Ας πω και εγω λοιπον.
Ημουν 20 χρονων. Ενα βραδακι και ενω ημουν κομματια τελειως απο ξυδια καθομουν στο κρεβατι μου και ακουγα μουσικη. Τοτε ειχα κατι μεγαλα Pioneer αρκετα καλα με ενα Pioneer δικαναλο. Ξερετε...Μεγαλα woofer κυριως για dance μουσικη αντε και κανα Cafe del Mar.
Εκει λοιπον που ειχα ξαπλωσει στο κρεβατι με ενα ηχειο απο τα δεξια μου και ενα απο τα αριστερα μου μου ερχεται η φαεινη ιδεα, που να μην μου ερχοταν

, να παω να αγορασω ενα καλυτερο ηχοσυστημα. Τοτε δεν ειχα ιδεα τι εστι hi-end.
Παω την αλλα μερα στη Sony (τοσο ηξερα, ξανα

) και αγοραζω τον καλυτερο δικαναλο που ειχαν, εναν απο τη σειρα es. Επρεπε ομως να βρω και ηχειο. Τι να κανω, τι να κανω θα παω να παρω τον Ηχο λεω να δω τι προτεινουν. :smash:. Κοιταξα να βρω τα περισσοτερα αστερακια στη χαμηλοτερη τιμη. :twoguns:.
Ηταν τα Triangle Naia. Παω και τα παιρνω απο το Σισικη στη Ν.Ιωνια και μου ερχεται σπιτι με κατι αντικραδασμικα Nordost και τα Red dawn. Μου λεει "Θα παιζουν καλυτερα ετσι"....Λεω "δεν παει καλα ο ανθρωπος". Τελος παντων τα πηρα. Μου λεει "Με τι ενισχυτη θα τα παιξεις?". Του δειχνω τον Sony και εβαλε τα γελια. Ετσι γυρναω πισω τον Sony στην αντιπροσωπια και παω στην Exclusive Audio και παιρνω ενα Musical Fidelity Nuvista αυτους που ειχαν βγει μονο 500 κομματια παγκοσμιως.
Μετα δεν μου αρεσε το Triangle και περνω ενα Harbeth βασης, το οποιο το βαρεθηκα και πηρα πισω τα Triangle. Εν τω μεταξυ ειχα παρει και ενα Musical Fidelity cd player το Α3 νομιζω. Μετα δινω τον Nuvista και περνω τους Graaf Modena OTL monoblock και το A3 και περνω το Resolution Audio Opus 21. Εν τω μεταξυ ειχα χτυπησει και ενα setακι valhalla.:music-smiley-005:
Mετα στα 24 μου ειπα να κινηθω χοντρα. Δινω τα Naia και περνω τα Kharma 3.2. Στη συνεχεια δινω τον Graff και περνω τον Gryphon Diablo. Επισης δινω το Opus και περνω το Consonance droplet. Σε εξι μηνες δινω το droplet και περνω το Emm labs cdsa.
Στη συνεχεια εδωσα τον Gryphon και πηρα Mcintosh προ τελικο και τα Κharma 3.2 και πηρα τα Verity Sarastro.
Σημερα πηρα και ενα πολυμπριζο furutech.
Γενικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο τον τωρινο μου ηχο, που ελπιζω να με συντροφευσει για πολλα πολλα χρονια.