Ο Χαρταετός τής Διαχείρισης.

Re: Απάντηση: Ο Χαρταετός τής Διαχείρισης.

Εγώ είδα και το πρώτο bann μέλους που ήρθε σε..σύρραξη με άλλο μέλος,το οποίο όμως δεν έφαγε bann, παρ όλο που οι χαρακτηρισμοί του ήτο επισης προσβλητικοί.

Χμμ, μπερδεμένοι κανόνες-ανεμοσκορπίσματα αποφάσεις !:grandpa:

Προσωπικά δεν αισθάνομαι ούτε προσβεβλημένος ούτε φυσικά και προσβάλλων όμως. Δεν ζήτησα την προσωπική μου προστασία από τη διαχείριση, ζήτησα την προστασία του φόρουμ από το να γίνει "φωλιά"...

Μήπως αυτός που έγινε banned, έγινε για άλλον λόγο λοιπόν και όχι για τον τρόπο διατύπωσης απλά?

Δημήτρη, η πρόκληση δεν είναι μόνο προιόν ύφους και ύβρεων αλλά κυρίως άποψης. Τα περισσότερα όμως έχουν ήδη λεχθεί.

A , και κατι αλλο.

Αν θελετε να γινετε "Αρτεμης", δεν εχετε παρα να πατησετε το παρακατω κουμπακι-σηματακι ........enjoy -bye-

565768

Καλημερα και καλη......εβδομαδα κυριοι ! :SFGSFGSF:

Τι σημαίνει αυτό ?
Πάλι αγγλικά μπροστά μου :chinscratch:

Αν θελετε να γινετε "Αρτεμης", δεν εχετε παρα να πατησετε το παρακατω κουμπακι-σηματακι ........enjoy -bye-

565768

Αμαν!!!!! Δεν ηξερα τι ειναι αυτο και μπορει να το εχω πατησει σε κανεναν φουκαρα...:AFADF0:

Μα αυτό απλά ένα ριπόρτ δεν κάνει;;;
Δε θα κρίνει κάποιος αν είναι άξιο για έλεγχο, διαγραφή, μπαν;;;

Απάντηση: Re: Ο Χαρταετός τής Διαχείρισης.

Μα αυτό απλά ένα ριπόρτ δεν κάνει;;;
Δε θα κρίνει κάποιος αν είναι άξιο για έλεγχο, διαγραφή, μπαν;;;

Όταν είμαστε εδώ οι διαχειριστές το κάνουμε εμείς, όταν πετάμε χαρταετό γίνεται αυτόματα.

:flipout:

πλακα κανει ο Χρηστος ,Zebius μας ξερει ολους πολυ καλα και γνωριζει απο πρωτο χερι τους χαρακτηρες μας και τον τροπο λειτουργιας μας

το παραπανω εργαλειο απλως βοηθα να μην χρειαζομαστε 30 ατομα να ελεγχουν 1290 επισκεψεις την ημερα και 600 μηνυματα , η χρηση του ειναι στο χερι του του εκάστοτε μέλους και οι διαχειριστες αποφασίζουν ανάλογα

χαφιεδισμός zebius

with out a point

το εννοεις Vito αυτο ? ελπιζω να αστειευεσαι ? υπαρχει κατηγορια προτασεων οπου μπορεις να καταθεσεις της αποψεις σου και να δωσεις αλλες κατευθυνσεις ,αναμενουμε και εσενα και τα υπολοιπα μελη

το εννοεις Vito αυτο ? ελπιζω να αστειευεσαι ? υπαρχει κατηγορια προτασεων οπου μπορεις να καταθεσεις της αποψεις σου και να δωσεις αλλες κατευθυνσεις ,αναμενουμε και εσενα και τα υπολοιπα μελη

Ούτε αστειεύομαι ούτε και το παίρνω και πολύ σοβαρά... Μέσα στο κλίμα και μαζί κ με το ban και όλα τα 'απαγορεύονται', το κουμπάκι τέτοια εικόνα μου δημιούργησε.

Βέβαια δεν το είχα προσέξει πιο πριν!

:edit: παίζει να κατάλαβα λάθος για το κομβίον!

Αυτο Σπυρο το σχολιασες.

Αυτο το σχολιασες ????

Αρα, το παρον ειναι υπο την ανοχη τους ......( ευχαριστουμε ).

A , και κατι αλλο.

565768

Καλημερα και καλη......εβδομαδα κυριοι ! :SFGSFGSF:

Χρήστο μου ,το οτι άνοιξα thread σχετικά με τον κανονισμό λειτουργίας απετέλεσε το δικό μου σχόλιο σε αυτό που σημείωσες.Ομως θελω να πιστεύω οτι τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά γιά όλους μας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο Χαρταετός τής Διαχείρισης.

McZab;134622 Δημήτρη said:
Μιά άποψη που είναι προκλητική για σένα μπορεί να είναι αποδεκτή απο άλλους που να μην αποδέχονται την δική σου.
Υποθέτω οτι γνωρίζεις πολυ καλά πώς ο τόπος μας τα τελευταία 33 χρόνια γέμισε απο ´δημοκράτες´που ουδόλως διαφέρουν απο αυτούς που και εσύ και εγώ καταδικάζουμε και αντιμαχόμαστε,παρά μονον στο ´προσωπείο´που φοράνε.
:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο Χαρταετός τής Διαχείρισης.

Μιά άποψη που είναι προκλητική για σένα μπορεί να είναι αποδεκτή απο άλλους που να μην αποδέχονται την δική σου.
Υποθέτω οτι γνωρίζεις πολυ καλά πώς ο τόπος μας τα τελευταία 33 χρόνια γέμισε απο ´δημοκράτες´που ουδόλως διαφέρουν απο αυτούς που και εσύ και εγώ καταδικάζουμε και αντιμαχόμαστε,παρά μονον στο ´προσωπείο´που φοράνε.
:ernaehrung004:

Σπύρο ουδέποτε επέλεξα να κρυφτώ πίσω από την δύναμη και την άνεση που σου δίνει το να ανήκεις στην πλειοψηφούσα άποψη, ήταν άλλωστε πρακτικά αδύνατο. Και σήμερα ισχύει το ίδιο. Σκέφτομαι δε να αρχίσω να γράφω με ονοματεπώνυμο. :coool: Αυτό όμως που αποτελλεί τη μεγαλύτερη πρόκληση του καιρού μας και θα το γράψω για χιλιοστή φορά, είναι να διαχωρίζεται η εικόνα από την ουσία, η βιτρίνα από το προιόν, αυτό που λες και εσύ, το "προσωπείο" από το πρόσωπο.
Φαίνεται ότι χωρίς ταρακούνημα αυτό δεν γίνεται...Κι εγώ σαν (μερικώς) οπαδός των "καταστασιακών" προσφέρομαι να το δημιουργώ με τις όποιες συνέπειες μπορεί να έχει αυτό...

Σε αυτό το τελευταίο ταιριάζουμε.Οπως και σε οτι γράφεις περί εικόνας και ουσιας.Προσωπικά πάντως ανησυχώ πιό πολύ για τούς ´φιλήσυχους´πολίτες που παρακολουθούν χωρίς να συμμετέχουν.

Προσωπικά πάντως ανησυχώ πιό πολύ για τούς ´φιλήσυχους´πολίτες που παρακολουθούν χωρίς να συμμετέχουν.

:grinning-smiley-043

Εγω παντως ακομα θα περιμενω δειγματα γραφης που να δειχνουν οτι ΟΛΟΙ εχουν κατανοησει την 2η ευκαιρια που μας δινεται σαν φορουμ...

Αμάν με τις κακίες σας… άντε να πω και εγώ κάτι για να περάσει η ώρα…

It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong.
Voltaire

Απάντηση: Re: Ο Χαρταετός τής Διαχείρισης.

Αμάν με τις κακίες σας… άντε να πω και εγώ κάτι για να περάσει η ώρα…

It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong.
Voltaire

Γιωργο, αυτο ειναι πολυ σωστο, 2 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043
Ενα για τον Βολταιρο, και αλλο ενα για σενα...-bye-