυνηγαν οι αντρες τους
γ) το πεμπτο το πινεις και κερνας και τους αντρες τους για να μη σε κανουν μαυρο

Hips don't lie
-bye-