Ο εξοπλισμός μας

Α...και αυτά ...χαχα
303194f643bb081af5014c60ca145cdd.jpg

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Τα είχα πάρει αλλά τα έδωσα για τα sennheiser TMW τα οποία έφυγαν και αυτά και τέλος το Bluetooth.

Σκέτη απόλαυση τα fh7 μιλάμε τα λιώνω καθημερινά
Επίσης απορώ με κάποια γραφόμενα στο νετ ότι δεν έχουν μπάσο

Ήρθε ...ελπίζω να αξίζει τα χρήματα του ..πρώτη φορά που αγοράζω αφτερμαρκετ καλώδιο ....

Δεν βλέπω ένδειξη left right . Η μόνη διαφορά είναι ότι στο ένα καλώδιο το Α είναι άσπρο και στο άλλο πράσινο
c291aa5f0afb9c179490c7985584113e.jpg
cdf7bb7f3636f15d4f6dcb0fe9d0d0d0.jpg

Τελικά το πράσινο Α είναι το δεξί και το άσπρο το αριστερό

Πράσινο είναι το δεξί.
Ο Matt φτιάχνει πολύ καλά καλώδια απίστευτο vfm για την ποιότητα.
Εγώ βρήκα έναν χομπίστα Αγγλία που φτιαχει καλώδια σε πολύ καλή τιμή και παρρηγειλα ένα κοντό για τα Ananda 40 cm για το btr5 . 26 λίρες και 9 λίρες τα μεταφορικά . Τελείωμα σε 2.5 εννοειται .
https://github.com/nlovell/diy-audio/blob/master/cables.md

Λοιπόν περί dali io6 ο λόγος .Όπως ξέρετε τωρα τελευταία το έχω τερματίσει λίγο με τις αγορές . Αποτέλεσμα αυτών είναι ότι αυτά που ήδη είχα δεν τα χρησιμοποιώ πολύ . Έχοντας λοιπόν τελευταία ακούσει αρκετά μουσική είτε με τα hifiman Ananda είτε με τα fh7 ,αποφάσισα να δοκιμάσω τα 2 over the ear bluetooth που έχω στη συλλογή μου δλδ τα momentum 2 και τα dali io6 . Έχοντας πλέον συνηθίσει τον υπέροχο ήχο στα δικά μου πάντα αυτιά και γούστα των fiio Kai hifiman ,μόλις φόρεσα τα sennheiser είπα απλά ΔΕΝ ....Mainstream ήχος μπάσο μπάσο μπάσο και that's it . Άκουσα καμιά ώρα χωρισμένη η μισή μεσω Bluetooth και η άλλη μισή ενσύρματα ... Οκ λέω ..αυτά πρέπει να πουληθούν άμεσα . Περνάω στα dali τώρα το ίδιο μια ωρίτσα και ασύρματα και ενσύρματα . Ώπα λέω εδώ είμαστε . Καθαρός ήχος σωστά πρίμα μεσαίες όχι τίποτα σπουδαίο και μπάσα τόσο όσο . Και αυτό και ασύρματα και ενσύρματα . Το soundstage λίγο περιορισμένο αλλά κατά τα άλλα τα πήγαν περίφημα . Και φυσικά είναι άδικο να τα συγκρίνω με τα 2πλασιας τιμής και. Open back Ananda αλλά πολλές φορές η σύγκριση είναι υποσυνείδητα αναπόφευκτη .
Οπότε τα dali θα μείνουν στην κατοχή μου .
Έχουν 2 αρνητικά στα θέλω μου .
Το ένα είναι ότι στερούνται multipairing και το δεύτερο είναι ότι κάπως ..όχι πολύ με πιέζουν . Τα έβαλα στη στεκα λίγο πιο ανοιχτά με κάποιες προσθήκες μπας και ανοίξουν λίγο . Εάν είχαν την άνεση και την εφαρμογή των Ananda θα ήταν τέλεια . Όπου ναναι έρχονται και τα Shure aonic 50. Στην Ελλάδα αλλά δεν νομίζω ότι θα προβώ στην αγορά τους διότι οπως ανέφερα στην αρχή το έχω τερματίσει τώρα τελευταία ....Μ11 ,btr5, fh7 , καλώδιο Forza audio , hifiman Ananda , fiio LC+2.5b ...do the math ..

Απάντηση: Re: Ο εξοπλισμός μας

... ,μόλις φόρεσα τα sennheiser είπα απλά ΔΕΝ ....Mainstream ήχος μπάσο μπάσο μπάσο και that's it . Άκουσα καμιά ώρα χωρισμένη η μισή μεσω Bluetooth και η άλλη μισή ενσύρματα ... Οκ λέω ..αυτά πρέπει να πουληθούν άμεσα .

Έχω τα momentum τα πρώτα τα ενσύρματα. Τα χρησιμοποιώ με το καλώδιο που δεν έχει μικρόφωνο με διάφορες πηγές και μπορώ να πω πως είναι ίσως το πιο υπερτιμημένο ηχητικά ακουστικό. Σαν ποιότητα κατασκευής αξίζει και την τελευταία δεκάρα, σαν εμφάνιση, όσο κι αν λέμε πως είναι θέμα γούστου, δύσκολα κάποιος δε θα παραδεχτεί πως είναι πανέμορφο. Επίσης για on ear είναι άνετο. Εκεί πήγαν όλα τα λεφτά, τον ήχο τον άφησαν λίγο πίσω.

Ήρθαν πρωί πρωί ..το κοντό 45cm καλώδιο για το btr5 και το c to c otgb πάλι για το btr5
9c8810a7ca7b4449082c59f011a28e8c.jpg

Καλώς τα δεχτήκαμε ολοι σήμερα...
Έρχονται με πληθώρα απο eartips (τα balanced Τα κόκκινα με βόλεψαν καλύτερα) και το καλύτερο?Έχουν και σκληρή θήκη.

IMG-0199.jpgIMG-0201 (1).jpg

Εντυπώσεις αναμένουμε ...single dynamic driver σε αυτή την τιμή αν είναι καλό μπορεί να το χτυπήσω
Το αρνητικό ότι από mmcx πήγανε σε 2 Pin οπότε δεν μπορούν όσοι έχουμε τα άλλα καλώδια να τα χρησιμοποιήσουμε