O JVC DLA-X3 στο ταβανι μου!

Στις ημέρες που ζούμε 4 χιλιάρικα γιά προβολέα, προσωπικά δεν θα τα έδινα ακόμη και ερχόταν ο ουρανός εδω κάτω στη γη, και δεν είναι ότι δεν έχω να φάω.
Απο την άλη όμως, καταλαβαίνω την φούρια του φίλου μας, και ως γνωστόν σε αυτό το χόμπυ πάς πάσο σε πολλά πράγματα!!!

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και για την βοήθεια που μου δώσατε στην επιλογή.

Το πακέτο περιλαμβάνει : προβολέας, πανί, Pionner Bluray 3D, και bonus βάση τοίχου.

Σε 10 έντοκες δόσεις βέβαια. έχω ήδη στείλει με courier την πιστωτική μου σε φίλο και θα πάει άυριο να περάσει τις δόσεις. Η αποστολή για Χίο θα είναι άμεση, άυριο κατα πάσα πιθανότητα.

Εννοείται ότι δεν θα σας αφήσω και θα σας δώσω και εντυπώσεις (θετικές και αρνητικές) και επειδή το "αντίο" μου στις τηλεοράσεις ουσιαστικά συνοδευεται απο "είσοδο" σε ένα τομέα που μου είναι παντελώς άγνωστος η συμμετοχή μου στο forum σαφώς και θα γίνει πιο ενεργή με σχόλια απορίες και γιατί όχι και αργότερα βοήθειες στους υποψήφιους.

Δυστυχώς επιμένω και το ξαναείδα δεν με παίρνει για 100'' και έκλεισα στις 96''. Και βλέπουμε στο μέλλον, θα φανεί αν χρειαστεί και αλλάζω πανί το πολύ θα δούμε, εξάλλου δώρο πάει αυτό.

Σας αφήνω και θα επανέλθω ελπίζω πολύ σύντομα πλέον με φωτός.

Να είστε καλά, καλό βράδυ.

Καλορίζικος και από εμένα. Στην τιμή περιλαμβάνονται γυαλιά;
Μου πέρασε και εμένα η ιδέα να τον χτυπήσω, αλλά μόλις μου ζητήσανε χωριστά 170 ευρώ για κάθε ζευγάρι γυαλιά (γιατί λέει είναι made in USΑ) και 70 ευρώ για τον transmiter ξενέρωσα και εγκατέλειψα το project 3D.

Καλοριζικος !
Μια χαρά είναι οι 96 ιντσες.
Αλήθεια τι μάρκα είναι το πανί ;

Σ'ευχαριστώ!

Αν θυμάμαι καλά, lumene, lumere (?) μου είπε στην πρώτη επικοινωνία που είχαμε. Κάτι τέτοιο, θα το δω και στην πράξη!

@dloger
Σ'ευχαριστώ πολύ.
Όχι είναι άνευ γυαλιών και του Transmiter και να σου πω την αλήθεια σε πρώτη φάση δεν με απασχολεί διόλου το 3D. Θα με απασχολήσει -όταν ξεμπερδέψω με το καλό και με τις δόσεις- εν καιρω..

Last edited:
Βγάζει 96" σε 16/9 ;

Τι εννοείς, δεν το καταλαβαίνω. Δλδ μπορεί να μου βγάζει λιγότερες? αν είναι να διευκρινίσω άυριο πριν την αποστολή.

Δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά, αλλά εδώ πχ και σε 92'' υπάρχει στο ίδιο κατάστημα σε 16:9 άρα υποθέτω ότι και σε 96 θα είμαι οκ

http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=27&prID=1296

Last edited:
Eντάξει θα το δω άυριο αυτό.

Κάτι τελευταίο παρακαλώ για να μην γίνει καμία στραβή και τρέχω.

Μώλις τώρα -ξανά-μέτρησα για το ύψος. Δείτε τι γίνεται.

Ξεκίνησα απο κάτω προς τα πάνω. Άρχισα να μετράω λίγο πιο πάνω απο το έπιπλο ώστε να μην κρύβονται οι υπότιτλοι και έφτασα πάνω αλλά σταμάτησα και λίγο πιο χαμηλά απο ένα ξύλο που υπάρχει ώστε να δώσω χώρο και στο πάνω μέρος του πανιου να κρεμαστεί. Εν πάσει περιπτώσει πάνω κάτω το ύψος προβολής που μετρήθηκε είναι στα 1,5 μέτρα περίπου. Στις 106 '' θα έχω θέμα με ύψος και πρέπει τελικά να πάω σε 92'' ή θα είμαι οκ?

Συγνωμη λάθος, 96'' ήθελα να πω στο προηγούμενο ποστ μου. Οπότε είναι οκ δλδ. Όταν λέμε σε 16:9 εννοούμε πέρα απο DVD και το Νόβα έτσι?

Συγνωμη λάθος, 96'' ήθελα να πω στο προηγούμενο ποστ μου. Οπότε είναι οκ δλδ. Όταν λέμε σε 16:9 εννοούμε πέρα απο DVD και το Νόβα έτσι?

για τον τυπο του πανιου μιλαω

Α οκ δεν το κατάλαβα σωστά.

Πάμε παρακάτω, και ευτυχώς που τα λέμε τώρα ώστε να δω τι θα κάνω άυριο,

Αυτή την στιγμή παρατηρώ ότι δεν υπάρχει καν πανί 96'' σε 16:9. Αν άυριο μου πει ο πωλητής ότι υπάρχει 96άρι αλλά σε φορμά 1:1 ή 4:3, να πάω σε 92 ή σε 106?

Παληκάρια, σαν πολλά δεν είναι τα 106 απο τα 3-3,2 απόσταση? Ξέρω γω, δεν θα με ζαλίζει η εικόνα? Μιλάμε για 2,5 μέτρα πλάτος η οθόνη περίπου θα μπορώ να διαβάζω υπότιτλους? Θα έχω πλήρη αίσθηση της εικόνας?

Last edited:
Έτσι θα κάνω vadergr, θα επιβεβαιώσω για το 16:9 σε 96άρα αλλιώς πάμε σε 92'', δεν χάλασε ο κόσμος.

Σ'ευχαριστώ.

εγω βλεπω 106 στα 4 μετρα.μην ξεχνας ομως οτι οι περισσοτερες ταινιες ειναι 2:35/1 κοινως θα εχεις μαυρες μπαρες και θα χανεις και αλλες ιντσες.