o JVC DLA-HD750 και το άρθρο στον ΗΧΟ Δεκ 2008

Περιπου. Σκουρα ισως τα βρηκε σε τυπικο σαλονι απεναντι σε hd1-lumatzen -bye-.

Μιλησα για συγκεκριμενο χωρο . Με οτι εχει το καθε μηχανακι σαν εξοπλισμο θα παιξει. Ο ενας τα cms του κι ο αλλος .... οτι εχει τελος παντων..:flipout:

Πισακι, clone mode και go !

Δεν αξιζει τον κοπο λες? Ειπα πιτσες/γλυκα on me :flipout:

edit.

Ψτ, και μην το καθυστερουμε γιατι ο Συριος βλεπει ταινιουλες και θα ψαχνουμε λαμπες παλι :flipout::flipout::flipout:

Να σου πω.. ο πρωτος που πετα την σκουφια του για τετοια συγκριτικα,ειμαι εγω!:a0210:

Re: Απάντηση: o JVC DLA-HD750 και το άρθρο στον ΗΧΟ Δεκ 2008

Περιπου. Σκουρα ισως τα βρηκε σε τυπικο σαλονι απεναντι σε hd1-lumatzen -bye-.

Μιλησα για συγκεκριμενο χωρο . Με οτι εχει το καθε μηχανακι σαν εξοπλισμο θα παιξει. Ο ενας τα cms του κι ο αλλος .... οτι εχει τελος παντων..:flipout:

Πισακι, clone mode και go !

Δεν αξιζει τον κοπο λες? Ειπα πιτσες/γλυκα on me :flipout:

edit.

Ψτ, και μην το καθυστερουμε γιατι ο Συριος βλεπει ταινιουλες και θα ψαχνουμε λαμπες παλι :flipout::flipout::flipout:

Και τα ποτά δικά μου -bye- (λέμε ..αν!)

Φιλικά
Γιώργος.

Για τα συγκεκριμένα μηχανάκια έχω άποψη γιατί τα έχω δεί και τα 4 στο χώρο μου.
Και δεν συμφωνώ καθόλου με την κατάταξη βέβαια...
Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι γουστάρει και να βγάζει και ότι αποτελέσματα γουστάρει, εύκολο είναι, αρκεί να διαλέξεις τι θα συγκρίνεις και τι βαρύτητα θα δώσεις στο καθένα.

η αλγευρικη αναγωγη εγινε απο αλλον οχι ο γραφων το αρθρο.Ο τυπακος που εκανε τα τεστ στο σπιτι του εχει "πατωσει" τον JVC μονο στο χρωμα και γαμμα,πιθανον ναχει λαθοπς ρυθμισεις.Ειναι ο μονος απο τους τεσσερις που δεν εχω δει οποτε δεν μπορω να εχω αποψη,ωστοσο αυτος ειχε τον Ρουμπυ τρια χρονια αρα τον ξερει,σε ορισμενα που λεει μπορει να εχει δικιο,καλο ειναι να διαβασετε τα ξεχωριστα χαρακτηριστικα,γιατι ο Πλαναρ οντως εχει εντυπωσιακο χρωμα οταν τον ειδα στον Μπαμπη προσφατα και πολυ τρισδιαστατη εικονα ,σιγουρα ο καλυτερος DLP που εχω δει μακραν και γιατι εχει φυσικοτητα.Ο Ρουμπυ με τη λαμπα Ξενον ειχε οντως καλο χρωμα,για το κοντραστ που βγαζει τον Πλαναρ πανω απο τον JVC υπαρχει ενα ερωτηματικο.Για τις φωτεινοτητες και ευκρινεια πιθανον παλι να υπερτερει ο Πλαναρ.

Μηχανακια θελω να δω που θα βρουμε...
Σιγα μην ξεταβανωσουν Μπαμπης και Συριος!

Αν μου υποσχεθείτε (κρυφά) οτι θα ψηφίσετε Planar εγώ ξεταβανώνω...
Να τον δώ να χτυπιέται και τι στον κόσμο...
icon10.gif

LOOOL @ Μπικο / Κουλη

Μάλλον όμως δεν θα ειμαι αυτός που θα χτυπιέται αν χάσει ο Ντίλας (όχι πως το φοβάμαι πάντως).

Αν πάντως χάσει για εμένα τα πράγματα είναι απλά: Θα αγοράσω τον καλύτερο.

Άλλος θα πάθει ταράκουλο αν του θίξουμε το ''συντακτικό του κύρος''.

Επί του θέματος: Εγω δεν ξεταβανώνω. Αν το κάνει ο αξιαγάπητος παππούλης και πληρώσει τα φαγητά ο απεχθής Νονός και τα ποτά ο ''βλέπω στις 60'' στην κρεβατοκάμαρά μου με τον BenQ που έχω εγκαταστήσει στο σαλόνι (του εξοχικού)'' τα ποτά, είστε ευχαρίστως καλεσμένοι στο φτωχικό μου.

:p

Και εγω πληρωνω να δω τον Συριο να ξεταβανωνει με νευρο και να ξεπουλαει οσο-οσο στον πρωτο που θα βρει μπροστα του - ποσο δε αν αυτος ο πρωτος ειμαι εγω!

Τι εμεινε να κερασω;

Και εγω πληρωνω να δω τον Συριο να ξεταβανωνει με νευρο και να ξεπουλαει οσο-οσο στον πρωτο που θα βρει μπροστα του - ποσο δε αν αυτος ο πρωτος ειμαι εγω!

Τι εμεινε να κερασω;

Μπορεις να τους κερασεις εμενα :flipout::flipout::flipout::flipout:

Νομίζεις ότι θα αφήσω το παιδί να ξεταβανώνει μόνο του και να κουράζεται. Τι 350, τι 750! Εσύ πήρες, σειρά μου τώρα!

Σύριε, χέρια βρήκαμε! :D

Για να το οργανώσουμε...

(κάποιος να δωροδοκήσει τον Μπίκο άμεσα!)

Μπάμπη κρατάς τη σκάλα να ξεβιδώνω εγώ ή ανάποδα? Γουστάρω να φάει ήττα ο μικρός, γιατί "χάθηκε ο ...σέβας τελείως φίλε μου" :flipout::flipout::flipout:

Φιλικά
Γιώργος.

Όταν λες μικρό υποθέτω αναφέρεσαι στον Δημητρακούδη, ε; :p

Για να είμαι ειλικρινής πάντως, με αγχώνει η διαδικασία του ʽσκουπόξυλουʼ (ώρε πάσα που δίνω στον Μπίκο τώρα….:p).

Θα πρότεινα λοιπόν μία άλλη μάχη: Rowenta εεεε Planar ήθελα να πω vs 350.

Έτσι και η μάχη θα είναι δίκαιη (παίρνω πίσω την πάσα που έδωσα πριν :p) και ικανοποιεί και ο strax την επιθυμία του (αναγκαζόμενος πλέον να αγοράσει τον 350 :p)

Αυτό είναι ΤΟ συγκριτικό!!!!!!
Περιμένουμε εναγωνίως....

Αν χρειάζεστε δωροδοκία... να σας στείλω όσο κρασί ή τσίπουρο αντέχετε...:BDGBGDB55:

Όταν λες μικρό υποθέτω αναφέρεσαι στον Δημητρακούδη, ε; :p

Για να είμαι ειλικρινής πάντως, με αγχώνει η διαδικασία του ʽσκουπόξυλουʼ (ώρε πάσα που δίνω στον Μπίκο τώρα….:p).

Θα πρότεινα λοιπόν μία άλλη μάχη: Rowenta εεεε Planar ήθελα να πω vs 350.

Έτσι και η μάχη θα είναι δίκαιη (παίρνω πίσω την πάσα που έδωσα πριν :p) και ικανοποιεί και ο strax την επιθυμία του (αναγκαζόμενος πλέον να αγοράσει τον 350 :p)

Αυτό τώρα πως λέγεται:
α) τακτικός ελιγμός μάχης, ή
β) άτακτη φυγή απ' το πεδίον της μάχης λόγω διαφαινόμενης πανωλεθρίας... :flipout:

Φιλικά
Γιώργος.

Αυτό είναι ΤΟ συγκριτικό!!!!!!
Περιμένουμε εναγωνίως....

Αν χρειάζεστε δωροδοκία... να σας στείλω όσο κρασί ή τσίπουρο αντέχετε...:BDGBGDB55:

Χρειαζόμαστε χρειαζόμαστε, πληροφορίες ενταύθα! -bye-

Φιλικά
Γιώργος.