Σου λεει 3lcd reflective και καθαρισε
OLCD (overpriced lcd)![]()
Ενταξει να μην τους λεμε σκετο lcd αλλα οχι και να λεμε πως δεν ειναι lcd η οτι δεν εχουν σχεση με lcd.
Παντως η epson νομιζω πως βαζει τα πραγματα στη σωστη τους θεση.
Σου λεει 3lcd reflective και καθαρισε
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πάση θυσία να παίξει ένα "κακό" κομμάτι προπαραγωγής στην έκθεση ντε και καλά! Κακή σύγκλιση, εσκεμένα μικρή οθόνη για μεγάλη φωτεινότητα (μην μου πείτε ότι δεν βρήκαν μεγαλύτερη) και κίνηση που δεν σκότωνε...Αν εσείς είχατε φτιάξει ένα μηχάνημα με την υπόσχεση να κάνει ΤΗΝ διαφορά στην αγορά με τόσες ατέλειες θα το δείχνατε πριν το δορθώσετε; Και πόσοι από αυτούς που το είδαν έμαθαν ότι είναι προπαραγωγής; Εγώ το είδα την Παρασκευή, δεν μου άρεσε και έμεινα με την εντύπωση ότι ΠΑΛΙ υπάρχει θέμα σύγκλισης...
Οι αγοραστές λιγοστεύουν όσο περνά ο καιρός, κρίσεις πάνε και έρχονται, λίγη περισσότερη προσοχή από τα τμήματα marketing δεν βλάπτει...
Φιλικά,
Γιάννης
αν ενα προιον 6000ε δεν κανει κλικ στον Δημητρακουδη , εμενα μου αρκει.
Ομορφες οι αλλαγές των ονομάτων αλλα το ζητουμενο (που ηταν και ειναι το ιδιο από ολους τους Lcdοφορεμένους ) ηταν να γινουν καλύτεροι από τους dlp…
Και μεχρι σημερα δεν εγιναν…
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.