Ο Χαρταετός τής Διαχείρισης.

α καλα σμίξανε τα γαυρακια τωρα...τα πιασαμε τα λεφτα μας

να κανονισουμε για καφε Σπυρο,Γιωργο μου λειψε η ψαρίλα σας εεε η παρεα σας ήθελα να πω

Απάντηση: Re: Ο Χαρταετός τής Διαχείρισης.

α καλα σμίξανε τα γαυρακια τωρα...τα πιασαμε τα λεφτα μας

να κανονισουμε για καφε Σπυρο,Γιωργο μου λειψε η ψαρίλα σας εεε η παρεα σας ήθελα να πω

Ασε ρε φίλε που θα πιούμε και καφέ με την εξουσία.Αφού είμαστε ζουλιάρηδες.:flipout: :flipout: :flipout:
Κανονίστε.-bye- -bye-

εμείς φταίμε που λαδωσαμε κοσμακη να παρετε και τα δωρα της πιτας ου να μου χαθειτε αχάριστοι

ποια γραπτα σου ρε Βασιλη
εδώ φτάσαμε να λέμε τι Μολιέρος τι Βολτέρος

δεν αναλύεται,
καπου το διάβασα εδώ μέσα αν το βρω θα στο κοτσαρω

Απάντηση: Re: Ο Χαρταετός τής Διαχείρισης.

Αμάν με τις κακίες σας… άντε να πω και εγώ κάτι για να περάσει η ώρα…

It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong.
Voltaire

:grinning-smiley-043

εδώ θα βρεις αυτό που ζητάς

Και μην ξεχνάμε κάτι που κανείς δεν το αναφέρει. Φασισμός είναι το να σχολιάζουμε το πρόσωπο που εκφέρει άποψη και οχι την ίδια την άποψη.
Δυστυχώς ορισμένοι οι οποίοι είναι ψευτοαριστεροί και δήθεν αντιρατσιστές, έχουν διαβάσει Μολιέρο(εαν θυμάμαι καλά το πρόσωπο) ο οποίος είπε το γνωστό ρητό πως <<θα διαφωνώ με την άποψή σου αλλα θα δώσω και την ζωή μου για να . . . μπορείς να την εκφέρεις>> και το έχουν παραποιήσει βάζοντας την λέξη "μην" λίγο πρίν το τέλος του κειμένου. Καταλαβαίνεις που εννοώ.:antlers:

:grinning-smiley-043

Κολωνάκι χλωμό το βλέπω .Αλλως τε μερικοί χαρταετοί πλουμιστοί ,που πήγαν να πετάξουν την Καθαρή Δευτερα δεν σηκώθηκαν ουτε μισό μετρο απο το έδαφος.Το πολύ μπιχλιμπίδι πάντα έβλαπτε,όπως και οι μάσκες άλλως τε που κάποια στιγμή πέφτουν έστω και με καθυστέρηση.

Κολωνάκι χλωμό το βλέπω .Αλλως τε μερικοί χαρταετοί πλουμιστοί ,που πήγαν να πετάξουν την Καθαρή Δευτερα δεν σηκώθηκαν ουτε μισό μετρο απο το έδαφος.Το πολύ μπιχλιμπίδι πάντα έβλαπτε,όπως και οι μάσκες άλλως τε που κάποια στιγμή πέφτουν έστω και με καθυστέρηση.

γιατον χαρταετο του νομαρχη λες ;;;;;;:drummer:

η ; γενικα για χαρταετους ;;;;;;;; :flipout: :flipout: