Ο εξοπλισμός μας

Μήπως ...λέω εγώ θα σε βολεύε το fiio btr5 ...έτσι θα έχεις 2 σε ένα και dacamp ενσύρματο και σαν Bluetooth ... Και έχει και την εφαρμογη με το equalizer
Δεν υποστηρίζει parametric EQ (PEQ) η εφαρμογη βρε.

Εκτός απο τις δικες σου διορθώσεις μπορείς να παίξεις με τα ακουστικά σου με τα Presets του oratory που θελουν peq
https://www.reddit.com/r/oratory1990/wiki/index/list_of_presets

Σε HD650,ER3XR και HA-FDX1 ειμαι σε ENDGAME, για κοντα ενα χρονο (παμε καλα) αλλα θα ήθελα να βαλω τις διορθωσεις του oratory οχι του Harman target αλλα τις δικες του (oratory1990 target) στα BL-03 και στα IE80S,τα οποια και τα δυο ειναι v-shape αλλα ειμαι τυχερος που εχει ρυθμισεις γι αυτα και παιζουν πολυ ωραια.
Απο οσα διαβαζω το oratory target ακουγεται σαν τα XBA-N3 της Sony που δεν το βρισκεις ευκολα μονο απο Ιαπωνια και εμας στην Ελλαδα μας εισαγουν μονο τα εμπορικα (χειροτερα) μοντελα της.

Υπάρχει και το Shanling UP-5 με EQ και ανώτερα specs από τον ανταγωνισμό.

UP52.jpeg
ΘΠ5.jpeg
ΘΠ5.jpeg

• Like
Reactions: fr3q
Έφτασε μετα απο 6 ημέρες απο Κορέα με Fedex.Σταθηκα τυχερος και παλι μιας και γλίτωσα τον εκτελωνισμό.
Ειναι καταπληκτικο για τα χρηματα του με απειρες ρυθμισεις,εχουν κανει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλειά στο software.
O ήχος ειναι οκ αλλα δεν εχω κανει τπτ τρελες δοκιμές παρα μονο έπαιξα με τα peq φιλτρα.Εχει support και για autoeq.
Φαίνεται να δέχεται συχνές αναβαθμίσεις.
Το καλωδιο για συνδεση με iOS φαινεται πως θα αργησει να φτασει στα χερια μου.
Ειναι μικρο και ελαφρυ.

Απο τις καλύτερες αγορές μου.

Attachments

• IMG-0252.jpg
    IMG-0252.jpg
    326.3 KB · Views: 99
  • IMG-0251.jpg
    IMG-0251.jpg
    334.6 KB · Views: 102
  • IMG-0249.jpg
    IMG-0249.jpg
    424.2 KB · Views: 104
  • IMG-0248.jpg
    IMG-0248.jpg
    386.3 KB · Views: 104
  • IMG-0247.png
    IMG-0247.png
    421 KB · Views: 95
  • IMG-0246.png
    IMG-0246.png
    557.7 KB · Views: 100
  • IMG-0245.png
    IMG-0245.png
    315.1 KB · Views: 99
  • IMG-0243.png
    IMG-0243.png
    271.8 KB · Views: 96
  • IMG-0241.jpg
    IMG-0241.jpg
    310.2 KB · Views: 98
  • Like
Reactions: ZaBBaLos
@fr3q

Με γεια σου και καλές ακροάσεις.

Όσο αφορά τον εκτελωνισμό η FedEx μέχρι €150 εκτελωνίζει χωρίς να σε ρωτήσει και μετά σου έρχεται ένα ραβασάκι από το εξωτερικό που λέει ότι χρωστάς το τάδε πόσο και μάλιστα έχεις καθυστερήσει να το πληρώσεις και θα το αναθέσουν σε εταιρεία!

Εκτός αν ήσουν τυχερός και στην τιμή που πλήρωσες είχε μέσα ενσωματωμένο τον φόρο.

Αν το δοκιμάσεις σε iphone/iPad, μ ενδιαφέρει να δεις το eq, αν δουλεύει στο Apple Music Kai spotify…
Καλημερα
Το δοκιμασα σε tidal και apple music,παιζει κανονικα.Αυτος ειναι και ο σκοπος του :)
@fr3q

Με γεια σου και καλές ακροάσεις.

Όσο αφορά τον εκτελωνισμό η FedEx μέχρι €150 εκτελωνίζει χωρίς να σε ρωτήσει και μετά σου έρχεται ένα ραβασάκι από το εξωτερικό που λέει ότι χρωστάς το τάδε πόσο και μάλιστα έχεις καθυστερήσει να το πληρώσεις και θα το αναθέσουν σε εταιρεία!

Εκτός αν ήσουν τυχερός και στην τιμή που πλήρωσες είχε μέσα ενσωματωμένο τον φόρο.
Ευχαριστω!!!

Φασιστικο μετρο απο μερια της Fedex αν ισχυει κατι τετοιο.

Καλημερα
Το δοκιμασα σε tidal και apple music,παιζει κανονικα.Αυτος ειναι και ο σκοπος του :)

Ευχαριστω!!!

Φασιστικο μετρο απο μερια της Fedex αν ισχυει κατι τετοιο.
Όχι ακριβώς.
Με ενημέρωσαν πως για λόγους ταχύτητας και ευκολίας προχωράνε σε γρήγορο εκτελωνισμό όπως προβλέπεται από την νομοθεσία και μετά σου στέλνουν το λογαριασμό.
Βέβαια τους ρώτησα τι γίνεται αν δεν με συμφέρει ή τέλος πάντων θέλω να αρνηθώ την παραλαβή και δεν μου είπαν.
Και για αυτό το λόγο δεν τους έχω πληρώσει φράγκο και τους έχω γραμμένους.
Ας με πάνε στο δικαστήριο.

• Like
Reactions: leonkoum
Όχι ακριβώς.
Με ενημέρωσαν πως για λόγους ταχύτητας και ευκολίας προχωράνε σε γρήγορο εκτελωνισμό όπως προβλέπεται από την νομοθεσία και μετά σου στέλνουν το λογαριασμό.
Βέβαια τους ρώτησα τι γίνεται αν δεν με συμφέρει ή τέλος πάντων θέλω να αρνηθώ την παραλαβή και δεν μου είπαν.
Και για αυτό το λόγο δεν τους έχω πληρώσει φράγκο και τους έχω γραμμένους.
Ας με πάνε στο δικαστήριο.
Αυτο ακριβως γιατι να πληρωσεις τον φορο αν δεν σε συμφερει...

Μμμμ χωραει ακριβως στη θηκη της fiio.

Attachments

• IMG-0260 (1).jpg
    IMG-0260 (1).jpg
    714.3 KB · Views: 82
  • Like
Reactions: Sonorus
Προσπάθησα να βρω φωτογραφία με το interface του app,βρήκα μια αλλά δεν είδα να έχει PEQ

The device can be controlled via the volume knob a.k.a. the multifunctional button. Of course, you have the option to control the device via the Shanling Controller app. The app is very nice.You have a lot of options to meddle with and it is quite easy to use. Let me go over what you can change via the app. You can toggle on or off the auto-charge feature, you can select one or multiple Bluetooth codecs and force the device to use them, you can toggle on the car-mode, change the default volume, change the prompt tone, switch USB type from UAC 1.0 to 2.0 or vice-versa, adjust display brightness, adjust screen-off-timer, adjust channel balance, toggle on or off dual-DAC mode, change the gain setting and switch between 2 DAC filters. Additionally, the app comes with a 10-band EQ s

• Like
Reactions: fr3q
Δοκιμασα τα HD650 επανω του και το αστειο ειναι πως τα σηκωνει κοντα στα 3/4 της ισχύς του asgard.
Και στα δυο τεστ iphone/pc επαιξε με tidal (στο pc το tidal παιζει πιο χαμηλα σε σχεση με ενα mp3,δεν ξερω γιατι ολα ειναι ανεβασμενα)
Λογικα με το καλωδιο 8α παιζει ακομη καλυτερα.

Attachments

• IMG-0266.jpg
    IMG-0266.jpg
    372.6 KB · Views: 88
  • IMG-0267.jpg
    IMG-0267.jpg
    655 KB · Views: 93
  • IMG-0268.png
    IMG-0268.png
    235.4 KB · Views: 92
Λέω να κάνω την κίνηση για τα focal celestee . Ποια η γνώμη των ειδικών ???
Αυτά είναι από τα λίγα που δεν έχω ακούσει αλλά σε γενικές γραμμές διαβάζω καλά πράγματα.
Καλό για κλειστό και ειδικά σε αυτά τα λεφτά.

Αυτά είναι από τα λίγα που δεν έχω ακούσει αλλά σε γενικές γραμμές διαβάζω καλά πράγματα.
Καλό για κλειστό και ειδικά σε αυτά τα λεφτά.
ε μα.....ενα που θα επρεπε να ειχες ακουσει...δεν το εχεις ακουσει..... ντροπη....:p

Τι να τα κάνω κλειστού τύπου, δεν μου αρέσουν!
τα μονα σε αυτη την τιμη που γραφονται επισης τα καλυτερα ειναι αυτα ...αλλα δεν υπαρχουν εδω προς ακροαση

τα μονα σε αυτη την τιμη που γραφονται επισης τα καλυτερα ειναι αυτα ...αλλα δεν υπαρχουν εδω προς ακροαση
Ο Θωμάς έχει δικαίωμα επιστροφής.
Πάρε και άκουσε τα.

Τι να τα κάνω κλειστού τύπου, δεν μου

Ο Θωμάς έχει δικαίωμα επιστροφής.
Πάρε και άκουσε τα.
Απορια ....μολις τωρα συνδεσα τα ananda στο dragonfly cobalt και στο κινητο...(iphone )
Δεν βγαζουν ενταση...δλδ στο φουλ του volume δεν ακουω δυνατα......why??

Απορια ....μολις τωρα συνδεσα τα ananda στο dragonfly cobalt και στο κινητο...(iphone )
Δεν βγαζουν ενταση...δλδ στο φουλ του volume δεν ακουω δυνατα......why??
Δεν ξέρω, κάτι συμβαίνει με το κινητό μάλλον.