Ο γνωστός τύπος ‛ξέρεις ποιος είμαι εγώ?’

tmjuju

Administration Team
Staff member
21 January 2007
21,629
Θα μπορούσε να είναι βίντεο για παράνομους κυνηγούς… ή για ‛άντρες’ με όπλα.
Επιτρέψτε μου να τονίσω το ‛δουλεύω στην πολεοδομία’. Κάνει και υπερωρίες τις Κυριακές…

http://www.youtube.com/watch?v=edsr6bUB05A

Ξέρεις τι έγινε στην συνέχεια μ' αυτούς τους θρασύδειλους;

Τους έκανε μήνυση η γυναίκα;

υπεργ@μιστερή αντρίλα....

Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να ζητήσεις συγνώμη και να την κάνεις με ελαφρά αφού ξέρεις οτι έχεις άδικο??

Αλλά όχι... ή ήμαστε μαμιάδες ή δεν ήμαστε!

edit: κι όλα αυτά για το κυνήγι........

Re: Απάντηση: Ο γνωστός τύπος ‛ξέρεις ποιος είμαι εγώ?’

Ξέρεις τι έγινε στην συνέχεια μ' αυτούς τους θρασύδειλους;

Τους έκανε μήνυση η γυναίκα;

Όχι το μόνο που διάβασα είναι ότι το αμάξι χωρίς πινακίδες ήταν λέει test drive… και η εταιρία που το είχε διαθέσει δεν εμπλέκεται…

Ελπίζω να το δουν οι οικογένειες τους να θαυμάσουν τους ‛άνδρες με τα όπλα’ και τους άνδρες που δεν είναι κυνηγοί (αν και φοράνε κυνηγητικά).

Σωτηριτσα ειναι το εξοχικο μας! Τραγικος ο τυπος, ακου εκει να εκβιασει κιολας το κ...παιδο. Αντι να ζητησει συγγνωμη και να φυγει, μαντραχαλας με οπλο να πει στη γυναικα "γιατι τρεμουν τα χερια σου". Αν ειναι δυνατον.

τώρα που το θέμα έχει βγει στην επιφάνεια δεν νομίζω.

Πολύ διδακτικό video. Αν εστιάσουμε στους "κυρίους" θα μας πιάσει απελπισία. Αν εστιάσουμε στην ΚΥΡΙΑ θα γεμίσουμε αισιοδοξία. Χίλια μπράβο στην ΚΥΡΙΑ σε μια εποχή όπου το να κοιτάς τη δουλειά σου έχει αναχθεί σε επιστήμη. Το χειρότερο είναι ότι πολλοί από τους αυτούς τους κυνηγούς θεωρούν εαυτούς...ζωόφιλους καθότι διαθέτουν σκυλιά τρομάρα τους. Τώρα για τη στάση της αστυνομίας τι να πω; Μάλλον τους χάλασε το κυριακάτικο ραχάτι...

Υ.Γ. Ο τίτλος του νήματος πρέπει να αλλαχτεί. Το σωστό είναι "ξέρεις ποιος είμαι γω ΡΕ";

Πολύ διδακτικό video. Αν εστιάσουμε στους "κυρίους" θα μας πιάσει απελπισία. Αν εστιάσουμε στην ΚΥΡΙΑ θα γεμίσουμε αισιοδοξία. Χίλια μπράβο στην ΚΥΡΙΑ σε μια εποχή όπου το να κοιτάς τη δουλειά σου έχει αναχθεί σε επιστήμη. Το χειρότερο είναι ότι πολλοί από τους αυτούς τους κυνηγούς θεωρούν εαυτούς...ζωόφιλους καθότι διαθέτουν σκυλιά τρομάρα τους. Τώρα για τη στάση της αστυνομίας τι να πω; Μάλλον τους χάλασε το κυριακάτικο ραχάτι...

Υ.Γ. Ο τίτλος του νήματος πρέπει να αλλαχτεί. Το σωστό είναι "ξέρεις ποιος είμαι γω ΡΕ";

+1

σίγουρα ολα τα δάχτυλα δεν ειναι ιδια , δηλαδή δεν ειναι ολοι οι κυνηγοί παράνομοι , όταν το ποσοστό που παρανομεί
είναι μεγαλύτερο απο τους νόμιμους τοτε κατι δεν παει καλά !
Όπως λέει ο λαός μας "μαζι με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά"

απο ενα πολυ πρόχειρο search που έκανα στο Google τα αποτελέσματα ειναι τραγικά οσο αφορά την λαθροθηρία....
π.χ
Λαθροθηρία , Σκοτώνουν τα κόκκινα ελάφια για τα εστιατόρια

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=378844&dt=18/01/2011#ixzz1DZ29dRqY

Ένα θα πω για τα "μαγκάκια" του βίντεο...

Μαγκιά κλανιά και κώ...ος φινιστρίνι

Το κυριλέ απο την πλευρά τους να την έκαναν με ελαφρά....

Απάντηση: Re: Ο γνωστός τύπος ‛ξέρεις ποιος είμαι εγώ?’

Μπράβο της, αλλά ζει επικίνδυνα..

+1 , πολύ επικίνδυνα .

Όλοι οι λογικοί και σωστοί επιθυμούμε την τάξη , αλλά να μπορέσουμε και να τη χαρούμε .

Θα την χαρακτήριζα τυχερή σύμφωνα με την εποχή που ζούμε και αυτά που συμβαίνουν τελευταία .

Της αξίζει πάντως :grinning-smiley-043

Ελπίζω η κυρία να μην έχει κόψει 10 στρέμματα δάσος για να φτιάξει το εξοχικό της και συν αυτό να μην θέλει κανέναν εκεί τριγύρω.Ασ' τους αυτούς είναι ψευτοτσαμπουκάδες αλλά το παραπάνω έχει τύχει με δήθεν κυράτσες από τζάκια που γκρεμίζουν στο πουθενά δέντρα για το ταπεινό τους εξοχικό που αποφάσισαν να αποσυρθούν..