Εγώ είδα και το πρώτο bann μέλους που ήρθε σε..σύρραξη με άλλο μέλος,το οποίο όμως δεν έφαγε bann, παρ όλο που οι χαρακτηρισμοί του ήτο επισης προσβλητικοί.
Χμμ, μπερδεμένοι κανόνες-ανεμοσκορπίσματα αποφάσεις !:grandpa:
A , και κατι αλλο.
Αν θελετε να γινετε "Αρτεμης", δεν εχετε παρα να πατησετε το παρακατω κουμπακι-σηματακι ........enjoy
![]()
Καλημερα και καλη......εβδομαδα κυριοι ! :SFGSFGSF:
Αν θελετε να γινετε "Αρτεμης", δεν εχετε παρα να πατησετε το παρακατω κουμπακι-σηματακι ........enjoy
![]()
Μα αυτό απλά ένα ριπόρτ δεν κάνει;;;
Δε θα κρίνει κάποιος αν είναι άξιο για έλεγχο, διαγραφή, μπαν;;;
χαφιεδισμός zebius
with out a point
Όταν είμαστε εδώ οι διαχειριστές το κάνουμε εμείς, όταν πετάμε χαρταετό γίνεται αυτόματα.
![]()
το εννοεις Vito αυτο ? ελπιζω να αστειευεσαι ? υπαρχει κατηγορια προτασεων οπου μπορεις να καταθεσεις της αποψεις σου και να δωσεις αλλες κατευθυνσεις ,αναμενουμε και εσενα και τα υπολοιπα μελη
Στέργιο ο χαρταετός της Διαχείρισης είναι hi-end?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτο Σπυρο το σχολιασες.
Αυτο το σχολιασες ????
Αρα, το παρον ειναι υπο την ανοχη τους ......( ευχαριστουμε ).
A , και κατι αλλο.
![]()
Καλημερα και καλη......εβδομαδα κυριοι ! :SFGSFGSF:
McZab;134622 Δημήτρη said:Μιά άποψη που είναι προκλητική για σένα μπορεί να είναι αποδεκτή απο άλλους που να μην αποδέχονται την δική σου.
Υποθέτω οτι γνωρίζεις πολυ καλά πώς ο τόπος μας τα τελευταία 33 χρόνια γέμισε απο ´δημοκράτες´που ουδόλως διαφέρουν απο αυτούς που και εσύ και εγώ καταδικάζουμε και αντιμαχόμαστε,παρά μονον στο ´προσωπείο´που φοράνε.
:ernaehrung004:
Μιά άποψη που είναι προκλητική για σένα μπορεί να είναι αποδεκτή απο άλλους που να μην αποδέχονται την δική σου.
Υποθέτω οτι γνωρίζεις πολυ καλά πώς ο τόπος μας τα τελευταία 33 χρόνια γέμισε απο ´δημοκράτες´που ουδόλως διαφέρουν απο αυτούς που και εσύ και εγώ καταδικάζουμε και αντιμαχόμαστε,παρά μονον στο ´προσωπείο´που φοράνε.
:ernaehrung004:
Προσωπικά πάντως ανησυχώ πιό πολύ για τούς ´φιλήσυχους´πολίτες που παρακολουθούν χωρίς να συμμετέχουν.
Αμάν με τις κακίες σας… άντε να πω και εγώ κάτι για να περάσει η ώρα…
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong.
Voltaire
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.