Μήπως αγόρασε όλα τα τεύχη ο Τάκης;Προφανώς η είδηση διαδόθηκε γρήγορα, γιατί στο ψιλικατζήδικό μου είχε ήδη τελειώσει!![]()
Μήπως αγόρασε όλα τα τεύχη ο Τάκης;![]()
Αυτό το παιδί δεν μπορεί να αντισταθεί ουτε καν στην εκτυπωμένη εικόνα ενόςΔεν ξερω για ολη την Αθηνα, αλλα στην ευρυτερη περιοχη Παλληνης-Κατζας-Γερακα, τα καθαρισα ολα!![]()
Mπράβο τάκη και από μένα.Εγώ το διάβασα πριν μάθω ότι είναι από σένα.Αν και όταν το διάβαζα υποψιάστηκα λίγο μιας και έχω διαβάσει κάποιες απόψεις σου και σε διεθνές forum αλλά πάλι λέω αποκλείεται.Συγχαρητήρια πολύ ωραίο και αναλυτικότατο κείμενο!Άντε και σε διεθνές επίπεδο σου εύχομαι!Αλήθεια η τιμή που αναφέρεται είναι βάσιμη?Ρωτάω γιατί στο προηγούμενο με τον vw80 είναι εντελώς λάθος αυτή που βάλανε.Και κάτι άλλο.Εκεί που αναφέρεσαι στην κίνηση και λες ότι μόνο ο 80 έχει σημαντικά καλύτερη με το motion flow θα σε ρωτήσω,ο 750 έχει σημαντικά καλύτερη από τον pioneer?Ρωτάω γιατί ο pioneer που έχω δει σε γρήγορες εναλλαγές της εικόνας με ζάλιζε λίγο σε σχέση με τον 80 που είδαμε όλοι μαζί στην έκθεση.
Μπράβο Τάκη ,ωραίο σαφές και αναλυτικό κείμενο απαλλαγμένο από διλλήματα .Εκείνο που δεν κρύβεται όμως είναι ο έρωτας για τον hd1
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.