Ο γνωστός τύπος ‛ξέρεις ποιος είμαι εγώ?’

Και αν την πατούσε πώς θα πουλούσε μετά την αμαξάρα; Τρακαρισμένο θα έχανε μάνι-μάνι το 50% της αξίας του! Κάτι τέτοια τα σκέφτεται ο νεοέλληνας.

Μην τους τσουβαλιάζουμε όλους.Υπάρχουν και άνθρωποι σ' αυτή τη χώρα πραγματικές ψυχές που σε σκλαβώνουν με το είναι τους.

ΥΓ Αλήθεια Ευάγγελε απο που είναι η καταγωγή σου.Μπέλλο έχω και μακρινο συγγενή και μάλιστα νομίζω κάποιοι από αυτούς είναι και Γερμανία.

Η Καταγωγη μου ειναι απο ΜΑΝΩΛΙΑΣΑ Ιωαννινων ! :grinning-smiley-043

Δεν τσουβαλιαζω ... εζησα 30 τοσα χρονια στην Ελλαδα και μετα πηγα Γερμανια !
Δεν μεγαλωσα δηλ, με την κουλτουρα των Γερμανω!
Απλα ξερω τους Ελληνες πως ηταν και πως εγιναν !
Κατεβαινω πολυ συχνα το χρονο 2 με 3 φορες για δουλειες και παρατηρω ποσο εχουν αλλαξει οι ανθρωποι!

η τελευταια εμπειρια μου ηταν την τελευταια μερα στο Λεωφορειο ΚΤΕΛ Ιωαννινων για Θεσσαλονικη να παρουμε το Αεροπλανο για Γερμανια το ξημερωμα...

Μια γυναικα περιπου ηλικιας 70 + .... σηκωνεται (εμεις καθομασταν 3 καθισματα πισω απο τον οδηγο)

ερχεται στο οδηγο και του λεει να κανει μια σταση σε ενα σημειο 30 χιλιομετρα πριν τη Θεσσαλονικη για να την παραλαβει ο Γιος της που σε αυτο περιπου το σημειο θα τη συναντουσε ο ΓΙΟΣ της με το αμαξι του ε και οταν κατεβαινε θα την επαιρνε αυτος ...

σταματαει ο Οδηγος :slapface: για σφαλιαρες ... και εκει που σταματησε ηταν ΣΚΟΤΑΔΙ και του λεει η Γυναικα να την παει λιγα μετρα πιο κατω που ειχε φως !!

ΤΙ ηταν να το πει;;;;;;;

λες και του ειπε οτι η μανα του ηταν πορνη.......

αρχιζει ενα Βρισιμο !!! ενα ξεχεσμα στην Γρια ....(αντε απο δω δεν ξερεις τι σου γινεται !!! μια εδω μια εκει μας εχετε τρελανει Αλβανοι θελετε και καμωματα ...κτλ)

η Γυναικα ηταν μαλον Αλβανιδα διοτι ειχε σπαστη προφορα ..

Τελικα το Γουρουνι ΔΕΝ σταματαει και συνεχισε μεχρι την Θεσσαλονικη και η Γυναικα παρακαλαγε να της δωσουμε ενα κινητο να ειδοποιησει τον ΓΙΟ της που ισως περιμενε ασκοπα στο σημειο η ισως καταλαβε τι εγινε και να ακολουθουσε με το αμαξι ...

Μια κοπελα φοιτητρια της Εδωσε κινητο και συνενοηθηκε! ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ !

εγω ομως στην ολη φαση ΔΕΝ αντεξα μολις ο οδηγος δεν σταματαγε και τραβαγε περα...

τα ΠΗΡΑ στην Κρανα και αρχισα να ριχνω ενα ξεχεσμα στον Οδηγο που θα το θυματε ΕΛΠΙΖΩ !

το κατι πηγε να πει και στο τελος του ειπα:
ΑΜΑ Φερνονταν ετσι και καποιος αλλος οδηγος στην Μανα σου θα σου αρεσε;;;;;; Σε πειραξε να σταματησεις 2 λεπτα;;;;;γιναμε Ελβετια και δεν μπορουμε να χασουμε 2 λεπτα ;;;;

τι να πω...οντως υπαρχουν ακομα ΑΝΘΡΩΠΟΙ σε αυτη τη Χωρα αλλα λιγοι...

Re: Απάντηση: Ο γνωστός τύπος ‛ξέρεις ποιος είμαι εγώ?’

Εγω αυτο που αποκομισα απο την 4 βδομαδων αδεια μου τον αυγουστο στην Ελλαδα ηταν:

Μαγκια Τσαμπουκας Ξερωλες ΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ
Επιθετικοτητα χωρις λογο ακομα και σε μια απλη ερωτηση .....
Ανθρωποι δηλ, ετοιμοι για τσακωμο ανα πασα στιγμη !!!!

Απατεωνισκοι πονηριδιδες που ΕΙΔΙΚΑ τωρα με την κριση προσπαθουσαν να μας ριξουν και να μας πουλησουν εκθεσιακα επιπλα και τηλεοραση... (αγορασαμε Επιπλα και Ηλεκτρικες Συσκευες)

και η Χωρα ....
Σκουπιδια και Βρωμα παντου !!!
ειδικα μια μερα που φυσαγε γεμισε ο τοπος σακουλες και χαρτια...

ΔΕΝ μου κανει εντυπωση το Βιντεο ΕΤΣΙ καταντησε ο Νεο Ελληνας.......

Ποιο Φιλοτιμο ;;;;;
Ποια Φιλοξενια ;;;;
Ποια Ευγενεια ;;;;;

ολα μηδεν πλεον

Κάτσε βρε Μπέλλο φωνάζεις που τα έζησες στις διακοπές σου, εμείς που τα ζούμε και στους υπόλοιπους 11 μήνες του χρόνου τι θα πρέπει να κάνουμε δηλαδή;

Κώστα που είσαι βρεεεε...!!!
Αναμένουμε να καταστρώσεις σχέδιο δράσης!!!!:BDGBGDB55:

καταρχήν μπορούμε να μάθουμε το ονοματεπώνυμο του κοπρίτη απο την μάντρα απλα λέγοντας του οτι υπάρχει video που εμπλέκει το αυτοκίνητο
με απόπειρα δολοφονίας.....θα τον δώσει εύκολα ! :grandpa:

Η Καταγωγη μου ειναι απο ΜΑΝΩΛΙΑΣΑ Ιωαννινων ! :grinning-smiley-043

Δεν τσουβαλιαζω ... εζησα 30 τοσα χρονια στην Ελλαδα και μετα πηγα Γερμανια !
Δεν μεγαλωσα δηλ, με την κουλτουρα των Γερμανω!
Απλα ξερω τους Ελληνες πως ηταν και πως εγιναν !
Κατεβαινω πολυ συχνα το χρονο 2 με 3 φορες για δουλειες και παρατηρω ποσο εχουν αλλαξει οι ανθρωποι!

η τελευταια εμπειρια μου ηταν την τελευταια μερα στο Λεωφορειο ΚΤΕΛ Ιωαννινων για Θεσσαλονικη να παρουμε το Αεροπλανο για Γερμανια το ξημερωμα...

Μια γυναικα περιπου ηλικιας 70 + .... σηκωνεται (εμεις καθομασταν 3 καθισματα πισω απο τον οδηγο)

ερχεται στο οδηγο και του λεει να κανει μια σταση σε ενα σημειο 30 χιλιομετρα πριν τη Θεσσαλονικη για να την παραλαβει ο Γιος της που σε αυτο περιπου το σημειο θα τη συναντουσε ο ΓΙΟΣ της με το αμαξι του ε και οταν κατεβαινε θα την επαιρνε αυτος ...

σταματαει ο Οδηγος :slapface: για σφαλιαρες ... και εκει που σταματησε ηταν ΣΚΟΤΑΔΙ και του λεει η Γυναικα να την παει λιγα μετρα πιο κατω που ειχε φως !!

ΤΙ ηταν να το πει;;;;;;;

λες και του ειπε οτι η μανα του ηταν πορνη.......

αρχιζει ενα Βρισιμο !!! ενα ξεχεσμα στην Γρια ....(αντε απο δω δεν ξερεις τι σου γινεται !!! μια εδω μια εκει μας εχετε τρελανει Αλβανοι θελετε και καμωματα ...κτλ)

η Γυναικα ηταν μαλον Αλβανιδα διοτι ειχε σπαστη προφορα ..

Τελικα το Γουρουνι ΔΕΝ σταματαει και συνεχισε μεχρι την Θεσσαλονικη και η Γυναικα παρακαλαγε να της δωσουμε ενα κινητο να ειδοποιησει τον ΓΙΟ της που ισως περιμενε ασκοπα στο σημειο η ισως καταλαβε τι εγινε και να ακολουθουσε με το αμαξι ...

Μια κοπελα φοιτητρια της Εδωσε κινητο και συνενοηθηκε! ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ !

εγω ομως στην ολη φαση ΔΕΝ αντεξα μολις ο οδηγος δεν σταματαγε και τραβαγε περα...

τα ΠΗΡΑ στην Κρανα και αρχισα να ριχνω ενα ξεχεσμα στον Οδηγο που θα το θυματε ΕΛΠΙΖΩ !

το κατι πηγε να πει και στο τελος του ειπα:
ΑΜΑ Φερνονταν ετσι και καποιος αλλος οδηγος στην Μανα σου θα σου αρεσε;;;;;; Σε πειραξε να σταματησεις 2 λεπτα;;;;;γιναμε Ελβετια και δεν μπορουμε να χασουμε 2 λεπτα ;;;;

τι να πω...οντως υπαρχουν ακομα ΑΝΘΡΩΠΟΙ σε αυτη τη Χωρα αλλα λιγοι...
Άστα να πάνε είναι κοινωνικό το πρόβλημα και πηγάζει από πολλά.Anyway κοντα είμαστε από Θεσπρωτία είναι η μητέρα μου κοντά Φιλιάτες.

(αγορασαμε Επιπλα και Ηλεκτρικες Συσκευες)

Θα είσαι και εσύ ένας από αυτούς που με άκουσαν να τους λέω : Μα καλά , άφησες εκείνη την στρωμένη χώρα και ήρθες να ταίσεις τα λαμόγια και την διαφθορά ?

Και σε όσους επαναπατρισθέντες το έχω πει , όλοι συμφώνησαν κουνώντας το κεφάλι , πολλοί από αυτούς δεν μου έκρυψαν πως αν μπορούσαν θα ξαναέφευγαν .

Σεβαστή η άποψή σου φυσικά και ότι και αν κάνεις νοικοκύρης εσύ είσαι .

Προσωπικά κουράστηκα να πληρώνω και τα χρήματά μου να χάνονται κάπου στην διαδρομή εξασφάλισης των παιδιών , αλλά και του μέλλοντός μου .

Αυτές της ημέρες γίνονται κινητοποιήσεις στην πόλη μου διότι θέλουν το Νοσοκομείο να το υποβιβάσουν σε κέντρο υγείας , την περαίωση όμως εγώ την πλήρωσα και τους φόρους μου και 21 μήνες στρατιώτης και και και .

είσαι γάτος ρε !!!

60550319.jpg

c2ay.jpg

Kαι το νούμερο του κινητού του φαίνεται μια χαρά.
Ερε..όρεξη να χει κανείς....

Παίδες έχω γράψει από την πρώτη σελίδα. Η εταιρία μεταπώλησης αυτοκινήτων υποστηρίζει ότι το είχε δώσει για test drive και δε γνώριζε για το περιστατικό ούτε ευθύνεται για τις ενέργειες του υπαλλήλου της πολεοδομίας.

test drive χωρίς νούμερα ?
κάτι τέτοιο δεν ισχύει, εκτός και αν ο κυνηγός αφαίρεσε τα νούμερα διότι
γνώριζε εκ των προτέρων οτι θα κάνει κάτι παράνομο οπότε
τα έβγαλε για να μην μπορεί να εντοπιστεί
Του την χάλασε ομως η γυναίκα με την κάμερα και επειδη το
IQ του είναι οσο ενός ραδικιού προσπάθησε να την πατήσει με το
αυτοκίνητο και ετσι βρέθηκε το καθίκι....

Αν το προσέξατε το video έχει κατέβει από το youtube. Αναμενόμενο. Τη δουλειά του πάντως την έκανε.