takisot Μέλος Δ.Σ. Staff member 17 June 2006 29,256 Παλλήνη 25 October 2010 #41 Εδω ειμαστε της εικονας!
Δημήτρης Δημητρακούδης Super Moderator Staff member 18 June 2006 27,704 \\Ελλάδα\Αθήνα\Ν.Ιωνία 25 October 2010 #42 Είχε και ηχεία;
Γιάννης Χατζηγεωργίου AVClub Fanatic 19 June 2006 35,670 25 October 2010 #43 Λάκης said: απ'τη στιγμη που δεν ειναι τελικο προιον,κακως το εφεραν στην εκθεση,πολυ χαλι,κριμα. Υ.Γ. δε βλεπω κανενα να σχολιαζει τον ηχο,μονο εγω βγηκα ξυρισμενος απ'την αιθουσα? Click to expand... Ποιον ήχο, βρε Λάκη μου?? Χάσαμε τη λαλιά μας με το μελιτζανί κουστούμι του τζόκερ και το πεζοδρόμιο που ήταν ροζ έξω δεξιά....
Λάκης said: απ'τη στιγμη που δεν ειναι τελικο προιον,κακως το εφεραν στην εκθεση,πολυ χαλι,κριμα. Υ.Γ. δε βλεπω κανενα να σχολιαζει τον ηχο,μονο εγω βγηκα ξυρισμενος απ'την αιθουσα? Click to expand... Ποιον ήχο, βρε Λάκη μου?? Χάσαμε τη λαλιά μας με το μελιτζανί κουστούμι του τζόκερ και το πεζοδρόμιο που ήταν ροζ έξω δεξιά....
gzoun AVClub Addicted Member 8 March 2008 1,959 Αθήνα-Μενίδι 25 October 2010 #44 Γιάννης Χατζηγεωργίου said: Ποιον ήχο, βρε Λάκη μου?? Χάσαμε τη λαλιά μας με το μελιτζανί κουστούμι του τζόκερ και το πεζοδρόμιο που ήταν ροζ έξω δεξιά.... Click to expand... Χρωματική πανδαισία Γιάννη...
Γιάννης Χατζηγεωργίου said: Ποιον ήχο, βρε Λάκη μου?? Χάσαμε τη λαλιά μας με το μελιτζανί κουστούμι του τζόκερ και το πεζοδρόμιο που ήταν ροζ έξω δεξιά.... Click to expand... Χρωματική πανδαισία Γιάννη...
Λάκης AVClub Fanatic 26 September 2007 14,341 Είμαι παντού 25 October 2010 #45 ρε πατε καλα,home cinema χωρις ηχο,υπαρχει?
takisot Μέλος Δ.Σ. Staff member 17 June 2006 29,256 Παλλήνη 25 October 2010 #46 Οχι βρε Λακη, αλλα εδω ασχολουμαστε με προβολεις. Αλλωστε και η Epson τον προβολεα της παρουσιασε στην εκθεση! Αν παντως σου λεει κατι, εγω ειπα στον κυριο της Epson να χαμηλωσει!
Οχι βρε Λακη, αλλα εδω ασχολουμαστε με προβολεις. Αλλωστε και η Epson τον προβολεα της παρουσιασε στην εκθεση! Αν παντως σου λεει κατι, εγω ειπα στον κυριο της Epson να χαμηλωσει!
Λάκης AVClub Fanatic 26 September 2007 14,341 Είμαι παντού 25 October 2010 #47 ναι,αλλα οταν θες να παρουσιασεις ενα μηχανημα που το θεωρεις κορυφαιο,πρεπει να το συνοδευεις και με κορυφαιο γαρνιρισμα Υ.Γ. οταν λες να χαμηλωσει,δεν πιστευω να εννοεις ο ιδιος,ε?
ναι,αλλα οταν θες να παρουσιασεις ενα μηχανημα που το θεωρεις κορυφαιο,πρεπει να το συνοδευεις και με κορυφαιο γαρνιρισμα Υ.Γ. οταν λες να χαμηλωσει,δεν πιστευω να εννοεις ο ιδιος,ε?