Ο δρόμος προς την Ιθάκη

Ενα έχω να πώ.Καλύτερα να ακούς,να μαζεύεις εμπειρίες και...χρήματα και τελικά να παίρνεις κάτι που λέει,παρά να αναλώνεσαι χάνοντας και πολλά χρήματα κι αλλάζοντας μέτρια μηχανάκια κάθε τόσο.

Εμείς πληρώσαμε για να μάθουμε μερικά πράγματα,άς πληρώσουν κι άς ταλαιπωρηθούν τουλάχιστον πολύ λιγότερο κάποιοι φίλοι,επωφελούμενοι των δικών μας εμπειριών...

mmmmm λοιπόν λοιπόν !! δεν φταίω εγώ εσείς ρωτήσατε ,,
δεκάδες diy ενισχυτές
σχεδόν το 80% του ελεκτορ
όλα τα κιτ της c&a και της smart kit και ενα τελικό της veleman
στα έτοιμα τώρα
ενισχυτές
kenwood
sony
pioneer
marantz
naim nac
audio alchemy
magnum
rg9 line
musikal fidelity
mini aria
burson audio
και κάμποσους άλλους
απο cdia
marantz philips denon naim sony cambridge
καμία 15 αρια σύνολο μάχης

δεν έχει νόημα ώμος να αραδιάσουμε μάρκες ( ασε που βαρέθηκα να σκέφτομαι !!)
σκοπός είναι να δούμε τι αποκομίσαμε οχι εντέλει απο συγκεκριμένες μάρκες αλλά απο σχολές
ως εκ τούτου εγω η Ιθάκη ΝΟΜΊΖΩ δηλαδή :damnyou: πρέπει να πέφτει ανάμεσα σε μονοδρομα ηχεία και λαμπάτα μηχανάκια με πηγή πρώτα απόλα
cd για αναφορικό άκουσμα , και βινύλιο για χαβαλέ και ατμόσφαιρα :grinning-smiley-043
το κόστος του εισιτηρίου για Ιθάκη το έχω προσδιορίσει 9-10 χιλιάρικα ουτε sent παραπάνω
(τριτη θέση τουριστική δηλαδή !!)

Last edited:
9 - 10 χιλιάρικα είναι ένα αρκετά αξιοπρεπές ποσόν και με έξυπνες και
στοχευμένες κινήσεις μπορεί να έχει κανείς έναν πάρα πολύ καλό ήχο
και να απολαμβάνει την μουσική χωρίς φόβο και πάθος!

Ενα έχω να πώ.Καλύτερα να ακούς,να μαζεύεις εμπειρίες και...χρήματα και τελικά να παίρνεις κάτι που λέει,παρά να αναλώνεσαι χάνοντας και πολλά χρήματα κι αλλάζοντας μέτρια μηχανάκια κάθε τόσο.

Εμείς πληρώσαμε για να μάθουμε μερικά πράγματα,άς πληρώσουν κι άς ταλαιπωρηθούν τουλάχιστον πολύ λιγότερο κάποιοι φίλοι,επωφελούμενοι των δικών μας εμπειριών...

Δεν λέω σε γενικές γραμμές συμφωνώ, αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι μόνο
στον προσωπικό χώρο που θα στηθεί το σύστημα θα βγάλεις 100% ασφαλή
συμπεράσματα, κάτι πού οδηγεί πολλές φορές σε παραπάνω αγορές!