o JVC DLA-HD750 και το άρθρο στον ΗΧΟ Δεκ 2008

δεν εχω διαβασει το αρθρο του Τακη γι'αυτο δεν εκανα σχολιο,αλλα ειμαι βεβαιος οτι θα ειναι του ιδιου υψηλου επιπεδου οπως τα μηνυματα του εδω μεσα.
Η αναφορα παντως σε περιοδικα ειναι λιγο αμφιλεγομενη γιατι ως γνωστον υπαρχουν και ευχαριστημενοι και απογοητευμενοι με αυτα.
Ειδικα ο ΗΧΟΣ εχει προσφερει θετικα δειγματα στο παρελθον ,πολλα παιδια εξαλλου εχουν περασει απο κει απο το χωρο αυτο και το προηγουμενο φορουμ.Τωρα μεσω του Μανωλη υπαρχει συνεχης σχεση με το περιοδικο αλλα καλο ειναι κατα τη γνωμη μου να παραμεινει μια αποσταση αναμεσα στα δυο.

Και πως εκλεισε η αποσταση αναμεσα στα δυο επικροτωντας μια ωραια ιδεα που οδηγησε σ' ενα κατατοπιστικο αρθρο;

Σε τι ειναι διαφορετικο απο το να καταθετεις μια θετικη εμπειρια απο καποιο προιον ή καποια εταιρεια;

Γιατι δεν μπορουμε να πουμε το ιδιο οταν ενα περιοδικο (του χωρου) κανει καλα τη δουλεια του;

Με αυτο το σκεπτικο οποιος γραφει κατι καλο θα χανει αυτοματως το "τεκμηριο της αθωοτητας" και θα καθισταται υποπτος ταπεινων κινητρων και πονηρων μεθοδευσεων;

Και τελος παντων πολλα μελη μπορει να ειναι "ευχαριστημενοι ή δυσαρεστημενοι με καποια περιοδικα" ετσι γενικως και αοριστως. Η διαφορα ειναι οτι δεν αναφερθηκα στη Μανινα ή την Κατερινα και το Ζαγκορ αλλα σε συκεκριμενη επιλογη, συγκεκριμενου περιοδικου, με ονοματεπωνυμο. Και την οποια βρηκα οτι αξιζει μια καλη κουβεντα.

Γιατι να μας ενοχλει καποια μελη που εχουν και επαγγελματικες δραστηριοτητες στο χωρο καταθετουν την αποψη τους εδω μεσα;

Συνηθως ειναι οι πιο εμπεριστατωμενες και τεκμηριωμενες.

Και τελως παντων επιτρεψε μας κυριε DimA να πιστευουμε οτι ειμαστε μεγαλα παιδια και μπορουμε να διακρινουμε σε κατι που γραφεται το αληθινο απο το ψευτικο, το ειλικρινες απο το πονηρο.

Αν κατι με ανησυχει δεν ειναι η ελευθερια του λογου αλλα οι αυτοκλητοι προστατες της.

Αλλιως θα μεινουμε μονο με τα καλοριζικα και τις ευχες που κινδυνευουν να καταντησουν το χωρο αυτο απο forum σε chat room.

Αν δεν το εχουν κανει ηδη.

Last edited:
Και πως εκλεισε η αποσταση αναμεσα στα δυο επικροτωντας μια ωραια ιδεα που οδηγησε σ' ενα κατατοπιστικο αρθρο;

Σε τι ειναι διαφορετικο απο το να καταθετεις μια θετικη εμπειρια απο καποιο προιον ή καποια εταιρεια;

Γιατι δεν μπορουμε να πουμε το ιδιο οταν ενα περιοδικο (του χωρου) κανει καλα τη δουλεια του;

Με αυτο το σκεπτικο οποιος γραφει κατι καλο θα χανει αυτοματως το "τεκμηριο της αθωοτητας" και θα καθισταται υποπτος ταπεινων κινητρων και πονηρων μεθοδευσεων;

Και τελος παντων πολλα μελη μπορει να ειναι "ευχαριστημενοι ή δυσαρεστημενοι με καποια περιοδικα" ετσι γενικως και αοριστως. Η διαφορα ειναι οτι δεν αναφερθηκα στη Μανινα ή την Κατερινα και το Ζαγκορ αλλα σε συκεκριμενη επιλογη, συγκεκριμενου περιοδικου, με ονοματεπωνυμο. Και την οποια βρηκα οτι αξιζει μια καλη κουβεντα.

Γιατι να μας ενοχλει καποια μελη που εχουν και επαγγελματικες δραστηριοτητες στο χωρο καταθετουν την αποψη τους εδω μεσα;

Συνηθως ειναι οι πιο εμπεριστατωμενες και τεκμηριωμενες.

Και τελως παντων επιτρεψε μας κυριε DimA να πιστευουμε οτι ειμαστε μεγαλα παιδια και μπορουμε να διακρινουμε σε κατι που γραφεται το αληθινο απο το ψευτικο, το ειλικρινες απο το πονηρο.

Αν κατι με ανησυχει δεν ειναι η ελευθερια του λογου αλλα οι αυτοκλητοι προστατες της.

Αλλιως θα μεινουμε μονο με τα καλοριζικα και τις ευχες που κινδυνευουν να καταντησουν το χωρο αυτο απο forum σε chat room.

Αν δεν το εχουν κανει ηδη.

κ.Κτενιδη επειδη μαλλον δεν γνωριζετε προσωπα και πραγματα επιτρεψατε μου να μην επεκταθω στο θεμα.Απλα θα σας πω οτι εχετε παρερμηνευσει αυτο που εγραψα.Ασφαλως δεν υπαρχει καμμια μομφη εναντιον κανενος που γραφει σε περιοδικο ,μαλιστα οταν ο κ.Καστρουνης ειναι παλιος φιλος και τον οποιο εκτιμω ιδιαιτερα και επισης εκτιμω πολυ και τον κ.Παπαγεωργιου που γραφει στο εν λογω περιοδικο.Υπαρχει ωστοσο απο καταβολης φορουμ ενα θεμα για τη σχεση φορουμ-περιοδικου τυπου και δεν ειναι κατι καινουργιο.
Η θεση σας φυσικα ειναι απολυτως σεβαστη.Καλη χρονια να εχετε.

Απάντηση: Re: o JVC DLA-HD750 και το άρθρο στον ΗΧΟ Δεκ 2008

Υπαρχει ωστοσο απο καταβολης φορουμ ενα θεμα για τη σχεση φορουμ-περιοδικου τυπου και δεν ειναι κατι καινουργιο.

Δημήτρη, μπορείς να γίνεις λίγο πιό σαφής σε παρακαλώ;

Re: Απάντηση: Re: o JVC DLA-HD750 και το άρθρο στον ΗΧΟ Δεκ 2008

Δημήτρη, μπορείς να γίνεις λίγο πιό σαφής σε παρακαλώ;

Μπαμπη επειδη εισαι παλιος θα στα πω στα ισια αφου με ρωτας δημοσιως, οπως ειπα πιστευω οτι τα παιδια εχουν κρατησει καλες ισορροπιες,αλλα αν αρχισει το φορουμ να μοιαζει παραρτημα του ΗΧΟυ εχει προβλημα.

Re: Απάντηση: Re: o JVC DLA-HD750 και το άρθρο στον ΗΧΟ Δεκ 2008

αν αρχισει το φορουμ να μοιαζει παραρτημα του ΗΧΟυ εχει προβλημα.
Μπα, δεν νομίζω ότι παίζει τέτοιο σενάριο.

Προς το παρόν, το αντίθετο τείνει να συμβεί :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: o JVC DLA-HD750 και το άρθρο στον ΗΧΟ Δεκ 2008

Μπαμπη επειδη εισαι παλιος θα στα πω στα ισια αφου με ρωτας δημοσιως, οπως ειπα πιστευω οτι τα παιδια εχουν κρατησει καλες ισορροπιες,αλλα αν αρχισει το φορουμ να μοιαζει παραρτημα του ΗΧΟυ εχει προβλημα.

OK, Δημήτρη, το κατάλαβα.
Η άποψή μου βέβαια είναι ίδια μ´αυτή του Σύριου. Καλές σχέσεις έχουμε, παράρτημα ούτε ήμασταν κι ούτε ποτέ θα γίνουμε.
Κι αν ποτέ διαπιστώσεις κάτι τέτοιο εγώ θα ήμουν ευτυχής να το επισημάνεις.

Κι αν ποτέ διαπιστώσεις κάτι τέτοιο εγώ θα ήμουν ευτυχής να το επισημάνεις.

Καλη Χρονια σε ολους και με υγεια.....

Μπαμπινο.......

Τα "αστεια" μου τα καταλαβες ομως.....!!!

Αυτα που βγαζουν ματια δεν τα καταλαβαινεις...!!!?

Εχει δικιο ο Δημητρης...και το λεει και μαλακά......

Κωστα Παπαγεωργιου τα Φωτα ερχονται.....τοτε θα τα ψαλω...:flipout:

Εγω προτεινω να ασχολειται με αρθρα μονο ο Μανωλης Καστρουνης....
Κανενας αλλος δεν γνωριζει καλυτερα το αντικειμενο οσο εκεινος,αυτη την στιγμη στον ΗΧΟ......

Ολοι οι αλλοι απλα εκφραζουν τι τους αρεσει.....!!!!!
Για να μην πω για τον Τακη......!!!!!

Τα ειπα μαλακα....πολυ μαλακα....!!!

Και παλι καλη χρονια σε ολους .......!!!!!!

Ευχομαι την επομενη φορα που θα ξαναμπω να διαβασω στο site να ειναι ποιο καλα τα πραγματα....

Ευχομαι την επομενη φορα που θα ξαναμπω να διαβασω στο site να ειναι ποιο καλα τα πραγματα....

Χρόνια πολλά Κωστάκη, υγεία πάνω απ' όλα.
Κι εγώ εύχομαι την επόμενη φορά που θα ξαναμπείς στο site να μπείς πραγματικά για να διαβάσεις...
Απ´τα υπόλοιπα χορτάσαμε... Καί βαρεθήκαμε κιόλας...

Χρόνια πολλά Κωστάκη, υγεία πάνω απ' όλα.
Κι εγώ εύχομαι την επόμενη φορά που θα ξαναμπείς στο site να μπείς πραγματικά για να διαβάσεις...
Απ´τα υπόλοιπα χορτάσαμε... Καί βαρεθήκαμε κιόλας...

Το χορτασαμε και βαρεθηκαμε...φανταζομαι δεν το λες για εμενα.!!!
Αν ισχυει,χανω πασα ιδεα......!!!!!!

Καλη χρονια.....

Το χορτασαμε και βαρεθηκαμε...φανταζομαι δεν το λες για εμενα.!!!
Αν ισχυει,χανω πασα ιδεα......!!!!!!

Καλη χρονια.....

Λάθος φαντάζεσαι... Ισχύει και παραϊσχύει.
Κι όσο για το "χάνω πάσα ιδέα", όσο εξακολουθείς να συμπεριφέρεσαι κατ' αυτόν τον τρόπο, μου είναι εντελώς αδιάφορο το τί ιδέα έχεις για μένα.

Συγνώμη που παρεμβαίνω ως άσχετος αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να πω ότι μερικοί είστε λίγο αηδιαστικοί. Συνεχίστε.

Συγνώμη που παρεμβαίνω ως άσχετος αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να πω ότι μερικοί είστε λίγο αηδιαστικοί. Συνεχίστε.
Μηπως να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος (και ευγενης θα ελεγα) σεβόμενος όλους μας που διαβαζουμε ενα ποστ σαν αυτο;

Προφανώς δεν εννοώ εσένα (ή τους περισσότερους), αυτούς που γράφουν τις κατινιές εννοώ (και αυτούς που τις σκέφτονται χωρίς να τις γράφουν). Αυτοί δε σέβονται εμένα γράφοντας αυτά που γράφουν, εγώ γιατί να τους σεβαστώ;

Καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου, μην νομίζεις.

Απλώς, γενικά μιλώντας πάντα, είναι προφανές ότι δεν μπορεί κανείς να μπει στο μυαλό κανενός και να του ‛αφαιρέσει’ τα προσωπικά θέματα / προβλήματα / κολλήματα που μπορεί να έχει και να τον κάνει να συμπεριφέρεται αξιοπρεπώς και με σεβασμό στον εαυτό του αλλά και στους άλλους.

Ας προσπαθήσουν λοιπόν όσοι είναι σε θέση να κατανοήσουν τα παραπάνω, να μην πέφτουν και οι ίδιοι σε αυτό το επίπεδο, ειδικά δε όταν δεν πρόκειται περί προσωπικού και να αφήσουν τους άλλους πρώτα απ’ όλα να εκτίθενται οι ίδιοι αλλά και τους Διαχειριστές να κάνουν την δουλειά τους.

:)

Ίσως έχεις δίκιο, απλά δεν μπαίνω εδώ για να διαβάσω την πίκρα/κόμπλεξ του καθενός και πόσταρα αυθόρμητα. Ίσως να ήταν λάθος κίνηση, αν θέλει κάποιος να το σβήσει δεν υπάρχει θέμα.

Για να μην παρεξηγούμαστε:

Προφανώς όσα είπα δεν περιείχαν καμίας μορφής ‛επίπληξη’ προς κανέναν, προς Θεού.

Απλώς αυτό που λέω είναι ότι καλό θα ήταν να αποφύγουμε αυτόν τον δρόμο γιατί έτσι απλώς ‛διαιωνίζουμε’ το θέμα και τελικά ίσως δίνουμε και αξία σε πράγματα που δεν αξίζουν…

Χρόνια πολλά και από μένα σε όλους. Μπάμπη, άγιες μέρες, άσε τους τρελούς στον κόσμο τους. Ακόμη βλέπουν σε ανάλυση 1.024, πως να ξέρουν τι γίνεται σήμερα. Όσο αφορά το Forum και τον Ηχο, δε νομίζω ότι υπάρχει από κανένα εδώ μέσα σιγοντάρισμα για το εν λόγω περιοδικό, το αντίθετο. Τους τα έχω χώσει δεκάδες φορές. Αλλά το εν λόγω κείμενο πραγματικά ξεχωρίζει. Είχα βαρεθεί το τελευταίο διάστημα να διαβάζω Review των 2 σελίδων στα οποία η αναφορά για την εικόνα ήταν πολύ λιγότερες γραμμές από την εξωτερική περιγραφή του προβολέα και την προιστορία της εταιρείας.