Ο εξοπλισμός μας

Εύγε, πολύ ωραίος !!!!

τα HFM είναι πάντα μια απόλαυση ... μετά 4 μοντέλα τους που είχα μεσ' τα χρόνια, δεν θα αλλάξω εταιρεία ποτέ ... ο ήχος τους μου ταιριάζει απόλυτα ... επειδή είχα παλαιότερα τα 650, που για πολλά χρόνια ήταν το πασπαρτού 'του φτωχού', αλλά εν τέλει ένα μέτριο ακουστικό με τα δεδομένα της τελευταίας 15τιας, καταλαβαίνω πως είναι μετά από αυτά να πηγαίνεις σε ένα καλό μοντέλο HFM ...
Όχι, μην υποτιμάς τα Sennheiser HD-600/HD-650. Δεν είναι καθόλου το πασπαρτού του φτωχού. Τα έχω ακούσει κυριολεκτικά να μεταμορφώνονται δίνοντας τους καλή και προπάντων πολύ δυνατή ενίσχυση; όπως με το iFi Pro iCAN.
Με όλα τα ακουστικά συμβαίνει αυτό, όπως εξάλλου γίνεται με τους ενισχυτές και τα ηχεία, αλλά σε τόυτα δω στον υπερθετικό βαθμό, πολύ περισσότερο από ότι συμβαίνει σε άλλα ζεύγη ακουστικών. Δεν πίστευα στ' αυτιά μου!
Πρόσθεσε το γεγονός ότι είναι τόσο ξεκούραστα, όταν τα φοράς. Τα προτιμώ συχνά, όταν θέλω να ακούσω μουσική, ενώ έχω ακουστικά ανώτερα τους, Audeze και Hifiman. Ας πούμε ότι εξασφαλίζεις το 90% της απόδοσης των μεγαλύτερων ακουστικών σε συνδυασμό με εκπληκτική άνεση.
Το θέμα της ενίσχυσης πάντως είναι εκ των ών ουκ άνευ, για αυτά τα ακουστικά.