Ο Epson EH-R4000 στο περίπτερο της Epson στην HiEnd AVShow 2010!

Απάντηση: Re: Ο Epson EH-R4000 στο περίπτερο της Epson στην HiEnd AVShow 2010!

Ενταξει να μην τους λεμε σκετο lcd αλλα οχι και να λεμε πως δεν ειναι lcd η οτι δεν εχουν σχεση με lcd.
Παντως η epson νομιζω πως βαζει τα πραγματα στη σωστη τους θεση.
Σου λεει 3lcd reflective και καθαρισε

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πάση θυσία να παίξει ένα "κακό" κομμάτι προπαραγωγής στην έκθεση ντε και καλά! Κακή σύγκλιση, εσκεμένα μικρή οθόνη για μεγάλη φωτεινότητα (μην μου πείτε ότι δεν βρήκαν μεγαλύτερη) και κίνηση που δεν σκότωνε...Αν εσείς είχατε φτιάξει ένα μηχάνημα με την υπόσχεση να κάνει ΤΗΝ διαφορά στην αγορά με τόσες ατέλειες θα το δείχνατε πριν το δορθώσετε; Και πόσοι από αυτούς που το είδαν έμαθαν ότι είναι προπαραγωγής; Εγώ το είδα την Παρασκευή, δεν μου άρεσε και έμεινα με την εντύπωση ότι ΠΑΛΙ υπάρχει θέμα σύγκλισης...
Οι αγοραστές λιγοστεύουν όσο περνά ο καιρός, κρίσεις πάνε και έρχονται, λίγη περισσότερη προσοχή από τα τμήματα marketing δεν βλάπτει...
Φιλικά,
Γιάννης

Re: Απάντηση: Re: Ο Epson EH-R4000 στο περίπτερο της Epson στην HiEnd AVShow 2010!

Ενταξει να μην τους λεμε σκετο lcd αλλα οχι και να λεμε πως δεν ειναι lcd η οτι δεν εχουν σχεση με lcd.
Παντως η epson νομιζω πως βαζει τα πραγματα στη σωστη τους θεση.
Σου λεει 3lcd reflective και καθαρισε

Kαλά θα ήταν να γινόταν για να μπουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση, Ανδρέα, αλλά εμένα γιατί μου μυρίζει απλώς προσπάθεια του τμήματος marketing να παρουσιάσει ως καινούριο, κάτι που υπάρχει εδώ και μια 5ετία από άλλους κατασκευαστές; :p

"Τώρα, η Epson, πάει την τεχνολογία LCD ένα βήμα μπροστά..." :flipout:

Και γιατι να μην το παμε ακομα πιο μακρυα όταν πριν από 5 χρονια αυτοι οι κατασκευαστές με το marketing τους καταφεραν να βγαλουν τη ρετσινιά του "κακού ονόματος" lcd διαχωρίζοντας μαλιστα την σχεση τους με την μαμα epson.
Ομορφες οι αλλαγές των ονομάτων αλλα το ζητουμενο (που ηταν και ειναι το ιδιο από ολους τους Lcdοφορεμένους ) ηταν να γινουν καλύτεροι από τους dlp…
Και μεχρι σημερα δεν εγιναν…

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πάση θυσία να παίξει ένα "κακό" κομμάτι προπαραγωγής στην έκθεση ντε και καλά! Κακή σύγκλιση, εσκεμένα μικρή οθόνη για μεγάλη φωτεινότητα (μην μου πείτε ότι δεν βρήκαν μεγαλύτερη) και κίνηση που δεν σκότωνε...Αν εσείς είχατε φτιάξει ένα μηχάνημα με την υπόσχεση να κάνει ΤΗΝ διαφορά στην αγορά με τόσες ατέλειες θα το δείχνατε πριν το δορθώσετε; Και πόσοι από αυτούς που το είδαν έμαθαν ότι είναι προπαραγωγής; Εγώ το είδα την Παρασκευή, δεν μου άρεσε και έμεινα με την εντύπωση ότι ΠΑΛΙ υπάρχει θέμα σύγκλισης...
Οι αγοραστές λιγοστεύουν όσο περνά ο καιρός, κρίσεις πάνε και έρχονται, λίγη περισσότερη προσοχή από τα τμήματα marketing δεν βλάπτει...
Φιλικά,
Γιάννης

Τα είπες όλα, συνονόματε!!!:a0210::a0210:

αν ενα προιον 6000ε δεν κανει κλικ στον Δημητρακουδη , εμενα μου αρκει.

Θα περιμένω να δω το τελικό μηχάνημα για να κρίνω.. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Epson, το μηχάνημα που είδαμε δεν ήταν αντιπροσωπευτικό των δυνατοτήτων της τεχνολογίας. Τους πιστεύω, μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο. Θα το διαπιστώσουμε τον Γενάρη..

Re: Απάντηση: Ο Epson EH-R4000 στο περίπτερο της Epson στην HiEnd AVShow 2010!

Ομορφες οι αλλαγές των ονομάτων αλλα το ζητουμενο (που ηταν και ειναι το ιδιο από ολους τους Lcdοφορεμένους ) ηταν να γινουν καλύτεροι από τους dlp…
Και μεχρι σημερα δεν εγιναν…

<γκούχου> υποκειμενικό..... <γκούχου>

Ε καλά… εξαρτάτε και τι ζητας απο τον προβολέα σου...
Παντως φανταζομαι πως ολη αυτη η φασαρία δεν γινετε απλως για να μεγαλώνει το on off...
Αν μπορούσαν ας έβγαζαν με lcd μεγαλύτερο ansi ( αυτο θα ηταν μια καλη φασαρία)

Παντως, αν μια τεχνολογια εχει μεινει στασιμη τα τελευταια χρονια, αυτη ειναι τα DLP... Ακομα και τα απλα LCD εχουν κανει τρομερες προοδους.

Τίποτα ιδιαίτερο στο μαύρο;

Όπως αναμενόταν δλδ.

PreProduction και πράσινα άλογα (αυτό ισχύει μόνο για καμιά ρύθμιση χρωματος κλπ - άντε και με μία επιφύλαξη για την ίριδα στην προκειμένη περίπτωση).

Ισα ίσα, το γεγονός της κακής σύγκλισης, που είναι βασικό, δεν ειναι θεμα pre production κομματιού. Μάλλον το αντίθετο (τα pp κομματια είναι πιο προσεγμένα συνήθως σε τέτοια πράγματα).

Πάμε παρακάτω...

Το θεμα σε αυτά τα πρωτα μοντελα παρουσιάσεων δεν νομίζω πως εχει να κανει μονο με το γεγονος πως πρόκειται για κομμάτια προπαραγωγης αλλα και με την παγκόσμια βολτα που κανουν από αντιπροσωπεία σε αντιπροσωπεία και απο περιοδικό σε περιοδικο ώστε να γραφούν οι πρωτες εντυπωσεις…
Ειδικα σε ότι αφορα την σύγκληση ενός τριτσιπου είναι πολύ εύκολο να γινει φραπε ( μιλώντας για τα πανελ του) όταν πακετάρεται και ξανα πακετάρεται και μεταφέρεται από την μια πολη στη άλλη.
Εδώ σου χαλάει προβολέας και το σκέφτεσαι να τον στείλεις μηπως γυρίσει χειρότερος ...

απ'τη στιγμη που δεν ειναι τελικο προιον,κακως το εφεραν στην εκθεση,πολυ χαλι,κριμα.

Υ.Γ. δε βλεπω κανενα να σχολιαζει τον ηχο,μονο εγω βγηκα ξυρισμενος απ'την αιθουσα?