Ο εξοπλισμός μας

Να τα μας...
Έχουν μεγάλη διαφορά στο μπάσο;

Πάντως τα FD1 έχουν έμφαση στο μπάσο με μεσαίες και ψηλές καθαρές χωρίς να ενοχλούν σε δυνατή ένταση (σε αντίθεση με τα Kz zs10 pro,που παρεμπιπτόντως μοιάζουν σε εμφάνιση)
Ακους τις μικρολεπτομέρειες αλλά με λίγη θαμπαδα.
Νομίζω πως κάνουν για bass heads αν κάποιος ψάχνεται.

Εγώ πάλι δεν θα τα έλεγα καθόλου bass head
Έχουν όσο μπάσο πρέπει να έχουν ώστε να μην έχει ιδιαίτερο roll off και χωρίς επιπλέον ενίσχυση.
Καλής ποιότητας, καθαρό και ιδιαίτερα δυναμικό.
Το FH1s έχει χειρότερης ποιότητας μπάσο και περίπου ίδιας ποσότητας.
Έχει πιο καλές μεσαίες και πιο πολύ λεπτομέρεια αλλά στις υψηλές η τονικότητα του FD1 είναι καλύτερη.
Και τα δύο για την τιμή τους είναι μοναδική ευκαιρία.
Όποιος έχει λίγη άνεση δίνει τα διπλά και παίρνει το FH3.

Τι κάνω λάθος ?
Btr5 USB c στο κινητό USB c και δεν παίζει ... Ούτε με uapp ούτε tidal ούτε fiio player ... Mολις πατάω play παίζει από το ηχείο του τηλ

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Ώπα .. τιιιι έχουμε εδώ ???
223e81d0908e6c73b2dfc5b57d862253.jpg

Τι κάνω λάθος ?
Btr5 USB c στο κινητό USB c και δεν παίζει ... Ούτε με uapp ούτε tidal ούτε fiio player ... Mολις πατάω play παίζει από το ηχείο του τηλ

Με τι καλώδιο;

Εμένα παίζει με τα πάντα.

Δοκίμασε αν έχεις και κάποιο άλλο.
Επίσης σε εμένα μερικές φορές θέλει να το βγάλω αφού έχει αρχίσει η αναπαραγωγή και να το ξαναβάλω.

Δοκίμασε αν έχεις και κάποιο άλλο.
Επίσης σε εμένα μερικές φορές θέλει να το βγάλω αφού έχει αρχίσει η αναπαραγωγή και να το ξαναβάλω.
Εσένα οταν ανάβεις το btr5 σου ανασβοσβηνει η οθόνη γράφοντας reconnect ?
Edit το βρήκα .... Δεν έχω ξαναδεί καλώδιο μιας κατεύθυνσης ...δες την φωτό
2a427edb5da385076996ffb3915b9458.jpg

Ήρθαν τα KZ ZSX.
Συμπαθητικά θα έλεγα και σαν εφαρμογή και σαν ήχος

Re: Απάντηση: Ο εξοπλισμός μας

Ήρθαν τα KZ ZSX.
Συμπαθητικά θα έλεγα και σαν εφαρμογή και σαν ήχος

Αναρωτιέμαι πόσο χειρότερα να είναι αυτά τα KZ ZSX/Pro (ή ZS10 Pro) των 40-50 ευρώ, σε σύγκριση με τα κατα πολύ ακριβότερα FiiO (πχ FH3)...

Re: Απάντηση: Ο εξοπλισμός μας

Αναρωτιέμαι πόσο χειρότερα να είναι αυτά τα KZ ZSX/Pro (ή ZS10 Pro) των 40-50 ευρώ, σε σύγκριση με τα κατα πολύ ακριβότερα FiiO (πχ FH3)...

Έχω τα KZ ZS10 Pro και τα Fiio fd1.
Αγορασμένα στα 25 ευρώ και 75.
Έχοντας αλλάξει μερικά iem και over ear τον τελευταίο καιρό τα fiio με έχουν κερδίσει και μπορω να πω πως θα την προτιμήσω στο μέλλον για αγορά ενώ δεν πρόκειται να πάρω κατι από Sennheiser πάλι.

Για την τιμη τους τα KZ μετράνε.
Έχουν σκαστό kick παραμορφωμένο μπάσο και ψηλές που ψιλό σκούζουν.
Τα fiio με τα μαύρα eartips έχουν πολύ καλή απόδοση σε kick και μπάσο αλλά αλλά χάνουν σε ανάλυση το οποίο διορθώνεται με τα κόκκινα eartips (μεγαλύτερο μήκος και διάμετρο)
Χάνεις σε μπάσο αλλά κερδίζεις στο γενικό σύνολο.

Σε σύγκριση με τα kz τα kz ακούγονται να έχουν μεγαλύτερο soundstsage αλλά χωρίς να είναι δεμένοι οι ήχοι το οποίο δεν μου άρεσε καθόλου.
Παραμόρφωση χαμηλά και ψηλά.

Πραγματικα το FD1 είναι φοβερό χαίρομαι να το ακούω μετά από έναν μήνα και πιο vfm δεν πάει πιστεύω.

Τώρα ψάχνω αυτόν τον ήχο σε κλειστό over ear αν γνωρίζει κάποιος

Όχι τα Neo έχουν λίγο πιο πολύ χαμηλό και σκοτεινό χαρακτήρα.
Τα classics είναι λίγο πιο καθαρά ψηλά.
Πολύ μικρές όμως διαφορές.

Ψαχνομαι πάλι ...over the ear κλειστού τύπου . Για έξω πιο πολύ ..οι πηγές γνωστές ...Μ11 και ,btr5 .... Να είναι άνετα στο κεφάλι (σχετικό ξέρω )
Από ευρωπαϊκή Ένωση η Ελλάδα ...δεν θέλω να μπλέξω με τελωνεία .... Στην κατηγορία έως 500 ταβάνι οι επιλογές δεν είναι και πολλές ....
Θα ήθελα με διπλή έξοδο 3.5 μιας και έχω το balanced 2μισαρι που έχω στα Ananda

https://www.head-fi.org/showcase/denon-ah-d5200.23207/reviews

https://www.headphonecheck.com/test/denon-ah-d5200/