Ο δικός μου W5000

Απάντηση: Re: Ο δικός μου W5000

Εμεις ειμαστε οι γρηγοροι η εσυ που τον "χτυπησες " τσακ μπαμ???

ελα να ερχεται και ο Lumagen.........

Μπά.... Τι να τον κάνει τον Lumagen; Το αντίθετο χρειάζεται, κάποιο μηχάνημα που να αφαιρεί sharpness...
icon10.gif

Δημήτρη καλορίζικος... ´
Πρώτα γράψε ώρες..... Να ηρεμήσει η λάμπα και να στρώσει το πανελάκι ώστε να μειωθεί ο θόρυβος... Μετά μιά χρωματική ρύθμιση γιατί από μαμά τα χρώματα είναι λίγο "σκοτωμένα", και μετά...... :music-smiley-005:
Πάρα πολύ καλό κομμάτι... Ευκρίνεια ξυράφι και αρκετό φώς...
Αν υπολογίσεις και το κόστος... άντε γειά είναι το μηχανάκι. Σε 60-70 ώρες που θα έχει ρυθμιστεί κιόλας τα ξαναλέμε... Πιστεύω οτι θα πετάει.
Καλορίζικος και καλές θεάσεις. :ernaehrung004:

Δημήτρη, τώρα που έγινες διαχειριστής, νομίζω ότι πρέπει να περάσω από το σπίτι σου να σου πω κάποια πράγματα, έτσι για να μπεις στο πνεύμα. ;)

Τι; Πήρες προβολέα; Α, δεν το είχα προσέξει. Καλορίζικος! :p

Εκανες την καλυτερη 'εποχιακη' αγορα.Το μηχανημα σκοτωνει.Αντε βρε....καλο κρεμασμα...και γρηγορα photos..-bye-

Καλές Θεάσεις…

Το μηχάνημα είναι εξαιρετικό απο οποια οπτική γωνία και να το δούμε (επιδόσεις, κόστος κλπ) Best Buy αυτή την εποχή ;)

Δημητρη καλορiζικος.. περιμενω εντυπωσεις, γιατι δεν σου κρυβω... με ενδιαφερει κι εμενα!
Αληθεια , εχει το νεο firmware για τα 24p ?
Γιάννη όχι το νέο firmware είναι ακόμα σε test…μετά τα μέσα Φεβρουαρίου αναμένουμε τις εξελίξεις από αυτό το μέτωπο ;) αναμονή…

Αν εσύ δεν διακρίνεσαι για την υπομονή σου, φαντάζομαι τι θα λέτε για εμένα πίσω από την πλάτη μου με τον Κούλη :p

Καλορίζικος (και αναμένουμε νέα και για το firm)!

ΥΓ Ελπίζω να έχεις Dominos κοντά σου :p

YΓ 2 Διακρίνω λίγο άγχος στον τίτλο του θέματος; aka OK, δικός σου είναι δεν θα στον πάρει κανείς :p

καλορυζικος δημητρη και απο μενα.γιανα ειναι κατι fullhd δεν ειναι αναγκη να αναγραφεται το fullhd μπορει να αναγραφεται μονο το hdready.προσφατα πηρα μια οθονη για το pc 1920*1200 ενω στα χαρτια και στην πραξη υποστηριζει 1080π24π hdmi-bye- πανω της λεει μονο hdready
Καλοριζικος Δημητρη! -bye-

Περιμενουμε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ screenshots! :drummer:

Υ.Γ : Γιατί γράφει πάνω HD-ready και ΟΧΙ Full HD ???

Η αλήθεια είναι ότι δεν διακρίνομαι για την υπομονή μου..

Η συνέχεια αύριο, αν τα καταφέρω να τον κρεμάσω.. χρειάζομαι νέα βάση. :coool:

Προφανώς κάτι σε έβαλε στην πρίζα...:flipout:

Γιατί από όσο σε γνωρίζω...υπομονή να φάνε και οι κότες...:D

Α...καλορίζικος φίλτατε και καλές θεάσεις...

Ήρθε η ώρα να παίξουμε έτσι?:worshippy:

Να τον χαρεις !
H τιμη του παιζει μεταξυ 2000-2100,(σημερινη ενημερωση) και σιγουρα ενδιαφερει και μενα ...

Δηλαδή αν έμπαινες διαχειριστής στην εκτός τι θ αγόρασες ? Μήπως ένα βαρέλι Nescafe ?

Μπράβο Δημήτριε . Πολύ σωστή επιλογή .Αν και δεν τον έχω δει να παίζει πιστεύω πως είναι η καλύτερη αγορά σήμερα

Αλήθεια εγώ που έχω τον 8720 αξίζει να μεταβώ σε αυτόν η να περιμένω ακόμα αφού βλέπω αποκλειστικά DVD ?

Καλορίζικος Δημήτριε!!!!!!!!!!

Πολύς κόσμος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το μηχάνημα. Σου εύχομαι να το χαρείς!!!!!!!!!!!!:ernaehrung004::ernaehrung004:

ΥΓ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ FULL HD. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ 1080. ΑΣ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ FULL ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ''ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ'' ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ. ΤΕΛΟΣ....

Re: Απάντηση: Ο δικός μου W5000

Δηλαδή αν έμπαινες διαχειριστής στην εκτός τι θ αγόρασες ? Μήπως ένα βαρέλι Nescafe ?

Άστα να πάνε.. Πάλι καλά που δεν είμαστε φόρουμ για αυτοκίνητα.. :ADFADF1:

Μπράβο Δημήτριε . Πολύ σωστή επιλογή .Αν και δεν τον έχω δει να παίζει πιστεύω πως είναι η καλύτερη αγορά σήμερα

Αλήθεια εγώ που έχω τον 8720 αξίζει να μεταβώ σε αυτόν η να περιμένω ακόμα αφού βλέπω αποκλειστικά DVD ?

Τη στιγμή που ο 8720 είναι (κατ´εμέ) ο καλύτερος 720p που έχει κυκλοφορήσει (και κατά πάσα πιθανότητα ever..) δεν νομίζω ότι σε επείγει να τον αλλάξεις. Κράτα τον για κανα εξάμηνο, να βγουν και 1-2 firmware ακόμα.. και βλέπουμε..

Υ.Γ. Λίγο αργότερα ανεβάζω το φρέσκο υλικό.. stay tuned!