O JVC DLA-X3 στο ταβανι μου!

Και η συζυγος μου την ειπε για αυτο..

Εκεί θέλω να καταλήξω. Δίνεις δικαιώματα. Αλλά ο καλός ο φίλος είναι εδώ για να σε μοντάρει. Και αφού κάνω την δουλειά δικαιωματικά θα μπορώ να απολαύσω και μια ταινία.:Banane0:

Εχω και κατι ψιλοστοκαρισματα σε εκκρεμοτητα..
Περνας οποτε θες! :D

Ζητάς πολλά και ανεβαίνει η αμοιβή, το οποίο σημαίνει ότι η προβολή πρέπει να έχει και τα κατάλληλα σύνοδα. Ουισκάκι, μεζεδάκι κτλ. Επίσης αν η εργασία γίνει πριν την προβολή η τιμή είναι υψηλή ενώ αν γίνει μετά, χαμηλή (λόγο πιθανής αστοχίας υλικού:ADFADF1:)
:Banane0:

μεγεια τακη και καλοθεατος... σε λιγες μερες ερχεται και ο δικος μου οποτε θα ανταλλασουμε αποψεις.. αλλαξες και πανι?

Mεγεια Τακη... τελικα τι εκανες με καρτα γραφικων κλπ ?
Τι εβαλες ?
Καλωδια ?
Ο Τακης πηγε σε Nvidia τελικα (απλως ντρεπεται να το πει :p).

Το θεμα παντως χρηζει ακομη ψαξιματος (οι μεν παιζουν με τους Χ ενισχυτες, οι δε (VGA παντα) με τους Ψ κλπ).

Εντος των ημερων θα ολοκληρωσω δοκιμες (με Denon / Pioneer και ATI / Nvidia) και θα σας πω.

Καλωδια, τα παμε: Δεν υπαρχει λογος αλλαγης. Εγω ειμαι ακομη με ενα παλιο Supra 15m και στη μια ακρη μαλιστα με DVI / HDMI adaptor και δεν εχω προβλημα σε 3D.

Αντε παλι τα ιδια.... :p

Τα παμε: Δεν εχεις προβλημα με 5ΧΧΧ (και ο ηχος ΟΚ ειναι).

Απλως δεν κανει HA αρα θες δυνατουτσικη CPU.

Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν ακομα ασυμβατοτητες με τους ενισχυτες οσον αφορα το 3D passthrough.

PS Μια μικρη (460?) πρεπει να βαλε ο Τακης νομιζω.

Ποια ιδια ρε Συριε ?

Αφου κανεις δεν εχει κανει ακριβη τεστ ... κι εγω εχω μονο εναν ταπεινο core2duo 2,4 Ghz... οποτε δεν παιζει μαλλον 3D !
Σε ολα τα forum μπερδεμενοι ειναι παντως... οχι φυσικα οτι με βλεπω συντομα για 3D .

Ευχαριστω πολυ ολους για τις ευχες!
Τακη, καλοριζικος και σε εσενα! Λογικα εχεις γραψει περισσοτερες ωρες οποτε περιμενουμε και αλλες "follow up" εντυπωσεις...

Γιαννη, εβαλα τελικα μια Nvidia 430 η οποια παραδοξως δουλευει αψογα.. Εχουν περασει οι εποχες που οι drivers της Nvidia ηταν για τα μπαζα.
Το setup για 3D ειναι ως εξης: HTPC -Pioneer LX73- JVC X3.
Τον lumagen radiance τον εχω προς στιγμην εκτος, μεχρι να αναβαθμιστει το firmware του ωστε να ειναι συμβατο με την nvidia στα 1080p24 Frame Packing (αναμενεται συντομα απο οτι εγραψαν).

ήμουν σίγουρος πως θα ενδώσεις ( και καλα έκανες) από τους πρώτους στην τεχνολογία του 3D. Καλοθεατος αδερφέ. Άντε να παίρνουμε σειρά και οι υπόλοιποι ( Τάσο ακούς ?) :flipout: