O JVC DLA-X3 στο ταβανι μου!

Μόλις επικοινώνησα με το κατάστημα το οποίο έχει την προσφορά με τον JVC το πανί και το Bluray 3D. Ρώτησα πόσο θα πάει με 10 δόσεις και μου είπε 440 ευρώ ο μήνας και θα μου δώσουν και την βάση. Το σκέφτομαι, με τρώει, δεν ξέρω τι να κάνω.. Θέλω την γνώμη σας επειδή είναι δύσκολη απόφαση και για τους επόμενους 10 μήνες αν το προχωρήσω θα κάνω γερή οικονομία. Απλά φοβάμαι μην βγει κανένα φθηνότερο μοντέλο 3D και συγχρόνως με εξαιρετικό 2D μέσα στο καλοκαίρι . Έχετε τπτ πληροφορίες επ αυτού? Επίσης πρέπει να δω και τι θα κάνω και με την G20.

Η τελική μου απόφαση θα είναι άυριο.

Μόλις επικοινώνησα με το κατάστημα το οποίο έχει την προσφορά με τον JVC το πανί και το Bluray 3D. Ρώτησα πόσο θα πάει με 10 δόσεις και μου είπε 440 ευρώ ο μήνας και θα μου δώσουν και την βάση. Το σκέφτομαι, με τρώει, δεν ξέρω τι να κάνω.. Θέλω την γνώμη σας επειδή είναι δύσκολη απόφαση και για τους επόμενους 10 μήνες αν το προχωρήσω θα κάνω γερή οικονομία. Απλά φοβάμαι μην βγει κανένα φθηνότερο μοντέλο 3D και συγχρόνως με εξαιρετικό 2D μέσα στο καλοκαίρι . Έχετε τπτ πληροφορίες επ αυτού? Επίσης πρέπει να δω και τι θα κάνω και με την G20.

Η τελική μου απόφαση θα είναι άυριο.

Θα πλατυασω ολιγον, και θα πω μια ιστορια....

Εκανα snowboard στο Hinterglemm. Εκανα σταση για καφεδακι κατα τις 1 το μεσημερι σε ενα υπεροχο σαλε στα 2.5οο υψομετρο. Φοβερη μερα, λιακαδα.

Διπλα μου ενας τυπος παραγγελνει και του φερνουν μια μακαροναδα με κιμα. Βουνο τα μακαρονια, σε βαθυ πιατο, 2 ποντους ο κιμας....
Με πιανει σιελόρροια....

- "Θα την χτυπησω τωρα, τερμα οι αθλοπαιδιες για σημερα" λεω
- "οχι ρε", μου λενε οι λοιποι της παρεας, "τελευται μερα σημερα να το ευχαριστηθουμε, και στην επιστροφη το απογευμα για Μοναχο, θα σταματησουμε σε καλο παραδοσιακο, και θα ξεσκιστουμε στην μασα"

Με επεισαν... Οι αλλοι... Δεν εκανα αυτο που εκεινη την στιγμη ηθελα οσο τιποτε αλλο....

Αποτελεσμα:
Στην επιστροφη, πεσαμε σε δρομο κλεισμενο απο χιονοστιβαδα, καναμε τεραστια παρακαμψη, φτασαμε 12 το βρδυ στο ξενοδοχειο στο Μοναχο, και το μονο που μπορουσαμε να φαμε ηταν κλαμπ σαντουιτς...

Νομιζω οτι με καταλαβες... -bye-

Μόνο που εδώ δεν πρόκειται για μακαρονάδα με κιμά (μου άνοιξες την όρεξη τώρα) αλλά για real money.

Και εκτός από όρεξη για αγορά πρέπει ο φίλος μας να υπολογίσει και τον αστάθμητο παράγοντα, αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει οικονομικά, σε περίπτωση που του κάτσει οποιαδήποτε στραβή (χτυπάω ξύλο).

Αυτό το λέω, διότι οι στραβές στις μέρες μας είναι πάρα πολλές και δεν ξέρεις από που σου 'ρχονται....

Ωραία η ψυχαγωγία αλλά αν είναι να αγχωθείς αν θα σου βγει η δόση και αυτό το μήνα , ε ας πάει στα κομμάτια....

Προσωπικά θεωρώ ότι η δόση πρέπει να δίνεται από το περίσσευμα (και από το πολύ περίσσευμα μάλιστα) και όχι από το υστέρημα, ειδικά μάλιστα όταν πρόκειται και για είδος μη πρώτης ανάγκης.

Υ.Γ. σόρυ αν εκφράστηκα με ένα έιδος απογοήτευσης αλλά λόγω δουλειάς (τράπεζα) βλέπω και ακούω διάφορα σκηνικά κάθε μέρα....

Μόνο που εδώ δεν πρόκειται για μακαρονάδα με κιμά (μου άνοιξες την όρεξη τώρα) αλλά για real money.

Και εκτός από όρεξη για αγορά πρέπει ο φίλος μας να υπολογίσει και τον αστάθμητο παράγοντα, αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει οικονομικά, σε περίπτωση που του κάτσει οποιαδήποτε στραβή (χτυπάω ξύλο).

Αυτό το λέω, διότι οι στραβές στις μέρες μας είναι πάρα πολλές και δεν ξέρεις από που σου 'ρχονται....

Ωραία η ψυχαγωγία αλλά αν είναι να αγχωθείς αν θα σου βγει η δόση και αυτό το μήνα , ε ας πάει στα κομμάτια....

Προσωπικά θεωρώ ότι η δόση πρέπει να δίνεται από το περίσσευμα (και από το πολύ περίσσευμα μάλιστα) και όχι από το υστέρημα, ειδικά μάλιστα όταν πρόκειται και για είδος μη πρώτης ανάγκης.

Υ.Γ. σόρυ αν εκφράστηκα με ένα έιδος απογοήτευσης αλλά λόγω δουλειάς (τράπεζα) βλέπω και ακούω διάφορα σκηνικά κάθε μέρα....

+1000

Ενταξει βρε παιδια, αλιμονο.
Δεν εξισωσα μια μακαροναδα με ενα προβολεα....
Για το timing ηθελα να πω...

Re: Απάντηση: O JVC DLA-X3 στο ταβανι μου!

Θα πλατυασω ολιγον, και θα πω μια ιστορια....

Εκανα snowboard στο Hinterglemm. Εκανα σταση για καφεδακι κατα τις 1 το μεσημερι σε ενα υπεροχο σαλε στα 2.5οο υψομετρο. Φοβερη μερα, λιακαδα.

Διπλα μου ενας τυπος παραγγελνει και του φερνουν μια μακαροναδα με κιμα. Βουνο τα μακαρονια, σε βαθυ πιατο, 2 ποντους ο κιμας....
Με πιανει σιελόρροια....

- "Θα την χτυπησω τωρα, τερμα οι αθλοπαιδιες για σημερα" λεω
- "οχι ρε", μου λενε οι λοιποι της παρεας, "τελευται μερα σημερα να το ευχαριστηθουμε, και στην επιστροφη το απογευμα για Μοναχο, θα σταματησουμε σε καλο παραδοσιακο, και θα ξεσκιστουμε στην μασα"

Με επεισαν... Οι αλλοι... Δεν εκανα αυτο που εκεινη την στιγμη ηθελα οσο τιποτε αλλο....

Αποτελεσμα:
Στην επιστροφη, πεσαμε σε δρομο κλεισμενο απο χιονοστιβαδα, καναμε τεραστια παρακαμψη, φτασαμε 12 το βρδυ στο ξενοδοχειο στο Μοναχο, και το μονο που μπορουσαμε να φαμε ηταν κλαμπ σαντουιτς...

Νομιζω οτι με καταλαβες... -bye-

Ντίνο καταλαβαίνω τον τρόπο που το λες, πολλές φορές το συναίσθημα είναι ισχυρότερο απο τη λογική και η αξία να κάνεις κάτι την ώρα που το θες είναι πολλές φορές μεγάλη, αλλά ρε παιδιά (επειδή και εμένα με τρώει η αγορά προβολέα) 4000 ευρώ είναι πολύ μεγάλο ποσό ανεξαρτήτως απο την οικονομική δυνατότητα του καθενός. Όσο για την προσφορά που υπάρχει, οk δε λέω, φαίνεται καλή, αλλά και πάλι το ποσό σαν απόλυτος αριθμός είναι μεγάλο.

+1 Τάσο. Για το φίλο που είπε οτι θα δίνει 400ε το μήνα για 10 μήνες, αν ήμουν στη θέση του, θα το έκανα μόνο αν έπαιρνα 1800+ δηλαδή λιγότερο απο το 1/4 του μισθού.

Απάντηση: Re: Απάντηση: O JVC DLA-X3 στο ταβανι μου!

θα το έκανα μόνο αν έπαιρνα 1800+ δηλαδή λιγότερο απο το 1/4 του μισθού.

Εγώ πάλι , αν έπαιρνα 1800+ και είχα και ένα βιβλιάριο με καμιά 40αρια χιλιάδες μέσα .

Και κάτι να στραβώσει να μην επηρεάσει πάνω από το 10% του κεφαλαίου .

Ο κύβος ερίφθει . Ίσως και μέσα στο Σαββ/κο να σας δώσω τις πρώτες μου εντυπώσεις. Τώρα κάτι άλλο και σημαντικό,

Απόσταση προβολέα- πανιού: 3,8 με 4 μέτρα περίπου

Απόσταση θέασης- πανιού : 3,2 με 3,3 μέτρα

Ζήτησα να μου στείλει πανί 92'' ενώ εκείνος μου είχε πρότεινει 96'' στην αρχή. Έπραξα σωστά ή προτείνετε μεγαλύτερο? Παίζει και να προλαβαίνω άυριο τελευταία στιγμη να αλλάξω και να ζητήσω 96'' αν το προτείνετε.

Απλά φοβάμαι μην έχω θέμα με υπότιτλους, και range προβολής γενικότερα στις 96''.

Last edited:
Ο κύβος ερίφθει . Ίσως και μέσα στο Σαββ/κο να σας δώσω τις πρώτες μου εντυπώσεις. Τώρα κάτι άλλο και σημαντικό,

Απόσταση προβολέα- πανιού: 3,8 με 4 μέτρα περίπου

Απόσταση θέασης- πανιού : 3,2 με 3,3 μέτρα

Ζήτησα να μου στείλει πανί 92'' ενώ εκείνος μου είχε πρότεινει 96'' στην αρχή. Έπραξα σωστά ή προτείνετε μεγαλύτερο? Παίζει και να προλαβαίνω άυριο τελευταία στιγμη να αλλάξω και να ζητήσω 96'' αν το προτείνετε.

Απλά φοβάμαι μην έχω θέμα με υπότιτλους, και range προβολής γενικότερα στις 96''.
The bigger the better:music-smiley-005:
Βασικά σε παίρνει άνετα και για 100'', ακόμα και 106'' αν μπορείς να μεγαλώσεις λίγο την απόσταση θέασης.

Last edited:
Με πείσατε. Άυριο δίνω εντολή για 96''. Για 100'' δεν με παίρνει ο χώρος με τίποτα, έτσι κι αλλιώς. Και με 96'' μαγεία θα είναι δεν το συζητάω.

Και να σας πω και κάτι και θα είμαι ειλικρινής και δεν ντρέπομαι να το αναφέρω. Δεν έχω δει ποτέ μου προβολέα απο κοντά σε κάποιο σπίτι πέρα απο την οθόνη του σινεμά. Οσο απίστευτο και αν σας φαίνεται. Όλα έχουν μια αρχή όμως.

Έχω την εντύπωση λοιπόν ότι ένα "μικρό" σοκ θα το υποστώ στην πρώτη προβολή.

Καλοριζικος! Θα τον καταευχαριστηθεις!
Δεν υπαρχει τροπος ομως για λιγο μεγαλυτερη οθονη ισως με αλλαγη διαταξης του χωρου; Οντως το 3D θελει ιντσες...

Παλεψε το οσο γινεται για 100+''

Οι 96 ειναι πολύ λίγες (όταν το καταλαβεις θα ειναι αργά....).

:)