Ο γνωστός τύπος ‛ξέρεις ποιος είμαι εγώ?’

Όταν ο χασάπης όμως σφάζει το μεσημεριανό μας είμαστε με τον χασάπη...

Α ναι αυτό είναι εκτροφής αυτός είναι ο προορισμός του..

Re: Απάντηση: Ο γνωστός τύπος ‛ξέρεις ποιος είμαι εγώ?’

Όταν ο χασάπης όμως σφάζει το μεσημεριανό μας είμαστε με τον χασάπη...

Α ναι αυτό είναι εκτροφής αυτός είναι ο προορισμός του..

Τουλαχιστον ο χασαπης δεν θα κατηγορηθει ποτε για εξαφανιση ειδων απο περιοχες...

Α! ξεχασα, οι κυνηγοι κανουν λειτουργημα, ειναι πρωτα απ'ολα φυσιοδιφες, προστατευουν τα ζωα και τα δαση... Και αθλητες βεβαιως βεβαιως...

Να προσθέσω ότι ο κυνηγός δεν έχει πρόβλημα να νοιώθει το ζωντανό που εκτέλεσε να σπαρταράει ξεψυχώντας μπροστά του...

Και να μην αναφερθούν παρακαλώ κάποιες απαράδεκτες συνθήκες εκτροφής ζώων ή οι τρόποι θανάτωσής τους... είναι το ίδιο κατακριτέες και άσχετες με το νήμα...

Να προσθέσω ότι ο κυνηγός δεν έχει πρόβλημα να νοιώθει το ζωντανό που εκτέλεσε να σπαρταράει ξεψυχώντας μπροστά του...

Και να μην αναφερθούν παρακαλώ κάποιες απαράδεκτες συνθήκες εκτροφής ζώων ή οι τρόποι θανάτωσής τους... είναι το ίδιο κατακριτέες και άσχετες με το νήμα...

+1000

Στην εποχή μας δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίζεται το κυνήγι άλλος από την ικανοποίηση πρωτόγονων δολοφονικών συναισθημάτων.
Κατά την άποψή μου θα έπρεπε να έχει απαγορευτεί εδώ και πολλά χρόνια.

Last edited:

+1000

Στην εποχή μας δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίζεται το κυνήγι άλλος από την ικανοποίηση πρωτόγονων δολοφονικών συναισθημάτων.
Κατά την άποψή μου θα έπρεπε να έχει απαγορευτεί εδώ και πολλά χρόνια.

+10000

και εδώ μια ταινία του 1993..... όταν θα βαρεθούν να κυνηγούν ζώα, θα κυνηγάνε ανθρώπους....

Hard Target

http://www.youtube.com/watch?v=a_D2PYqk9cM